|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"Problematyczny" kolor jeansow - z czym mozna a z czym nie :)
hi
![]() Moze moj problem zabrzmi dziwnie .. ale kupilam ostatnio jeansy( nie myslalam podczas zakupu), kolor jak na fotce (leola),niby niebieski ale z dodatkiem szarosci i zoltego. W mojej szafie rzadzi braz czern i bez,biel i drobina rozu .. obojetnie jaka koszulke do nich zakladam to wyglada to dziwnie, jak gdyby spodnie i koszulka nie mialy ze soba nic wspolnego,nawet czern wyglada dziwacznie! ![]() Wlasciwie to jakie kolory jeansow pasowaly by do mojej garderoby,ktorych unikac.. nie chodzi mi o fason. lecz tylko i wylacznie o kolor? Kolejne pytanko to czy brazowa koszulka pasuje do jasno-niebieskich jeansow? ![]() bede wdzieczna za odpowiedzi ![]() pozdrawiam psych EDIT : Jeszcze jedno pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: "Problematyczny" kolor jeansow - z czym mozna a z czym nie :)
Cytat:
Czy to są te jeansy, w których jesteś na fotce w wątku style diary? Jeśli tak, to masz tam brązową bluzeczkę i komponuje się bardzo ładnie ze spodniami, poza tym bardzo ładnie na Tobie leżą. Moim zdaniem wszystkie kolory jakie wymieniłaś pasują do tych spodni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, to nie sa te same jeansy. Tamte pasuja do brazu(sa ciemniejsze), lecz te jakos dziwnie wyglądają... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkleilam do watku style-diary fotke kompletu z tymi jeansami.. tutaj tez wkleje.. moze ktos jeszcze wypowie sie na ten temat? Ze tamte sa fajne to wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Psycha- ja nie dopatrzylam sie problemu w kolorze
![]() ![]() ![]() Ale jesli Tobie cos bardzo nie pasuje to wymien na inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze ten kolor jest calkiem fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hm.. tak perspektywy niby-filozofa
![]() przyjelo sie powszechnie ze jeans pasuje do wszystkiego,ale brdziej postrzega sie to jako jeans a nie jako material o pewnym kolorze... eghm.. przemysle ![]() ![]() dziekuje ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Na moje oko, to wszystko pasuje. Nie dopatrzyłam się dziwności tego koloru
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hmm moim zdaniem do jeansow pasuje wszystko a ten zestaw ktory wkleilas bardzo mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hmm, wydaje mi się, że trochę cie rozumiem. Ten kolor spodni, jeśli wszystko widze tak jak widzę
![]() ![]() Sam krój jest super, to chyba wszyscy potwierdzą, co mieli te spodnie na sobie, ale uważam, że jeżeli masz dylematy odnośnie tej właśnie pary, to rzeczywiście, nic na siłe ![]() Lepiej zwrócić, i od razu kupic parę w innym odcieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
chyba wiem,o co Ci chodzi z tymi spodniami
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
mam identycze, wlasnie leole i w takim kolorze. i ja u siebie nie widze takiego problemu, pasują do większości rzeczy. a najbardziej podoba mi się do białego i do oliwkowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
też mam podobny kolor portek i też leole. strasznie mi się nie podobają bo z niczym ich nie mogę zestawić. zawsze wyglądają fatalnie. a same bez niczego ok. może topless?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dzieki za podpowiedzi
![]() odpuszcze sobie na przyszlosc wszelakie ulepszane wersje spodni.. conajwyzej "nie beda ciekawe, tylko nudne" jak to zwykla mawiac moja stostra.. ale gacie to gacie :P Lepiej klasyczne i w nich chodzic, niz cos " specjalnego", co jak u Ciebie 2 lata lezy w szafie.. Takie co ponad rok u mnie leza w szafie tez mam .. 4 pary na wyjatkowe okazje ktorych jak dotad jeszcze nie zalozylam... lol ![]() Teraz sie glowie nad brazowymi klasycznymi.. nie wiem co do brazowych spodni sie ubiera.. z pewnoscia nie koszulke z nadrukiem.. tez znowu przeleza w szafie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.