|
Notka |
|
Gry komputerowe Forum dla graczy komputerowych. Nie wiesz w co grać? Co kupić? Która gra jest fajna? Dołącz i podziel się wiedzą i pomysłami. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dream Daddy
Ta gra to symulator randkowy i powieść wizualna w jednym. Gramy ojcem i spotykamy się z ... innymi ojcami.
W Polsce pewnie nikt o tej grze nie słyszał (polskiej wersji językowej też, zapewne, brak), ale widziałam jej recenzję w CD-Action, więc chyba nie jest kompletnie nieznana. Dream Daddy zebrało ładne oceny i recenzje, więc pomyślałam, że polecę i podzielę się swoim zachwytem. Gra ma świetny humor (multum żartów z ojcami i odniesień), ładną ścieżkę dźwiękową i przyjemny gameplay. No i ... Roberta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dream Daddy
O grze słyszałam już dawno, bo na Tumblrze swego czasu nie można się było od tego opędzić (musiałam wrzucić Dream Daddy na blacklistę tagową, bo już nie mogłam tego znieść, cały dash miałam w gifach z DD). Myślę, że gra jest szerzej nieznana nie tylko w Polsce, target twórców jest dość zawężony, a produkcja dość niszowa. Oglądałam fragmenty gameplayu, ale to nie dla mnie, więc raczej sobie odpuszczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Co powiecie na rap o tej grze:
https://www.youtube.com/watch?v=VyXs3XSe_9k albo 'szczery trailer': https://www.youtube.com/watch?v=maXpFfomrDs ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Lubię gry tego typu, ale ile trzeba się przy tym naczytać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
nie przepadam, dalam szanse, nie spodobalo sie az tak jak bylo reklamowane. mozna czasem pograc, ale nic wciagajacego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No właśnie niby nieznana gra, ale widziałam sporo pozytywów o niej. Trzeba sprawdzić, może na wyprzedaży steamowej się pojawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jak najbardziej chcę sama przetestować tatuśków, ale raz: brak mi czasu, a dwa: mam obecnie inne rzeczy do ogrywania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.