Makijaz Wenecki!!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-18, 18:00   #1
blondi06
Przyczajenie

Makijaz Wenecki!!!!

NA SAMYM POCZATKU ZAZNACZAM ZE NIE JEST TO ZADNE ZADANIE DOMOWE JAK OKRESLILA TO ANAHSTASIA !!!!!! Kochaniutka ja nie ucze sie , nie chodze do szkoly wiec prosze cie nie pisz mi o zadaniu domowym ok slonko? zajmuje sie wieloma rzeczami zwiazanymi z makijazem, a o MAKIJAZ WENECKI pytam dlatego ze chcialabym o jakies podpowiedzi zwiazane z tym wątkiem, w moim salonie gdzie pracuje jest kosmetyka i szukamy przeroznych rodzajow wzorow i pomyslow o makijazu weneckim a ze zajrzalam tutaj i pomyslalam ze tyle ciekaweych osob ktore interesuja sie wizazem , moga miec tez ciekawe pomysly, wiec teksty typu "zadania domowe" to nie domnie.

Jezeli kitos chcialby sie podzielic swoim pomyslem prosze o kontakt bede bardzo wdzieczna
blondi06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 18:46   #2
nekome
Zakorzenienie

Dot.: Makijaz Wenecki!!!!

Cytat:
Napisane przez blondi06
NA SAMYM POCZATKU ZAZNACZAM ZE NIE JEST TO ZADNE ZADANIE DOMOWE JAK OKRESLILA TO ANAHSTASIA !!!!!! Kochaniutka ja nie ucze sie , nie chodze do szkoly wiec prosze cie nie pisz mi o zadaniu domowym ok slonko?
Po co ten pretensjonalny ton i ironia w stosunku do Anahstasii?
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 18:50   #3
Kadunia
Zakorzenienie

no właśnie...

Kadunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 18:55   #4
Anahstasia
Zakorzenienie

Po pierwsze, nie życzę sobie, abyś zwracała się do mnie per 'kochaniutka', czy 'slonko'. Na taką spoufałość należy sobie zasłużyć.
Po drugie, w jakimkolwiek dyskursie obowiązuje podstawowa zasada - szacunek dla drugiej strony oraz pełna i liczę, że będziesz pełną kulturę osobistą wykazywać.
Po trzecie, moja reakcja nie była bezpodstawna - notorycznie na forum pojawiają się podobne posty, których autorki szukają gotowych rozwiązań dla prac domowych zadawanych im w szkołach wizażu.
Po czwarte, jak wspomniałam w poprzednim wątku, bogatym źródłem jest wyszukiwarka Google.
A po piąte, wklejam kilka propozycji.

Pozdrawiam!
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 19:04   #5
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113120

tu poszukaj inspiracji - dziewczyny wkleiły piękne zdjęcia masek weneckich.

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 20:56   #6
satine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondi06
NA SAMYM POCZATKU ZAZNACZAM ZE NIE JEST TO ZADNE ZADANIE DOMOWE JAK OKRESLILA TO ANAHSTASIA !!!!!! Kochaniutka ja nie ucze sie , nie chodze do szkoly wiec prosze cie nie pisz mi o zadaniu domowym ok slonko? zajmuje sie wieloma rzeczami zwiazanymi z makijazem, a o MAKIJAZ WENECKI pytam dlatego ze chcialabym o jakies podpowiedzi zwiazane z tym wątkiem, w moim salonie gdzie pracuje jest kosmetyka i szukamy przeroznych rodzajow wzorow i pomyslow o makijazu weneckim a ze zajrzalam tutaj i pomyslalam ze tyle ciekaweych osob ktore interesuja sie wizazem , moga miec tez ciekawe pomysly, wiec teksty typu "zadania domowe" to nie domnie.

