|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Afrodyzjaki
Witam, pytanie moje kierowane jest raczej do kobiet czy są perfumy męskie takie ktore działały na was pobudzająco, pociągajco. Chodzi mi o wlasne przezycia a nie tylko o opis perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Afrodyzjaki
Sander for Men - rozkłada na łopatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
JPG Male, ale tylko na moim TZ, na nikim innym TAK nie pachnie
![]() ![]() A tak poza tym, to uwielbiam zapach Nature Millenaire YR i Opium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Męskie DUNE Diora.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na moim TZ, niezwykle namietnie pachnie tez Burberry Brit. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Zależy...kto nosi dany zapach. To co na moim mężczyźnie jest jak afrodyzjak, na innych...jest przeciętne, ładne albo wcale nie robi wrażenia.Myślę, że ważne jest przyzwyczajenie. To zapach, który kojarzę z Nim a więc z namiętnością i miłością.Uwielbiam Duel Annick Goutal - taki zapach walki "udomowionego" mężczyzny i prawdziwego samca. Wygrywa ten, który akurat jest bardziej na miejscu w danej sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Z pewnoscia zgadzam sie z Adeline bo mysle ze jesli dziewczyna ma chlopaka ktory uzywa jakies perfumy to ona sie do tego zapachu przyzwyczaja, kojarzy jej sie ten zapach z chlopakiem co wtedy bardzo ja ten zapach pociaga bo przypomina jej swojego chlopaka wiec uwazam ze nie ma czegos takiego jak perfum ktory uzyjemy i na dziewczyne bezposrednio zadziala porządaniem. Chcialem wiedziec jakie wam dziewczyny sie podobaja meskie zapachy perfum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a jak sie sie podoba Whisky?. Mialo byc " a jak sie wam podoba whisky" dalej....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A ja nie bardzo się zgadzam
![]() ![]() Mój TŻ używał zapachu, którego nie lubiłam ![]() ![]() ![]() I chociaż w końcu się przyzwyczaiłam, to jednak z erotycznymi skojarzeniami nie miało to nic wspólnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Gaiac
![]() I Oriflame Nomadic Him (którego sama używam, bo jestem szurnięta ![]() I coś, co na moim Konradku pachnie tak obłędnie, że mam ochotę go gwałcić dzień i noc ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oj, jest taki zapach... "Stile" Sergio Tacchini...
![]() ![]() Poza tym za bardzo męskie, a tym samym kręcące, uważam wszelkie zapachy Baldessarini (przynajmniej te, które wąchałam). Bardzo słusznie reklamowane są hasłem "To, co odróżnia chłopców od mężczyzn" - czy coś w ten deseń... "Stile" też nie dla młodzieży szkolnej...
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Chanel Egoiste Platinum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
"A ja nie bardzo się zgadzam A może raczej nie do końca
Mój TŻ używał zapachu, którego nie lubiłam i wcale ów zapach nie kojarzył mi się erotycznie, tylko dlatego, że "tkwił" na moim mężczyźnie I chociaż w końcu się przyzwyczaiłam, to jednak z erotycznymi skojarzeniami nie miało to nic wspólnego" Moze poprostu nie mialas z nim zadnych takich przezyc hehe. Powinnas powiedziec chlopakowi ze jego perfumy tobie sie nie podobaja lub kupic mu jakies takie ktore ci sie podobaja to napewno zacznie je uzywac bo pomysli sobie ze glupio bylo by ich nie uzywac skoro mu je dalas bo moze sie zle poczujesz z tego powodu ze ich nie uzywa. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Andrzejku każdy zapach nieco inaczej pachnie na danej osobie bo wiąże się z chemią skóry , dlatego kupowanie komuś zapachów w ciemno to zły pomysł, a jeszcze bardziej skłanianie kogoś do noszenia zapachu , ktory być może mu nie odpowiada.
Nie ma zapachu , ktory na każdym pachnie erotycznie. Zapachu Whisky nie znam i raczej nie poznam, bo nie toleruję podróbek, moi bliscy raczej tez nie ![]() Natomiast kilka męskich adidasów miałam okazję poznać i niektóre są faktycznie dosyć przyjemne, moi synowie używają ich na co dzień, obok zapachów Tacciniego ( Ozon) i Davidowa ( Good Life). Zapach musisz dopasować do swojej skóry, może pomoże Ci w tym jakaś koleżanka ![]() Z tańszych orientalnych zapachów niezły jest niemiecki TRISTANO Tristano Onofri. Ale raczej nie na codzień.Bywa na Allegro.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
[quote=ROZ-ter-KA]Andrzejku każdy zapach nieco inaczej pachnie na danej osobie bo wiąże się z chemią skóry , dlatego kupowanie komuś zapachów w ciemno to zły pomysł, a jeszcze bardziej skłanianie kogoś do noszenia zapachu , ktory być może mu nie odpowiada.
Nie ma zapachu , ktory na każdym pachnie erotycznie. Zgadzam się całkowicie z Rozterką. Nie ma takiego zapachu bo erotyzm i zmysłowosć to przeważnie w praktyce konkretna osoba. Samo pojęcie to abstrakcja. Dopiero człowiek nadaje mu dotykalny wymiar.Nie ma sukni, w której każda kobieta wygladałaby pięknie ani zapachu afrodyzjaku. Kiedy mój najdroższy pachnie Duel to...jest afrodyzjak. Kiedy pachnie nim mój Tata to...jest to zapach Taty, bezpieczeństwa i domu. To samo z czarną Coco ( tu już o damskich) - zależy na kim... Na pani od geografii z liceum pachniała...moim strachem. Na mnie przeciwnie - odwagą i niezależnością, taki wabik kobiety silnej. Jeden zapach i dwa oblicza. A pewnie każda z nas ma ich własną kolekcję ( zapachów i wspomnień z nimi związanych) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.