|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
piękniejsza do soboty-błagam:P
cześć,kochane Wizażanki! umówiłam się z pewnym chłopakiem na randkę w tą sobotę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: piękniejsza do soboty-błagam:P
pewnie nie takiej odpowiedzi oczekujesz, ale wydaje mi sie, ze on juz Cie wybral z miliona innych dziewczyn!! i jesli zmienisz sie niespodziewanie to moze Cie nie poznac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Gustowne ciuszki , twarzowy makijaż i ładna fryzurka i wszystko bedzie git
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No ja mam podobne zdanie : skoro "wybrał cię" to znaczy, że spodobałaś mu się ty ! A nie jakas inna dziewczyna, którą możesz spróbowac wykreować.
Nie mniej jednak wiem, że takie gadanie pewnie do ciebie nie przemawia. Myślę więc : * włosy zostaw rozpuszczone, ewentualnie wymodeluj je lekko - tak jak lubisz (wywiń, odwiń ![]() * ubierz się w to w czym czujesz się najładniejsza, najzgrabniejsza i najbardziej sexy ![]() ![]() ![]() *Odpowiedni makijaż : moim zdaniem przede wszystkim naturalny : - wszystkie niedoskonałości zakryj korektorem - nałóż jakiś lekki podkład - użyj pudru : rozświetlającego lub brązującego, albo róźu - możesz też twarz przypudrować pudrem transparentnym PAMIĘTAJ WSZYSTKO Z UMIAREM, TAK ŻEBY NIE BYŁO TAPETY ![]() - oczy moim zdaniem to cielisty cień, rozświetlone kąciki oczu (patrz makijaże karo-li ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - na usta jakiś soczysty błyszczyk i jesteś gotowa ![]() obowiązkowo też jakiś przyciągający zapach, ładna (nie przeładowna i delikatna) biżuteria pasująca do stroju, jakiś figlarny dodatek (torebka, apaszka, gumka, spinka - nie wiem) NO I CIEKWY, NIEBANALNY, ŚWIEŻY I POCIĄGAJĄCY WYGLĄD MASZ GOTOWY ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
hmm... przemawiają do mnie Wasze argumenty,drogie Wizazanki,ale jednak czuję pewien niedosyt... wiem,ze naturalnosc powinna byc moim atutem,jednak wydaje mi sie,ze musze cos zrobic,zeby zauwazyl,ze to specjalnie dla Niego pragnę wyglądać po prostu cudownie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mozesz np. rozswietlic oko przy wewnetrznym kaciku jasnym/bialym perlowym cieniem, albo zrobic jakies kreski brazowa, ewentualnie czarna, lub szara kredka, ladnie wytuszuj rzesy, tu juz cie odkieruje do KWC, i jakis fajny blyszczyk, np. maybelline water shine diamonds liquid albo loreal glam shie. kolorek sama wybierz. wloski wywin na wierzch, ewentualnie zrob sobie fale. czyli mniej wiecej to co napisala rambo...ja bym cie widziala w czarnym kolorze, z jakimis srebrnymi dodatkami, bizuteria. do tego ladne perfumy i usmiech. powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, tak szczerze to tak sobie myślę : "nie kombinuj dziewczyno
![]() przed tą randką będzie stres, mimo, że za przygotowania zabierzesz sie dwie godziny wczesniej to i tak nie zdazysz ... itd ![]() ![]() Myslę, że on zauważy, że wyglądasz pięknie. Wystarczy, że wszystko będzie do siebie pasować, ładnie podkreślisz swoje atuty zatuszujesz wady itd. Uśmiechaj się pięknie - to wystraczy żeby zwalić go z nóg ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bądź sobą... nie zmieniaj nic w sobie na siłe. Żadnych nowych makijaży, ciuszków w które byś sie nie ubrała itp a spotkanie na pewno się uda.
Życze miłej randki i oczywiście prosimy w sobote zdać nam relacje ze wszystkimi szczegółami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może spodoba Ci sie fryzurka na zdjęciu poniżej,myśle że nie bedziesz miała problemu z jej ułożeniem,jest lekka i dziewczęca,makijaż też delikatny i rozświetlający co to ubrania to postawiłabym na elegancję ale w lużnym wydaniu,powodzenia
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kiya ma rację - ta fryzurka będzie idealna. A żeby go olśnić powinnaś mieć przede wszystkim dobre samopoczucie - nikt tu o tym nie pisze, ale uważam, że powinnaś sobie zafundować pachnącą i relaksującą kąpiel. Zrób sobie masaż pachnącym balsamem, pomaluj paznokcie, wycisz się
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie, ze jesli chlopak jej sie podoba to na pewno bedzie miala dobry humor w trakcie spotkania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.