|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
wianek krakowski
zbliża się Boże Ciało a moja szwagierka nie mogła znalęźć w sklepach wianuszka dla córci. pomyślałam a czemu nie i oto zrobiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wianek krakowski
Ooo jaki ładny wianuszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
Bardzo ładny wianuszek
![]() PS. Jak bylam w 2 klasie podstawówki malutka pomocą siostry zrobiłam wianuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Twój wianuszek jest śliczny zresztą jak wszystko co wychodzi spod Twoich łapek
![]() Ja też kiedyś musiałam zrobić wianuszek dla córci i zrobiłam go z bibułki ![]() A wyglądał on tak jak w linku http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1145627350 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przecież widac, ze sztuczne Jaga :|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładny
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Fajny
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dobrz Justin_14 nie denerwuj sie... Ja tylko spytałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Świetny wianuszek
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Wątek stary ale podbijam bo potrzebuję takiego wianka na przyszły tydzień!
Na all żądają bajońskiej ceny a do tego wysyłka więc myślę że uda mi się samej zrobić. Proszę tylko autorkę jeśli jeszcze tutaj zajrzy, albo kogoś kto ma pojęcie jak coś takiego zrobić ile potrzeba mniej więcej kwiatów i innych elementów bo sama konstrukcja to raczej jest mi znana ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.