|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak zakryć taką dziurę???
Kiedyś tam była kabina prysznicowa z plecami za którą był problem z zaworem dlatego było trzeba tyle skuć a teraz mam wannę i nie wiem co z tą dziurą zrobić by ją zakryć bez skucia wszystkich kafelek bo nie planuję remontu łazienki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zakryć taką dziurę???
Nie wiem jakie masz kafelki i co będzie pasowało, ale jest kilka opcji:
1) teraz wrociły fototapety, więc można tylko jedną ścianę zrobić w takiej tapecie, tylko poszukać jakiejś nadającej się do łazienki i jakoś zabezpieczyć ścianę przed pleśnią 2) panele ścienne/drewniane na jedną ścianę 3) jakaś mozaika z kafelek pasująca do reszty kafelek, że niby to tak ma być, że tylko na ścianie nad wanną miały być kwiatuszki czy muszelki czy cokolwiek 4) zrobić wannę z kabiną, taką, co można w niej i siedzieć i brać prysznic 5) jakaś taka szklana płyta, czasami są takie na przykład nad blatem w kuchni, żeby się nie ochlapał, to może jest wersja łazienkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.