|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zaginęła :-(
W Polsce znika rocznie 17 tysięcy osób - podaje fundacja Itaka.
Matki, ojcowie, dzieci, przyjaciele...Nie wyobrazam sobie bezradności osób bliskich w takiej sytuacji. Jak tu nie popaść w paranoję, gdy tak często słyszy się o niespodziewanych zaginięciach? Tak często się o tym słyszy...az mnie to przeraza, nie wiem jak Was... Wiadomość z dzisiaj: http://☠☠☠☠☠☠☠☠/thb5 http://☠☠☠☠☠☠☠☠/thb1 ...mam nadizeję, ze znajdzie się cała i zdrowa. ps. podaję tą informację też trochę na prośbe rodziny przez radio, im więcej zródeł informacji tym większa szansa..
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła :-(
to jest przerazajace ,nie wyobrazam sobie jaki jest to wstrząs dla rodziny ,okropny stres,bezsilnosc i nieustajace czekanie ,czasami wydaje mi sie ze lepiej dowiedziec sie o smierci niz zaginieciu bo ile czlowiek moze czekac i miec nadzieje?
w zeszlym roku zaginął czlonke rodziny naszych znajomych,wyszedl w niedziele po 8 urodzinach corki i nie wrocil ,szukano wszedzie ,jasnowidz przewidzil iz nie zyje ,co sie potwierdzilo,popelnil samobojstwo ,mial jakies dlugi w jakims podejrzanym towarzystwie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
ja nawet nie chce myslec,ze cos takiego mogłoby sie przydarzyc w mojej rodzinie
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Jejku okropne to jest
![]() Oby ta dziewczyna się znalazła...ostatnio oglądałam " Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie " tyle osób jest poszukiwanych ![]() Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji w mojej rodzinie
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam jak w radio mówili, że zaginęła.. też mam nadzieje, że sie znajdzie.. nawet nie potrafie sobie wyobrazić, co teraz przeżywa Jej rodzina ...
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam niedaleko i dzisiaj po mieście chodzi plotka że znaleziono ją nieżywą w jeziorze
Jejku, mam nadzieje że te informacje sie nie potwierdzą A to wszystko rozgrywa sie tuż obok.... szok!
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety to prawda ta dziewczyna nie zyje znalezli ja wstawie nie wadomo co sie stalo
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miałam jeszcze nadzieje... ![]() ['][*]
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
straszne
(([*]
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
po prostu Em :)
|
a pamiętacie tą historię?
http://dziennik.pap.com.pl/index.htm...peszy=18890661 też wyszła, nie wróciła i znaleźli ją w wodzie
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
To jest naprawde przerażające...człowiek wychodzi rano z domu, ma tyle planów, marzeń i do głowy mu nawet nie przyjdzie że do domu może tego dnia już nie wrócić...
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Wnuczka mojej sąsiadki też zaginęła. Była w zaawansowanej ciąży. Wyszła na spotkanie z klientem (prowadziła z mężem biuro nieruchomości) i nie wróciła. Nie znaleźli ciała, nic nie wiadomo o niej
Straszne...
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze smutne to to wszystko jest. Śliczna z niej dziewczyna była
, kto wie czy nie zamordowano jej na tle seksualnym.Wspólczuje bardzo jej rodzinie ['] |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mniej więcej w tym samym czasie poszukiwali też drugiej nastolatki, wiesz coś o niej? |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
Cytat:
).a jej pogrzeb, to najbardziej dobijające wydarzenie ostatniego czasu. nie chcę nigdy więcej uczestniczyć w czymś takim
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem co z tąAsią...qrcze...przeczyt ajcie sobie to forum http://www.forum.czecho.pl/?page=for...&pgnr=1&sid=13
ja mam jeszcze nadzieje...
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie w radio powiedzieli, ze nadal jej szukają
http://www.radio.bielsko.pl/?g=wiadomosci_pelne&id=6287
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Co do tej Marty z Krakowa...
