|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Domowy depilator laserowy jasnych włosów
Kochane! Szukam depilatora laserowego do jasnych włosów. Byłam na 3 zabiegach ipl u kosmetyczki, ale mam tak gęste włosy,że nie zauważyłam równicy. Nie wiem czy laser nie zadziałał czy jeszcze tyle ich zostało. Kosmetyczka nie była zbyt wylewna i postanowiłam, że kupię sobie depilator laserowy i będę strzelać. Problem w tym, że jak czytam specyfikacje techniczne różnych marek to zastrzegają, że nie nadają się do włosów blond, rudych i siwych. A ja mama właśnie blond i rude. Może któraś z was używa laseru i działa na jasne włosy??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Smakowita ;)
|
Dot.: Domowy depilator laserowy jasnych włosów
Jak przeczytalam tytul to wlasnie sie zaczrlam sie nad tym zastanawiac, ja depiluje sie kremami i woskiem, bo wlasnie wszem i wobec slyszalam, ze laser nie zadziala u mnie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie ja się tak męczę z maszynką i kremem do depilacji, ale one są tak geste i zdrowe, że pod koniec dnia czuję je dość wyraźnie pod ręką.
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Ja mam ipl babyliss, 3 zabiegi to za mało żeby widzieć różnicę, po 7-8 powinno być mniej włosków, co do koloru włosów to niby do jasnych nie są polecane ale musiałabyś poszukać w necie, z moimi ciemnymi sobie dobrze radzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.