|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zaproszenia - prośba o upominki do domu
Cześć Dziewczynki !!!
Proszę Was o pomoc ![]() Chciałabym, żeby goście zamiast kwiatów podarowali nam młodym jakiś upominek do domu, kuchni, łazienki (ręczniki, pościel, sztućce, kubki, ramki na zdjęcia, itp). Niestety mam problem, żeby wymyślić wierszyk, a w internecie nie znalazłam żadnego, są same o winie, książkach, kuponach lotka i czekoladkach ![]() Czy pomogłybyście mi stworzyć jakiś wierszyk? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zaproszenia - prośba o upominki do domu
koniecznie musi być wierszyk?
wierszyki są takie infantylne...
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Goście kochani, goście przemili,
nie chcemy kwiatów ani promili. Zamiast kuponu od totolotka, dajcie nam trochę żwirku dla kotka. Może być ręcznik albo obrusik, Damy Wam za to w kajecie plusik. Jak nam nie dacie nic prócz koperty, na naszej działce zrobimy odwierty. Może znajdziemy ropę naftową, wtedy kupimy zmiotkę miętową. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to najlepszy pomysł. Kwiaty, lotto, wino czy słodycze to rozumiem. Ale artykuły do domu... Hm. Różnie może być to odebrane moim zdaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.