|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Karta podarunkowa
Jakie macie doświadczenia z kartami podarunkowymi, uważacie żę to fajna forma prezentu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Karta podarunkowa
Zależy od kogo.
Od kogoś bliskiego, np. Faceta - nie. Powinien wiedzieć czego chcę, a karta to coś w stylu "nie wiedziałem co ci kupić, kup sobie sama". Od dalszej osoby jak najbardziej, spoko. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sądzę podobnie. Dla kogoś "dalszego" karta będzie OK (pod warunkiem, że znasz - chociaż mniej więcej - jakie sklepy preferuje obdarowany). Dla bliskiej osoby to moim zdaniem pójście na łatwiznę, tak, jak pójście do drogerii i kupienie zestawu kosmetyków w pudle z kartonu. Nie, nie, nie. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od faceta albo od bliskiej przyjaciółki - trochę dziwnie. Ale od innych jak najbardziej.
|
|
|
#5 |
|
Smakowita ;)
|
Dla mnie to najlepszy pomysl jak sie idzie na parapetowke
Bo nie wiadomo co kupic do nowego mieszkanai, ale pod choinke czy urodziny to slaby prezent
|
|
|
|
|
#6 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
to dobry prezent ale zależy od kogo i dla kogo. Okej dla koleżanki, która odchodzi z pracy, nie okej dla kogoś bardzo bliskiego.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem karta podarunkowa dla kogoś bliskiego też jest dobrym pomysłem. My zawsze ze szwagierkami się wymieniamy takimi prezentami. Ważne tylko wiedzieć do jakie sklepu dana osoba lubi chodzić i wtedy wybierze sobie coś najbardziej praktycznego, albo coś co będzie jej się najbardziej podobać. Dzisiaj w większości sklepów są już karty podarunkowe.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

Bo nie wiadomo co kupic do nowego mieszkanai, ale pod choinke czy urodziny to slaby prezent