|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mega zestaw kosmetyków! Bell, Catrice, Freedom, Maybelline
DO ZAMKNIĘCIA.
Mam do wymiany mega zestaw kosmetyków. Kupiłam je w niedługim czasie, jednak nie odpowiadają mojej cerze. Wymienię najchętniej na perfumy. 1. Bell, HYPOAllergenic, matująco-wygładzajaca baza pod makijaż * użyta max. 4 razy 2. FREEDOM - PROFESSIONAL MAKEUP FIXING SPRAY utrwalacz makijażu * użyty jeden raz! 3. HD Liquid Coverage Foundation (Płynny podkład) * kolor rose beige * została połowa 4. Ingrid Cosmetics, Mineral Silk & Lift, Długotrwały mineralny fluid * kolor natural beige * zużycie 20 % 5. Max Factor, lumINIZER Foundation (Podkład rozświetlający) * kolor nude * zużycie 30 % DOKŁADKA: Perfumy Love Potion Secret Oriflame, dwa razy psiknięte Edytowane przez girlishnesss Czas edycji: 2017-09-23 o 09:57 Powód: zamknięcie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Mega zestaw kosmetyków! Bell, Catrice, Freedom, Maybelline
hej, wiec chetnie oddam szminka gosh, wlokna bourjois, oriflame podklad - za hd podklad, luminizer, i podklad ingrid? Jeslli Ci odpowiada poprosze adres na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
hej rozumiem, ze nie jestes zainteresowana?
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- a moze masz jakas inna propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
nic niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.