|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() zielony+brazowy
Było lekko, a teraz (mam nadzieje) troche mocniej
![]() ![]() Dodaje liste kosmetyków (sorki,ze tak późno,ale wczesniej nie mialam czasu ![]() -podkład Oriflame Visions -kredka do oczu Oriflame (Trwała kredka do oczu Chocolate Brown) -cienie Oriflame (tez z serii Visions) -tusz do rzęs Avon Daring Definition
Siła jest Kobietą! ![]() Edytowane przez natalia88 Czas edycji: 2006-05-23 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: zielony+brazowy
Natalio,
przy otwartych oczach jest ok, ale przy zamkniętych widać że ciemny cień jest dziwnie nałożony. Spróbuj zaaplikować go w załamaniu powieki i zewn. kąciku albo na całą ruchomą powiekę a na łuk brwiowy coś naturalnego i jasnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A gdzie się zgubiła lista kosmetyków ??
Brakuje mi wymodelowania twarzy różem albo czym kolwiek innym czym można optycznie zmienić jej kształt Makijaż oczu - nie jest źle, ale czegoś mi brakuje. Sama nawet nie wiem czego ? ? ? Ogólnie wrażenia raczej pozytywne.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi brakuje roztarcia granicy między cieniami - a co do reszty za Rambo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś jest nie tak...Może nieroztarta granica między cieniami? Może brak zmatowienia skóry? ....
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Makijaż nie polega na walnięciu cienia na powieki, a na starannym nałożeniu, roztarciu, skomponowaniu go z jakimś innym kolorem.
![]() Musisz się nauczyć dobrze cieniować powieki, jeśli chcesz aby makijaż był ładny i pasował do Ciebie, bo bez tego to wiecznie cienie będą wyglądały jak "mokra" plama. Aga załączyła Ci podglądowe fotki, na których jest pokazane co i jak nakładać aby oko nabrało oczekiwanego kształtu... Wygladało ładnie i efektownie. Poćwicz trochę w domowym zaciszu, pokombinuj z techniką, popróbuj róznych sposobów. W ten sposób nabierzesz jakiejś wprawy. ![]() ![]() Sorry za krytykę, ale to dzięki niej się uczymy. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Makijaz jakby niedopracowany duzo w nim brakuej nie mniej jednak wyglądasz ładnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
łoooo przy zamkniętych oczach widać niedociągnięcia
![]() powinnaś bardziej rozetrzec granice cieni ![]() Podpisuję się też pod słówami Agibil1 No i nie ma listy kosmetyków ![]() Masz jednak fajną urode i wyglądasz ładnie ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Musiałam zajrzeć na ten wątek bo po pierwsze staram się oglądać wszystkie wątki na MM i je oceniać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie trochę słabo widoczny jest ten brąz.. chyba ślepne, taka kolorystyka Ci pasuje na drugim zdjęciu fajnie wspólgrają ze sobą usta z oczkami natomiast na pierwszym razi mnie ten ciemniejszy cień. (czyżby to był ten zaginiony brąz?)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dziekuje wam za komentarze
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziewczęcy, delikatny makijaż. Ja baaardzo lubię zielone cienie i również maluję się delikatnie (raczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Typowy przykłąd źle wykonanego makijażu.Cień położony za nisko-skutecznie ciągnie oczy do dołu,pomniejsza je.Ogólny efekt-głupie wrażenie przypadkowych plam na oczach,nie roztartych,źle dobranych kolorystycznie...Totalnie NIE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
na Twoim miejscu nałożyłabym więcej zieleni na górną powiekę i roztarła z brązem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ogolnie wygladasz ladnie w tych kolorkach, ale przyluz sie bardziej do strony technicznej... pisaly juz o tym dziewczyny... no i co z tymi kosmetykami...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
żaden ze mnie "makijażo-spec" ale to juz drugi Twoj makijaz tak samo dziwny, dziewczyny mają rację muszisz wyżej rozcierac cienie, pooglądaj makijaże niekwestionowanych mistrzyń tego forum Agi i Karoli, fajne makijaże robi tez Rei. Jest dużo wątków krok po kroku (doskonałe mona1978 sama sie na nich szkolę ) , małymi kroczkami wszystkie się uczymy...Powodzenia i wytrwałości...
![]() Hallkka.....dzwonię na policję!!!!!! TO NIE LEGALNE!!!!! ...TAK WYGLADAC.... JAK TY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.