|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co zmienić
Wyglądam jak wyglądam ......... co zmienić......Krytyka miło widziana. ważne jakie kolory pasują do mojej karnacji ..i jaki makijaż POMOCY ;-(wolno ładuje zdjęcia (zdjęcia troche przestażale skanuje nowe)
The thing women have got to learn is that nobody gives you power. You just take it. Edytowane przez Mirona Czas edycji: 2006-05-27 o 19:49 Powód: niezaładowane załączniki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co radzilibyście zmienić??
No już mykusiem wklejaj zdjęcia....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj, poszukaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie moge załadować czemu?? odpowiedni rozmiar
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zdjecia robione dołownie przed sekunda telefonem wiec nie najlepsza jakos. Nadeśle nowe..............
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia nie sa zbyt dobrej jakości jednak na moje oko zmieniłabym fryzurę. Myslę, ze lepsze byłyby nieco dłuzsze włosy , z grzyweczką na bok , a do tego koniecznie jakiś jaśniejszy akcent ( ciemny kolor Cie przytłacza) , ale bez przesady np pasemka.(wprawdzie chciałaś porad na temat makijażu , ale napisałam to co mi sie w oczy rzuciło, mam nadzieję, że sie nie obrazisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie to masz za "duża" grzywke.... tzn patrzac na ciebie widac przede wszystkim grzywke.
jezeli chodzi o makijaz... to widzialabym u ciebie cos kolorowego na oczach. ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wątpię, żeby ktokolwiek powiedział ci to o co pytasz (jakie kolory ci pasują). Musisz koniecznie postarać sie o lepszej jakości zdjęcia bo inaczej to nie ma sensu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Co do fryzury - zgadzam się z Mariti. (Oprócz tego, że ciemny kolor Cię przytłacza - nie bardzo można to stwierdzić na podstawie fotek, które załączyłaś (przekłamane kolory)).
Jeśli chodzi o kolory, które Ci pasują - nie jesteśmy w stanie tego określić bez odpowiedzi na pytania z tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=71243 i bez zdjęć, na których kolory są zbliżone do rzeczywistych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
właśnie pomniejszam zdjęcia................:-D Syzyfowa Praca
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.