|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Na wymianę za perfumy lampa UV
Wymienię za coś waniliowego, wiśniowego, drzewnego ... coś w stylu Play for Her Intense, albo R.Cavalli Nero lub Kenzo Amour. Może byc coś a'la czarna lub różowa Rihanna, Juicy coutre Viva la juicy, lista moich ulubieńców jest długa.
1.Lampa UV BeBeauty zakupiona w Biedronce we wrześniu 2016 , użyta z pięć razy po 2 minuty, 4 żarówki po 9W. Stan idealny, pudełko, folia ochronna w środku , wyłącznik czasowy. 2.Lakier Semilac Eleganr Raspberry 103, 5-6/7 ml 3.Vitamin Base Semilac 5-6/7 ml 4.TOP Semilac 5-6/7 ml wszystkie ww. otworzone w październiku 2016, wykonana jedna hybryda i odstawione na półkę, TOP i 103 data ważności maj 2018 a baza do czerwca 2018. Uwaga 103 jest rzadszy niż baza i top, tak było od początku, na paznokciach rozprowadzaja się dobrze, nie ciągną, "rozlewają się" 5. Prostownica Philips SalonStraight Seduce HP4668/29, ceramiczna, stan idealny, kupiona dawno, nie pamiętam jakieś 2-3 lata temu, raz użyta. Regulowana temperatura. Wyświetlacz. Stan idealny. Niestety nie posiadam pudełka ani dowodu zakupu więc gwarancji sklepowej nie ma. ![]() Edytowane przez elemelek5 Czas edycji: 2017-06-20 o 19:31 Powód: aktualizacja opisu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wymianę za perfumy lampa UV
coś u mnie za prostownicę?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za prostowanice?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
5. Prostownica Philips SalonStraight Seduce HP4668/29, ceramiczna, stan idealny, kupiona dawno, nie pamiętam jakieś 2-3 lata temu, raz użyta. Regulowana temperatura.
?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za prostownice lub lakiery?
Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-06-19 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jakby była na gwarancji to bym się zastanawila, ale jak ma 2-3 lata to na pewno Kors odpada
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
hej, salvatore to moje perfumy na codzien, nie wymieniam ich w calosci, tylko odlewke
![]() ![]() moze w takim razie znajdziesz cos za same lakiery? Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-06-20 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bazę Semilaca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.