|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Targowiska
Witam Dziewczyny
![]() Zwracam się do Was z pytaniem i liczę na to, że któraś wie coś na temat "targu" "bazaru" "giełdy" BYTKÓW w Siemianowicach Śląskich. Warto się tam wybrać ? Słyszałam, że można tam kupić dosłownie wszystko. Mnie oczywiście interesuje odzież, obuwie i galanteria ![]() Chciałabym usłyszeć jakieś opinie na ten tema i czy faktycznie można kupić tam jakieś ciekawe i oryginalne rzeczy, niekoniecznie tanio i czy jest to "normalny targ? jakich we wszystkich miastach pełno, czy warto się tam przejechać ?? Pozdrawiam ciepło i czekam na opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Targowisko - Siemianowice Śląskie BYTKÓW ??
Cytat:
![]() Byłam tam po długiej przerwie po wielu latach jednak na sam koniec... kiedy większość stoisk była już zamknięta i nic nie zobaczyłam ![]() A szukam jakichś fajnych unikalnych rzeczy i tym bardziej miejsc, w których mogę je znaleźć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Prawdę mówiąc na Załężu o unikalność ciężko trochę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
powiem Ci że mieszkam na Bytkowie już 5 lat, ale to takim bazarku nie słyszałam
![]() Chodzi o ten bazar na Michałkowicach (obok Lidla)? Czy to jest jakiś konkretnie na Bytkowie? ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- kasienka.b Ten targ jest tylko w soboty? Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2011-12-16 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Nie, nie tylko w soboty. Ale poza sobotami tam nie bywam bo najzwyczajniej w świecie nie mam czasu
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczyny za odpowiedzi
![]() Muszę się koniecznie wybrać kiedyś na Załęże właśnie o względnie wczesnej godzinie o bo tak jak pisałam po wielu latach byłam tam ostatnio hmmm "grubo" po 12-13 więc już większość była zamknięta niestety... ale po Świętach i Nowym Roku muszę się zmobilizować i wybrać ![]() aanneett - niestety nie mam pojęcia, czy to to o które pytasz bo Bytków obił mi się niedawno o uszy od znajomych, którzy też mieli na jego temat nie wielką wiedzę, jednak "zareklamowali" je jako miejsce, gdzie można znaleźć dosłownie wszystko i, że warto je odwiedzić. Dlatego też szukam na jego temat jakichś informacji, choć do Siemianowic daleko nie ma więc pewnie w chwili wolnego czasu i tak się tam wybiorę, jednak Internet nie dał mi żadnych informacji na temat tego "miejsca widmo" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Zaruniaa - polecam jechać jak najwcześniej też z tego względu, że jest mniej ludzi. Tak koło 8 rano robi się już tłoczno a ja lubię coś pomacać i przymierzyć przed zakupem
![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Za tłumami ludzi nie przepadam, ale cóż się nie robi dla zakupów ![]() Gdybym kiedyś trafiła na Siemianowickie targowisko to na pewno zdam relację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Poznań Targowisko Bema
Hej, ogólnie to nie wiem czy taki wątek już był, ale jestem nowa więc wybaczcie
![]() Mam pytanie dotyczące Targowiska Bema w Poznaniu, mianowicie jakie jest wasz zdanie co do butów Nike, Adidas, Reebok ?? Czy to są buty w 100% oryginalne czy jednak tzw. Fake? Może wiecie w jakich cenach je sprzedają? Słyszałam, też że w Luboniu jest Factory i również są tam buty tego typu, ciekawi mnie po prostu cena i czy warto kupić tego typu buty czy decydować się na oryginalne obuwie ze sklepów Nike, Adidas itp ?? Będę wdzięczna za odpowiedz i opinie ![]() Dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poznań Targowisko Bema
Jeśli chodzi o Factory to jest to outlet i ciężko znaleźć ładne buty tam, zazwyczaj jakieś baardzo stare kolekcje, a jak już ładne buty to ceny jak w sklepie- moim zdaniem.
Bema nie lubię i rzadko bywam bo co 3 boks wszystko to samo, jakby z tej samej hurtowni. Chociaż kupiłam sobie tam skórzaną kurtkę na wiosnę i sobie chwalę. Sama jestem ciekawa opinii
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznań Targowisko Bema
Wydaje mi się że są oryginalne (kiedyś tam jakieś kupiłam, teraz i tak kupuje sportowe tylko przez internet bo są tańsze). Cen nie mają jakiś oszałamiających, zazwyczaj o 30-4o zł tańsze niż w pobliskim browarze. Ja tam wole kupić przez internet znacznie taniej, a jak już bym miała stacjonarnie to wybrałabym jednak zwykły sklep gdzie wygodnie przymierzysz, dostaniesz porządny paragon i nie będziesz miała problemow z gwarancją w razie czego.
Factory odradzam, buty koszmarne (chociaż byłam dawno temu). Dodam że rozglądałam się tam tylko za nike. Ceny też raczej przeciętne, żadnego szału. Np. krótkie spodenki nike przecenione z 219 na 199. I to szumnie nazywają outletem? ![]() Mag co do tej samej hurtowni to zgadłaś w wiekszosci "bemiarze" zaopatruja sie na WGO Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2012-08-26 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ślask-targowiska
Witajcie
Mieszkam w Bielsku-Białej obecnie. Pytanie gdzie na ślasku znaleźć dobre targowisko. Myślałam o Katowicach. Interesuje mnie obecny okres bo oferta na targowiskach się zmienia. Szukam coś na styl Wrocław-Swiebodzki lub jak ktoś zna to Wałbrzych. Interesuje mnie targowisko z dużą ilością odzieży i kurtek. Niekonieczne zadaszone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.