|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy Burberry London. Czym się różni od poprzednika?
Nie jestem pewna czy ten wątek pojawił się na forum. Na innych forach o perfumach czytałam że nowy Burberry London jest podobny do Pure Poison i Allure i podobnie jak w wymienionych dominuje w nich nuta jaśminu. Czy ktoś wąchał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Burberry London. Czym się różni od poprzednika?
W Noym Burberry rzeczywiście wyczuwam sporo jasminu, który na mnie za dobrze nie leży. Uważam, że nie jest innowacyjny, ani szczególnie ciekawy i nie dorównuje pierwowzorowi, który jest jednym z moich ulubionych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wszystko tylko nie Nowy Londyn. Nie, nie, nie!! Wczoraj psiknęłam w Douglasie na blotterek, w pierwszej chwili wydał mi się ładny,przyjemny. Psiknęłam na nadgarstek. Poszłam do szkoły prawa jazdy i ...zaczęła się jazda
![]() ![]() Zapach z gatunku typowych kwaitowych killerów. Jaśmin mocny jak kawa 3 łyżeczek po turecku parzona w szklance w redakcji Radia Maryja. Jasmin dodatkowo podbity wszelkim możliwym kwieciem (piwonią?), jakie można użyć w perfumach i słodycz... Słodycz do bólu. Ale nie słodycz jadalna i ulepkowata, lecz słodycz chemiczna i niejadalna. Takie zapachy królowały w latach 80-tych. Co z niego wychodzi w ostatniej nucie - nie wiem. Umyłam rekę na najbliżeszej przerwie. Wyciagnęłam z torebki próbkę Nilowego i odetchnęłam. Zapach zapewne dobrze się sprzeda. Ma fantstyczną kampanię reklaową! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oj, kiepściutki jest, kiepściutki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
beliczku, to na co czekasz, maluj nam wizje zabójczej kampanii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety zgadzam się z Wami - stary jest piękny, nowy męczący, po co go wypuścili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może to głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi
![]() dziękuje i pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie da się ich nie odróżnić ![]() Nowy butelka odziana w materiał ze wzorem słynnej kratki, a stary (mój ukochany ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ach jeej, racja!! ten nowy odziany jest w kratę (i faktycznie zapach jest fatalny) coś dziś chyba pogoda nie ta, skoro mylę już wersje Burberry
![]() mam jeszcze pytanie do posiadaczek Burberry Brit (chodzi o ta wersje: http://www.lalashop.cn/download/burberry_brit_1024.jpg) : otóż mam próbkę z Włoch i pachnie ona jak typowe, piękne Burberry ![]() czy to zapach wraz z czasem uległ modyfikacjom czy też testery Burberry Brita w perfumeriach są dziwne?.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.