|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Stłuczka
Cześć, niedawno miałam wypadek samochodowy ale mój ubezpieczyciel wycenił szkodę strasznie nisko, nie zgadzam się z jego wnioskami, pyzatym powinnam dostać dopłaty do odszkodowania. Wiec chciałabym zapytać czy nie znacie jakieś dobrej firmy, która mogła by się tym zająć ?Znalazłam takich fachowców xxx wydają się solidni. Myślicie, że warto się do nich zgłosić ? zależy mi też na czasie.
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2018-03-02 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Stłuczka
Znamy Rzecznika Finansowego (wcześniej rzecznika ubezpieczonych), do którego można zwracać się z takimi sprawami.
https://rf.gov.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stłuczka
Najpierw zawsze próbują nisko, ja teraz pojechałam do autoryzowanego serwisu, tam mają agenta, który przesłał swoją wycenę i PZU od razu się na nią zgodziło mimo że już zdążyli swoją wycenę mi wysłać i wypłacić. Ostatecznie miałam zapłacić w ASO to co dostalam na konto jako zaliczkę a oni bez mojej ingerencji już sobie ściągnęli resztę. Różnica rzędu 1100 wypłacone a ASO chciało ponad 5000.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.