|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak wyregulować takie brwi? Help! ;)
Zamieszczam fotki swoich brwi i bardzo Was proszę o jakieś wskazówki dotyczące ich regulacji. Gdzie wyrwać włoski, jaki nadać im kształt itp...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak wyregulować takie brwi? Help! ;)
Ja to bym na Twoim miejscu poszła do kosmetyczki. Ona Ci je ładnie wyreguluje, nada im kształt ktory bedzie pasował do Twojej twarzy. A pozniej za 2 3 4... razem mysle ze juz bez problemu bedzisz mogła sama to robic. Najgorszy jest ten pierwszy raz bo zawsze może sie cos nie udac..:P Lepiej nie ryzkować..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Popieram zdanie przedmówczyni. Kształt twoich brwi jest ładny, a wyrywając samodzielnie (bez braku doświadczenia) możesz tylko sobie go popsuć (wiem co mówię, bo przez kilka lat sama niszczyłam sobie brwi wyrywając je samodzielnie
![]() Bardzo ładnie widoczna jest naturalna linia brwi i ja bym ją tak zostawiła. Nie ma tutaj co "ulepszać", a jedynie usunęłabym zbędne włoski, by wyglądało to bardziej estetycznie. Pójdź do profesjonalistki, ona będzie wiedziała, co zrobić Koszt regulacji brwi u kosmetyczki jest niewielki: od kilku do kilkunastu złotych. Naprawdę polecam, bo samemu to można brwiom "krzywdę zrobić".
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Brwi naturalnie sa bardzo ładne i nie trzeba ich bardzo regulować. Ja bym jedynie usunęła pare włosków, które wychodza poza linię na dole. Swoją korektę zamieszczam poniżej.
Jeżeli nie czujesz wprawy z pęsetą to może poproś o pomoc mamę, siostrę. Do kosmetyczki tez możesz się wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
O! Właśnie o to, co pokazała na fotkach destiny666 mi chodziło.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Najlepiej wyrównaj tylko linię na dole, powyrywaj lika włosków tak, jak pokazała destiny666.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.