Jezeli kitos chcialby sie podzielic swoim pomyslem prosze o kontakt bede bardzo wdzieczna
radze spóścić z tonu i nie zachowywać się jak panna 'wszytsko wiedzaca'

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 21:51   #7
blondi06
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Anahstasia
Po pierwsze, nie życzę sobie, abyś zwracała się do mnie per 'kochaniutka', czy 'slonko'. Na taką spoufałość należy sobie zasłużyć.
Po drugie, w jakimkolwiek dyskursie obowiązuje podstawowa zasada - szacunek dla drugiej strony oraz pełna i liczę, że będziesz pełną kulturę osobistą wykazywać.
Po trzecie, moja reakcja nie była bezpodstawna - notorycznie na forum pojawiają się podobne posty, których autorki szukają gotowych rozwiązań dla prac domowych zadawanych im w szkołach wizażu.
Po czwarte, jak wspomniałam w poprzednim wątku, bogatym źródłem jest wyszukiwarka Google.
A po piąte, wklejam kilka propozycji.

Pozdrawiam!
zaczne od tego, pewnie jestes młodsza odemnie, nie jestem jakaś małolata ktora szuka pracy domowej na forum, szukalam w google roznych stronek trafilam na ta i wydała sie ciekawa,zadania domowe to mialam ho ho ho temu wiec nie bawia mnie takie rzeczy i napewno nie szukalam bym tutaj odpowiedzi, a co do "spoufałości" to tk jak wspomnialam. to jest tylko internet. a do zadan domowych to hmm w pracy nie zadaja mi zadan domowych
A tak w ogole to dziekuje za propozycje , bardzo ladne, jestem wdzieczna, napewno je wykorzystam

PS. Satine, zalozylam temat w konkretnym celu, wiec PANNA WSZYSTKO WIEDZACA to raczej nikt tu takowa nie jest bo czlowiek cale zycie sie uczy (nie chodzi o szkole) a nadal jest idiota, ja sie za taka nie uwazam a tym bardziej PANNE

Syringa dziekuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-18, 22:14   #8
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:
Napisane przez blondi06
Syringa dziekuje
Nie ma za co.
Ale proszę - skończ tę szermierkę słowną z resztą dziewczyn. Bo nie o to chodzi, żebyśmy sobie skakały do oczu, prawda?

------------------------------------------------------------------------------------------

Stary 2006-05-18, 22:21   #9
blondi06
Przyczajenie

Syringa oczywiscie ze masz racje. Porpstu nie dogadalysmy sie z anahstasia, ja zostalam pomylona z osoba szukajaca tu zadania co moglo poniesc mnie gdyz zostalo to pochopnie stwierdzone, ale mam nadzieje ze sie anahstasia dogadamy hm? nieporozumienia chodza po ludziach
Stary 2006-05-18, 22:35   #10
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

No i o to chodzi W naszej wizażowej rodzince ma panować zgoda i harmonia

Stary 2006-05-19, 07:23   #11
Anahstasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondi06
zaczne od tego, pewnie jestes młodsza odemnie, nie jestem jakaś małolata ktora szuka pracy domowej na forum, szukalam w google roznych stronek trafilam na ta i wydała sie ciekawa,zadania domowe to mialam ho ho ho temu wiec nie bawia mnie takie rzeczy i napewno nie szukalam bym tutaj odpowiedzi, a co do "spoufałości" to tk jak wspomnialam. to jest tylko internet. a do zadan domowych to hmm w pracy nie zadaja mi zadan domowych
A tak w ogole to dziekuje za propozycje , bardzo ladne, jestem wdzieczna, napewno je wykorzystam

PS. Satine, zalozylam temat w konkretnym celu, wiec PANNA WSZYSTKO WIEDZACA to raczej nikt tu takowa nie jest bo czlowiek cale zycie sie uczy (nie chodzi o szkole) a nadal jest idiota, ja sie za taka nie uwazam a tym bardziej PANNE

Syringa dziekuje
Nie szarżuj ze stwierdzeniami - nie znasz mnie i bynamniej nie możesz stwierdzić mojego wieku. A zapewniam, że nie jest on tak niski, jak Ci się wydaje.
Poza tym nie ma on nic do rzeczy w wykonywanej przeze mnie funkcji - funkcji moderatora tego forum, którego najważniejszym zadaniem jest zachować na nim porządek.
Dlatego z mojej strony koniec utarczek słownych, EOT.

Pozdrawiam!
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości