|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szmaragdowa zieleń-cień do powiek ???
Dziewczyny, która z Was może polecić jakiś cień do powiek o takim właśnie odcieniu:"szmaragdowa zieleń"...??Wpisujcie się ;] pozdrawiam
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
???
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szmaragdowa zieleń-cień do powiek ???
inglot...
i ja mam jeszczze kredkę do oczu bardzo miękką firma to "taboo" (cokolwiek to jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja sobie ostatnio kupiłam essence w kolorze nr 13 love, laugh, lime:
http://www.essence.eu/pl/produkty/oc...w-quattro.html Kosztowały 14,99 zł i jestem nimi zachwycona. Piękny kolory szmaragdu, funkcjonalna (przyda się w innej kombinacji jak szmaragd przestanie być modny:P) i co mnie najbardziej ucieszyło - jakość - cienie się gładko rozprowadzaja i trzymają na bazie cały boży dzień ![]() Ogólnie ja sobie kupię chyba również pozostałe kolorki, bo paletki są tanie i po prostu super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.