|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Demacol na Ukrainie??
Hej dziewczyny, zgłaszam sie z troche glupim pytaniem
Orientuje sie ktoras z Was czy mozna dostac Dermacol na Ukrainie? Wiem ze napewno w Czechach bo to czeski produkt. Teraz jak wiadomo duzo ludzi wyjezdza na Ukraine na tanie zakupy i tak sobie pomyślalam ze moze zlecę komuś kupno tego, bo może prędzej go znajde tam niz u siebie w miescie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Demacol na Ukrainie??
spryciulo
Dobry pomysł, sama jestem ciekawa, ale do Ukrainy mam daleko. Jest tu ktoś spod wschodniej granicy?? ![]() Może od razu widział tusz Pani Walewska w drogerii???
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
mój sasiad jezdzi na Ukraine niemalze codziennie bo do granicy mam jakies 70km
zrobie mu liste 'tusz pani walewska' i 'dermacol' i moze zdobęde dwa hiciory poinformuje jakby co
|
|
|
|
|
#4 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
a ja mam znajomą Ukrainkę która tu mieszka i co jakiś czas odwiedza synów z rodzinami na Ukrainie, też poproszę by przy najbliższej wizycie sprawdziła
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Orientuje sie ktoras z Was czy mozna dostac Dermacol na Ukrainie?
Wiem ze napewno w Czechach bo to czeski produkt. Teraz jak wiadomo duzo ludzi wyjezdza na Ukraine na tanie zakupy i tak sobie pomyślalam ze moze zlecę komuś kupno tego, bo może prędzej go znajde tam niz u siebie w miescie

Dobry pomysł, sama jestem ciekawa, ale do Ukrainy mam daleko.
Jest tu ktoś spod wschodniej granicy??