Afrodyzjaki - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-11, 18:41   #1
Andrzejek7
Przyczajenie

Afrodyzjaki

Witam, pytanie moje kierowane jest raczej do kobiet czy są perfumy męskie takie ktore działały na was pobudzająco, pociągajco. Chodzi mi o wlasne przezycia a nie tylko o opis perfum.
Andrzejek7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-12, 08:12   #2
E
Zakorzenienie

Dot.: Afrodyzjaki

Sander for Men - rozkłada na łopatki
E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-12, 08:29   #3
dori7
Zadomowienie

JPG Male, ale tylko na moim TZ, na nikim innym TAK nie pachnie Po prostu bosssssko i absolutnie wyjatkowo

A tak poza tym, to uwielbiam zapach Nature Millenaire YR i Opium
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-12, 21:15   #4
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Męskie DUNE Diora.
Stary 2006-06-12, 21:32   #5
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA
Męskie DUNE Diora.
OOOOOOOOOO taaaak

Na moim TZ, niezwykle namietnie pachnie tez Burberry Brit.
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-12, 21:58   #6
Adeline
BAN stały

Zależy...kto nosi dany zapach. To co na moim mężczyźnie jest jak afrodyzjak, na innych...jest przeciętne, ładne albo wcale nie robi wrażenia.Myślę, że ważne jest przyzwyczajenie. To zapach, który kojarzę z Nim a więc z namiętnością i miłością.Uwielbiam Duel Annick Goutal - taki zapach walki "udomowionego" mężczyzny i prawdziwego samca. Wygrywa ten, który akurat jest bardziej na miejscu w danej sytuacji
Adeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-13, 09:31   #7
Andrzejek7
Przyczajenie

Z pewnoscia zgadzam sie z Adeline bo mysle ze jesli dziewczyna ma chlopaka ktory uzywa jakies perfumy to ona sie do tego zapachu przyzwyczaja, kojarzy jej sie ten zapach z chlopakiem co wtedy bardzo ja ten zapach pociaga bo przypomina jej swojego chlopaka wiec uwazam ze nie ma czegos takiego jak perfum ktory uzyjemy i na dziewczyne bezposrednio zadziala porządaniem. Chcialem wiedziec jakie wam dziewczyny sie podobaja meskie zapachy perfum moze keidys sprobuje, a jak sie sie podoba Whisky? albo adidas niebieski lub co niedawno zamowilem nomadic?
Stary 2006-06-13, 09:34   #8
Andrzejek7
Przyczajenie

a jak sie sie podoba Whisky?. Mialo byc " a jak sie wam podoba whisky" dalej....
Stary 2006-06-13, 13:38   #9
E
Zakorzenienie

A ja nie bardzo się zgadzam A może raczej nie do końca
Mój TŻ używał zapachu, którego nie lubiłam i wcale ów zapach nie kojarzył mi się erotycznie, tylko dlatego, że "tkwił" na moim mężczyźnie
I chociaż w końcu się przyzwyczaiłam, to jednak z erotycznymi skojarzeniami nie miało to nic wspólnego
E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-13, 13:53   #10
gosiunia22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andrzejek7
a jak sie sie podoba Whisky?. Mialo byc " a jak sie wam podoba whisky" dalej....
Z tego, co się orientuję, to Whisky jest podróbą JPG Le Male...

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-13, 14:28   #11
rachela
Zakorzenienie

Gaiac
I Oriflame Nomadic Him (którego sama używam, bo jestem szurnięta )

I coś, co na moim Konradku pachnie tak obłędnie, że mam ochotę go gwałcić dzień i noc - zielona herbata

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-13, 20:54   #12
allie
Zakorzenienie

GG do allie

Oj, jest taki zapach... "Stile" Sergio Tacchini... U nas kompletnie nieznany, przynajmniej mnie chyba nie udało się na nikim w Polsce wyniuchać. A gdybym wyniuchała, to... ojjjj.... Niestety, te nuty zapachowe u nas nie są popularne wśród płci brzydszej. Bardzo żałuję.

