|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Źle zrobiona Depilacja woskiem POMOCY
Dzień dobry dziewczyny w tamtym tygodniu w środę byłam na depilacji ud,bikini i brzuvha. Mam ciemna karnację i nawet na tych udach miałam długie ciemne włoski więc kiedy miałam 16 lat zaczęłam używać depilatora ale nie dawałam rady wyrwać wszystkich włosków więc po dwóch latach stwierdziłam że pójdę do kosmetyczki pierwszy raz i zrobię sie na bóstwo 😂 problem w tym ze moje szczęście nie trwało nawet tydzien. Tak jak wcześniej mówiłam byłam w środę zaczerwienienie na udach miałam krótko w czwartek już zginęło ale w piątek zaczęłam przejeżdżać sobie po nodze i już mnie coś tam drapało w sobotę jeszcze bardziej, w niedzielę pojawiły się czarne kropki czyli były to włoski które się zaczynały wyrzynać no wychodzić ponad skore w poniedziałek moje nogi całe były już szorstkie a dzisiaj jestheszcze gorzej . Pomocy dzwoniłam do kosmetyczki bo stwierdziłam że włoski zostały urwane kosmetyczka mówi że to nie możliwe że nigdy wcześniej im się to nie zdarzyło w piątek IDE ma konsultacje . Powiedzcie mi czy jest możliwe żeby profesjonalna kosmetyczka zle wyrwała włoski zapewniała mnie że odrosną co najmniej po 14 dniach co najgorsze na brzuchu też zaczęły mi już rosnąć a to jest okropne bo miały być jaśniejsze i cieńsze. Czy mam prawo o jakąś reklamacje , zwrócą mi pieniądze albo zrobia mi jeszcze raz tylko za darmo no nie wiem powiedzcie czy też miałyście kiedyś taki problem 😥
|
|
|
|
|
#2 |
|
Shopping Queen
|
Dot.: Źle zrobiona Depilacja woskiem POMOCY
A jak długo wcześniej "zapuszczałaś" włosy? Może być tak, że wszystkie stare zostały wyrwane, ale niektóre jeszcze nie odrosły i pojawiają się teraz.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Źle zrobiona Depilacja woskiem POMOCY
Chyba z 3,5 tygodnia ale naprzyklad na brzuchu nie wygrywałam wcześniej i powinny zostać wyrwane wszystkie a ja po niecałym tygodniu już mam włoski końcówka włoska jest taka gruba i wyglądają jakby były przyrwane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.