|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co robić z chłopakiem obcokrajowcem w Polsce:)
On jest z hiszpanii,ma 33lata, ja 23. Poznalismy sie w Niemczech na studiach. Jestesmy ze sobą dosyć krótko (ok pół roku) więc to będą nasze pierwsze wspólne wakacje. Planujemy przylecieć w Maju. Lot do Krakowa. Chciałabym pokazać mu jak najwięcej fajnych miejsc i pokazać,że Polska to nie jest to samo co Rosja czy Ukraina
![]() ![]() ![]() Myślałam żeby spędzić ok. 2 dni w Krakowie, Jeden dzień w Zakopanem (Park Tatrzański,morskie oko), Trójmiasto ok. 3 dni (jestem z Gdańska), Toruń po drodze do Warszawy i Warszawa jeden dzień. Myślałam o Wrocławiu,ale wiele osób mówiło mi, że nic specjalnego i za bardzo nie ma czasu.. Myślę też nad kolejnością, żeby jak najmaniej czasu zmarnować na pociągi. Myślałam, zeby odrazu zacząć od Zakopanego, z Zakopanego prosto do Gdańska a potem spowrotem do Krakowa zaliczając Toruń Warszawe itd.. Nie byłam w Polsce od 2 lat i poza Trójmiastem i Toruniem nie znam Polski zbyt dobrze. Byłoby miło gdyby ktoś polecił jakieś fajne miejsca w Krakowie,Zakopanem czy Wawrszawie i może zaproponował coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Co robić z chłopakiem obcokrajowcem w Polsce:)
Wiesz co na sam Kraków trzeba przeznaczyć ze 2 czy nawet 3 dni. Tyle tego jest. Moim zdaniem warto pokazać Własnie to miasto. W Zakopanym trzeba nastawić się na tłumy turystów. A co myślałaś o Nowym Sączu albo Czorsztynie? Chociaż tam najpiękniej jest w lecie. Moim zdaniem lepiej spokojnie zwiedzić dwa miasta jak Kraków Trójmiasto i mieć jeszcze czas dla siebie. Jak będzie za dużo tego zwiedzania to się zwyczajnie zmęczycie i będziecie mieli dość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Co robić z chłopakiem obcokrajowcem w Polsce:)
Cytat:
![]() W lipcu bedziemy w Polsce na prawie dwa tygodnie (z czego trzy dni u mnie na wsi i dwa dni w... Radomiu ![]() Tak ze bardzo Ci pomoglam ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2018-04-23 o 14:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.