Poza tym za bardzo męskie, a tym samym kręcące, uważam wszelkie zapachy Baldessarini (przynajmniej te, które wąchałam). Bardzo słusznie reklamowane są hasłem "To, co odróżnia chłopców od mężczyzn" - czy coś w ten deseń... "Stile" też nie dla młodzieży szkolnej...
Stary 2006-06-13, 20:59   #13
Kasiulka22
Zakorzenienie

Chanel Egoiste Platinum Jak dla mnie piękny oraz Truth CK równie boski.
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-14, 09:50   #14
Andrzejek7
Przyczajenie

"A ja nie bardzo się zgadzam A może raczej nie do końca
Mój TŻ używał zapachu, którego nie lubiłam i wcale ów zapach nie kojarzył mi się erotycznie, tylko dlatego, że "tkwił" na moim mężczyźnie
I chociaż w końcu się przyzwyczaiłam, to jednak z erotycznymi skojarzeniami nie miało to nic wspólnego"

Moze poprostu nie mialas z nim zadnych takich przezyc hehe. Powinnas powiedziec chlopakowi ze jego perfumy tobie sie nie podobaja lub kupic mu jakies takie ktore ci sie podobaja to napewno zacznie je uzywac bo pomysli sobie ze glupio bylo by ich nie uzywac skoro mu je dalas bo moze sie zle poczujesz z tego powodu ze ich nie uzywa. pozdrowionka dziewuszki :P
Stary 2006-06-14, 17:13   #15
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Andrzejku każdy zapach nieco inaczej pachnie na danej osobie bo wiąże się z chemią skóry , dlatego kupowanie komuś zapachów w ciemno to zły pomysł, a jeszcze bardziej skłanianie kogoś do noszenia zapachu , ktory być może mu nie odpowiada.
Nie ma zapachu , ktory na każdym pachnie erotycznie.

Zapachu Whisky nie znam i raczej nie poznam, bo nie toleruję podróbek, moi bliscy raczej tez nie

Natomiast kilka męskich adidasów miałam okazję poznać i niektóre są faktycznie dosyć przyjemne, moi synowie używają ich na co dzień, obok zapachów Tacciniego ( Ozon) i Davidowa ( Good Life).

Zapach musisz dopasować do swojej skóry, może pomoże Ci w tym jakaś koleżanka W perfumerii są testery, ostatnio nawet w Rossmanie widziałam.

Z tańszych orientalnych zapachów niezły jest niemiecki TRISTANO Tristano Onofri. Ale raczej nie na codzień.Bywa na Allegro.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-14, 18:50   #16
Adeline
BAN stały

[quote=ROZ-ter-KA]Andrzejku każdy zapach nieco inaczej pachnie na danej osobie bo wiąże się z chemią skóry , dlatego kupowanie komuś zapachów w ciemno to zły pomysł, a jeszcze bardziej skłanianie kogoś do noszenia zapachu , ktory być może mu nie odpowiada.
Nie ma zapachu , ktory na każdym pachnie erotycznie.

Zgadzam się całkowicie z Rozterką. Nie ma takiego zapachu bo erotyzm i zmysłowosć to przeważnie w praktyce konkretna osoba. Samo pojęcie to abstrakcja. Dopiero człowiek nadaje mu dotykalny wymiar.Nie ma sukni, w której każda kobieta wygladałaby pięknie ani zapachu afrodyzjaku. Kiedy mój najdroższy pachnie Duel to...jest afrodyzjak. Kiedy pachnie nim mój Tata to...jest to zapach Taty, bezpieczeństwa i domu.
To samo z czarną Coco ( tu już o damskich) - zależy na kim...
Na pani od geografii z liceum pachniała...moim strachem.
Na mnie przeciwnie - odwagą i niezależnością, taki wabik kobiety silnej.
Jeden zapach i dwa oblicza. A pewnie każda z nas ma ich własną kolekcję ( zapachów i wspomnień z nimi związanych)
Adeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości