|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Happysad
Na początku zaznaczę, że szukałam w wyszukiwarce, ale nie było tgeo, co chciałam
![]() Było już wiele wątków o rożnych ciekawych ( i nie tylko ) aktorach/muzykach etc, ale o happysad jako takich nie było Chciałam poznać Wasze zdanie na temat tego zespołu. Czy lubicie? Czy znacie? Którą piosenkę najbardziej etc...Zapraszam do wyrażania swojej opinii ![]() EDIT: Oficjalna strona zespołu: www.happysad.art.pl
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: happysad
Znamy, znamy
Ja najbardziej lubię "Psychologa"
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Słucham HappySadu od 2 lat,ale zatrzymałam sie głównie na ich pierwszej płycie (może dlatego że jak dotąd nie mam dostępu do drugiej). Naprawde fajna muzyka.Pomieszanie popu, odrobiny rocka, odrobiny reagge...To wszystko tworzy niezłą miesznake której fajnie sie słucha, a zwłaszcza że to chłopaki ze Skarżyska, czyli miejscowości rzut beretem ode mnie
Najbardziej lubie Zanim pójde, A miało być tak pięknie, Tak właśnie mija czas, Wrócimy tu jeszcze, No i oczywiście Marichuana ..
You tell me that we all can change You tell me we can find something to wash the tears away.' Edytowane przez KOKAINA Czas edycji: 2006-05-30 o 22:02 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo jak miło. A już myślałam...
![]() Ja mam kilka, nie wiem którą najabrdziej. Może Czysty jak łza, Piękna, Ja do Ciebie, Ostatni blok w mieście i... Zielarkę...(?)
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Zielarka
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
O tak to jeden z moich ulubionych zespołów
Podobają mi się ich teksty Mój nr 1 to "zanim pójdę " "Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze" Mmmm uwielbiam tą piosenkę ![]() Dziękuję jessy za ten wątek
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A nie ma za co
Też ich bardzo lubię i chciałam poznać Wasze opinie![]() P.S. Zanim pójdę też baaardzo lubię, bo mi się dobrze kojarzy. I wracam do pkt wyjścia - nie wiem, która piosenka jest moją ulubioną...
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko jedną ich płytę..ale muszę pwoeidzieć, że mi się podoba
![]() Nawet bardzo Ulubione utwory: "psychologa", "Ja do ciebie", "30 raz", "Czarownicy pies" , "Wrócimy tu jeszcze" , "Jeśli nie rozjadą nas czołgi"
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
lubie lubie
![]() ![]() a z piosenek hmm jedna leci tak:"o jak ja kocham to miejsce..." no to ta [wrocmy to jeszcze? ] no i psychologa tez bardzo luubie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A jak tam z koncertami? Był/planuje ktoś? Ja chciałabym, ale jak byli we Wrocławiu, to jessy-sierota przegapiła...
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Baarrdzo lubię happysad, szczególnie ich nowszą płytę i te mniej popularne piosenki czyli np. 'od kiedy ropą', 'nostress', 'to miejsce na mapie', 'Łydka'.
Polecam dziewczyny, jeśli nigdy nie słyszałyście..
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Znamy i słuchamy
. Wirus Happysad (tak to ujmijmy) przywędrował od cudokumpla(ukłony w jego strone, bo dzięki niemu poniekąd zaczełam słuchać wartościowej i dobrej muzyki).Nastepnie przeszło na moją psiapsiółe i uwaga...nadal krąży .Ulubione :Jeszcze jeszcze(ukłochana) ;30 raz ;Ja do ciebie.Marzy mi się koncert Happysad . Musez poczekac na swoją kolej...tzn okolice musza na to poczekac :P
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
happysad jest od paru miesięcy jednym z moich ulubionych zespołów
Najbardziej lubię: 1. Jeszcze jeszcze 2. Jeśli nie rozjadą nas czołgi 3. Wszystko jedno a z drugiej płytki: Słońce ![]() aha, byłam w październiku na ich koncercie, ale znałam wtedy chyba 2 piosenki tylko... ale tak mi się spodobało, że potem ściągnęłam już wszystko co się da
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
BArdzo lubie
a najbardziej "Miłość", "Ja Do Ciebie", "Noc Jak Każda Inna Noc", "Psychologa", wszytskie mi się podobają
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
happysad
Najbardziej to chyba lubię "Łydkę" , "Nostress" , a tak wogóle to chyba wszystkie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Miałam założyć taki wątek
ale jakoś stwierdziłam ze nikt tego nie słucha. Moja miłość od 2 lat. Ulubionej piosenki to nie ma raczej, na wiekszosci koncertów w Polsce byłam,przynajmniej starałam się być, no nie mogłabym tego opuścić kocham to
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
no, happysad jest super. najlepsze kawałki to dla mnie ostatni blok w mieście, od kiedy ropą, piękna, jeśli nie rozjadą nas czołgi, wszystko jedno... od razu nastrój się lepszy robi
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja też miałam opory przed założeniem tego wątku. Sama myślałam, że pewnie nikt tego nie słucha. A tu się miło rozczarowałam
Właśnie zapomniałam o Psie Czarownicy, którą to piosenkę mogę słuchać do zdarcia (następna, z którą mam dobre wspomnienia ). Jeszcze, jeszcze tez super... Nie ma mocnych, na następny koncert idę Aż jestem zła na siebie bo we Wrocławiu byli kilka razy, a ja głupia, jak ruska stodoła nie poszłam... Nawet nie wiem czemu...
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
czy lubię? dobre sobie... Ja UWIELBIAM
![]() Najlepsza piosenka- łydka, słońce, od kiedy ropą. I wiele innych. ![]() NA koncercie nie byłam ![]() NAwet moja rodzinka się przyzwyczaiła do tego zespołu.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam
![]() Byłam na koncercie podczas ich tarsy z Hurtem Na żywo są genialni ![]() a najbardziej lubie Ostatni blok w naszym mieście, ja do ciebie i łydke
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
super że powstał wątek o tej kapeli
happysad słucham od około roku, a to dzięki koncertowi, który grali podczas "rockowego finiszu wakacji" w moim miasteczku.i tak własnie happysad został jedną z moich ulubionych kapel. niektórych piosenek słucham nałogowo,np: łydka;piękna;jeszcze,jesz cze;noc jak kazda inna.niecierpliwie czekamy na kolejne fanki
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja... uwielbiam wszystkie ![]() Kocham Ubóstwiam Czarownicy Pies Psychologia Piękna Łydka Słońce Noc jak każda inna Nic tu po nas 100 lat Manewry szczęscia Od kiedy ropą Prawie wszystkie
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Znam i bardzooooooooooo lubieeee
Potargany przez czas i przez miejce..... spoza brudnych szyb paskudny jest swiat... tralalalala.... matka boska na szczescie, numer boczny 2772.... brudnymi ulicami sródmieścia policjanci, dziwki i blady strach, farbowanii mafiozi z przedmieścia... każdy tutaj taką samą wartość ma i pewnie gdyby wybrać mógł, wolałby zapalenie płuc, a nie nóż wycelowany w kark... wszystko byle nie tak... tralalalalalala.....
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo bardzo lubie , jak slysze to odrazu poprawia mi sie humor
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś jeszcze przyłącza się do naszego "funclubu"
?
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na komputerze kilka mp3 tego zespołu i podobaja mi się
Moje ulubione piosenki: czarownicy pies, hymn, jeśli nie rozjadą nas czolgi
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy raz tak naprawde usłyszałam ich piosenki z rok temu i do tej pory ich słucham
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej tyle was jest ?
super !
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
ja rozniwez bardzo lubie happysad![]() lubie wsyzstkie ich piosenki a ostatnio najczesciej zdarza mi sie sluchac "Łydka"
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
A moze sobie cos zaspiewamy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Chciałam poznać Wasze zdanie na temat tego zespołu. Czy lubicie? Czy znacie? Którą piosenkę najbardziej etc...

[wrocmy to jeszcze?

.Ulubione :Jeszcze jeszcze(ukłochana) ;30 raz ;Ja do ciebie.
. Musez poczekac na swoją kolej...tzn okolice musza na to poczekac :P