|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Maj2018 Loxon2%, Loreal Stockholm Joanna Multi Blond Madonna TruthOfDare Fancy Nights
Hej,
mam do wymiany: 1. Loxon 2% raz użyty 2. Loreal Stockholm 10.21 nowa, trochę zgniecione pudełko 3. Joanna Multi Blond rozjaśniacz do włosów w spray, nowy 4. perfumy Madonna Truth of dare (pierwotnie 75 ml) zużycie widoczne na zdjęciu 5. perfumy Jessica Simpson Fancy Nights (pierwotnie 100 ml) zużycie widoczne na zdjęciu Jestem nowa, wysyłam jako pierwsza ![]() Szukam najchętniej perfum ale rozważę wszystkie propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj2018 Loxon2%, Loreal Stockholm Joanna Multi Blond Madonna TruthOfDare Fancy
Interesuje mnie Fancy Nights
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj2018 Loxon2%, Loreal Stockholm Joanna Multi Blond Madonna TruthOfDare Fancy
hej,
coś za 4. perfumy Madonna Truth of dare (pierwotnie 75 ml) zużycie widoczne na zdjęciu 5. perfumy Jessica Simpson Fancy Nights (pierwotnie 100 ml) zużycie widoczne na zdjęciu
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() 4. perfumy Madonna Truth of dare (pierwotnie 75 ml) zużycie widoczne na zdjęciu 5. perfumy Jessica Simpson Fancy Nights (pierwotnie 100 ml) zużycie widoczne na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Madonne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.