|
|||||||
| Notka |
|
| Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zacinanie się
Chciałabym prosić Was o radę, chodzi o to, że planuję studiowanie filologi no i jąkam się. A wiadomo, że mowa to jeden z ważniejszych elementów języka, więc jeżeli ktoś studiuje lub ma pojęcie o filologii angielskiej czy innej to proszę o pomoc. Obawiam się, że to mnie skreśla już z góry :/
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zacinanie się
Możesz być tłumaczem pisemnym?
Sama się mocno jakalam, jak zaczynałam studia, teraz już dużo mniej...i pracuje jako nauczycielka. W życiu bym nie przypuszczała że dam radę, a daje w 100%, dlatego czasami warto zaryzykować😉 Ja się w innym języku jakam wiele mocniej, dlatego nie podjelabym takich studiów...musisz sama ocenić jak Ci idzie mowa. Ale powtórzę jeszcze raz, czasami warto ryzykować😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zacinanie się
Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale może być ciężko, zwłaszcza na fonetyce. Na innych zajęciach, cóż, tam gdzie ja miałam (nie)przyjemność chwilę studiować, prowadzący o wiele mniejsze pierdoły się czepiali jak mieli gorszy dzień (czyli u niektórych w sumie zawsze
). Także dużo zależy od prowadzących na tej konkretnej uczelni.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.