|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Makijaz Wenecki!!!!
NA SAMYM POCZATKU ZAZNACZAM ZE NIE JEST TO ZADNE ZADANIE DOMOWE JAK OKRESLILA TO ANAHSTASIA !!!!!! Kochaniutka ja nie ucze sie , nie chodze do szkoly wiec prosze cie nie pisz mi o zadaniu domowym ok slonko? zajmuje sie wieloma rzeczami zwiazanymi z makijazem, a o MAKIJAZ WENECKI pytam dlatego ze chcialabym o jakies podpowiedzi zwiazane z tym wątkiem, w moim salonie gdzie pracuje jest kosmetyka i szukamy przeroznych rodzajow wzorow i pomyslow o makijazu weneckim a ze zajrzalam tutaj i pomyslalam ze tyle ciekaweych osob ktore interesuja sie wizazem , moga miec tez ciekawe pomysly, wiec teksty typu "zadania domowe" to nie domnie.
Jezeli kitos chcialby sie podzielic swoim pomyslem prosze o kontakt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Makijaz Wenecki!!!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no właśnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze, nie życzę sobie, abyś zwracała się do mnie per 'kochaniutka', czy 'slonko'. Na taką spoufałość należy sobie zasłużyć.
Po drugie, w jakimkolwiek dyskursie obowiązuje podstawowa zasada - szacunek dla drugiej strony oraz pełna i liczę, że będziesz pełną kulturę osobistą wykazywać. Po trzecie, moja reakcja nie była bezpodstawna - notorycznie na forum pojawiają się podobne posty, których autorki szukają gotowych rozwiązań dla prac domowych zadawanych im w szkołach wizażu. Po czwarte, jak wspomniałam w poprzednim wątku, bogatym źródłem jest wyszukiwarka Google. A po piąte, wklejam kilka propozycji. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113120
tu poszukaj inspiracji - dziewczyny wkleiły piękne zdjęcia masek weneckich.
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole to dziekuje za propozycje , bardzo ladne, jestem wdzieczna, napewno je wykorzystam ![]() PS. Satine, zalozylam temat w konkretnym celu, wiec PANNA WSZYSTKO WIEDZACA to raczej nikt tu takowa nie jest bo czlowiek cale zycie sie uczy (nie chodzi o szkole) a nadal jest idiota, ja sie za taka nie uwazam a tym bardziej PANNE ![]() Syringa dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale proszę - skończ tę szermierkę słowną z resztą dziewczyn. Bo nie o to chodzi, żebyśmy sobie skakały do oczu, prawda?
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Syringa oczywiscie ze masz racje. Porpstu nie dogadalysmy sie z anahstasia, ja zostalam pomylona z osoba szukajaca tu zadania co moglo poniesc mnie gdyz zostalo to pochopnie stwierdzone, ale mam nadzieje ze sie anahstasia dogadamy hm?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No i o to chodzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie ma on nic do rzeczy w wykonywanej przeze mnie funkcji - funkcji moderatora tego forum, którego najważniejszym zadaniem jest zachować na nim porządek. Dlatego z mojej strony koniec utarczek słownych, EOT. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.