Najbardziej przerażające jest to, że zabił ją własny chłopak w domu swojej "drugiej dziewczyny. Marta była w ciązy. Zdał jej kilkanaście ciosów nożem, poźniej przywiązał do karnistrów i wrzucił do wody. Przecież on musiał cokolwiek do niej czuć! Zabił swoją dziewczynę i dziecko. W takich sytuacjach jestem za karą smierci.
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
strasznie się to czyta
![]() dla mnie to już nie człowiek.... niedawno zniknęła moja sąsiadka, bardz bliska przyjaciółka rodziny. Nie muszę pisać jak to przeżyliśmy. Poszukiwania trwały ok tygodnia. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i się odnalazła. Kobieta chciało poprostu odpocząć od tego co ją otacza. Niestety przez to ucierpieli inni. Pracowała w PCK starsza kobieta zmarła ponieważ nie otrzymała opieki. Córka nie zdała matury. Oczywiście pojawiło się mase plotek. A Ona dość długi czas dochodziła do siebie.
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to tak okrutnie.. kara śmierci, albo jakies dożywotnie tortury, żeby dotarło co zrobił i żeby poniósł karę największą.. koszmar
|
|
|
#24 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj mowili w aktualnosciach ,ze jej nie znalezli mialam zle informacje wiec nadal mam nadzieje
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Oby się znalazła. Nie ma nic gorszego niż zaginięcie bliskiej osoby
Przypomniało mi się, że mój bardzo daleki kuzyn, który był upośledzony, wyszedł z domu i nie wrócił. Bardzo długo go szukali. Znaleźli dopiero po kilku miesiącach jego zwłoki w rowie przy drodze
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja bliska koleżanka siedziała z nią w ławce w podstawówce. ostatnio szukalysmy jej zdjęć w albumach, miało być ich trzy - klasowe, z wycieczki i z basenu... znalazło się tylko to w wodzie...
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Czekamy na ciebie Asiu
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie wróciła z weeknedu od tżeta jego siostra znała asie ze szkoły
![]() to takie smutne
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje wizażanki, myslałam zęby założyc osobny wątek, ale skoro ten już istnieje...
Pewnie wiele z was czytało o zaginionej Asi z Czechowic...niestety już od 6 dni Asi nie udało sie znaleźć. Szuka jej całe miasto, znajomi, policja, wszyscy. Obecnie przeszukiwane są opuszczone budynki w całej okolicy. Potrzebna jest KAŻDA pomoc. I tu moja prośba do was, bo wiem że wasze serducha są wrażliwe na krzywde innych. Na końcu mojego posta wkleje linka do strony o zaginięciu Asi, prosze abyście przesłały go wszystkim znajomym...bo prawda jest taka że Asia może być już na drugim końcu Polski. Wysłanie lionka znajomym przez gg czy maila nie zajmuje wiele czasu...niech poapatrza na jej zdjęcie i postarają sie choćby mniej wiecej zapamiętać...być może w taki sposób uda sie ją odnaleźć ![]() W linku jest również odnośik, gdzie można wydrukować plakaty o jej zaginięciu, to już raczej prośba do osób mieszkających na Śląsku, niedaleko Czechowic/ Goczałkowic. Wiem ze jest tu pare wizażanek z Bielska, możne znajdą sie jakieś spod Pszczyny, Tychów, Żywca....prosze was, jeżeli możecie wydrukujcie choć 1 taki plakat i powieście u was w mieście, na przystanku, gdzieś by inni mogli go zobaczyć... ![]() Bardzo prosze, każda pomoc jest potrzebna, każdy dzień sie liczy. Ja wierze że Asia sie odnajdzie. Oto link do strony o zaginięciu Asi: http://www.zaginiona.xt.pl A tutaj jest link do artykułu napisanego przez ?Gazete Wyborczą, myśle że to zdjęcie jest jeszcze bardziej aktualne: http://www.czecho.pl/wydarzenia/wyda...az.php?id=2190 W góry dziękuje wszystkim, którzy wyślą link choć jednej osobie lub powieszą choćby 1 plakat
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

**

va bene?