Niedrogie wakacje - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-30, 13:43   #1
Nina2809
Raczkowanie

Niedrogie wakacje

Czy moglibyście polecić jakieś niedrogie miasto, w którym można będzie spędzić przyjemnie 5-7 dni urlopu ? Najlepiej nad morzem lub jeziorem, jakieś niedrogie domki dla dwójki dorosłych plus dziecko ? I żeby dojazd był busem lub pociągiem, gdyż nie posiadamy auta. Liczę na waszą pomoc, im więcej opini tym lepiej
Nina2809 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-30, 22:59   #2
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2
Konto usunięte

Dot.: Niedrogie wakacje

ja tanio wakacje nad morzem spędziłam w Gdańsku noclegi w akademiku, polecam
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-31, 09:26   #3
agnieszka_321
Raczkowanie

Ja 3 lata temu z moim partnerem wyjechaliśmy nad morze - kupiłam nocleg na grouponie i wyjechaliśmy na tydzień. Więc rozejrzyj się tam, może znajdziesz atrakcyjne oferty. Ah, my jeszcze jechaliśmy we wrześniu, więc po tym najgorętszym sezonie, i były to bardzo udane wakacje. Nawet pogoda była piękna
agnieszka_321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-09, 09:37   #4
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez Nina2809 Pokaż wiadomość
Czy moglibyście polecić jakieś niedrogie miasto, w którym można będzie spędzić przyjemnie 5-7 dni urlopu ? Najlepiej nad morzem lub jeziorem, jakieś niedrogie domki dla dwójki dorosłych plus dziecko ? I żeby dojazd był busem lub pociągiem, gdyż nie posiadamy auta. Liczę na waszą pomoc, im więcej opini tym lepiej
Bilet na pociąg warto zakupić dużo wcześniej ( ponad 30dni ), bo to daje dużą zniżkę.
Do 3miasta na pewno jeździ Flixbus ( dawniej polskibus ), gdzie bilety są tanie.
Wygodniej jednak chyba będzie z dzieckiem pociągiem.
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8388991 1]ja tanio wakacje nad morzem spędziłam w Gdańsku noclegi w akademiku, polecam [/QUOTE]
Świetny pomysł z akademikami, ale w Gdyni będą bliżej morza i ogólnie Gdynia jest tańsza.
Moja rodzinka jeździła do Domu Marynarza.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-10, 10:29   #5
asiaKa1993
Przyczajenie

Mamy wiele tanich wspaniałych miejcówek w Polszce dla wypoczynku. Zależy od tego co lubisz. Morzna fajne pojechać do Gdańska nad morze, czy naprzykład Mazury, poprostu kocham to miejsce!!!Polecam Zalesie.Bardzo często wybieram sie tam w wakacje. Jak dla mnie piękne miejsce, dużo zieleni, jezior i czystego powietrza. Można tam na prawdę wypocząć.
Góry to wogóle odzelny temat: Zakopane(Tatry), bieszczady,beskidy dla aktywnego wypoczynku! I oczywiśce dużo pięknych miast takich jak Wrocław, Kraków i td. Również polecam wycieczke na Śliak orlich gniazd, zobaczić wspaniałe zamki! Poszukaj informacje w interecie, znajdziessz cos co tobi pasuje,polecam strone Mamy wiele wspaniałych miejcwek w Polszce dla wypoczynku. Zależy od tego co lubisz. Morzna fajne pojechać do Gdańska nad morze, czy naprzykład Mazury, poprostu kocham to miejsce!!!Polecam Zalesie.Bardzo często wybieram sie tam w wakacje. Jak dla mnie piękne miejsce, dużo zieleni, jezior i czystego powietrza. Można tam na prawdę wypocząć.
Góry to wogóle odzelny temat: Zakopane(Tatry), bieszczady,beskidy dla aktywnego wypoczynku! I oczywiśce dużo pięknych miast takich jak Wrocław, Kraków i td. Również polecam wycieczke na Śliak orlich gniazd, zobaczić wspaniałe zamki! Poszukaj informacje w xxx

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2018-06-11 o 17:37 Powód: link
asiaKa1993 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-27, 17:53   #6
choleroza
Raczkowanie

Ja myślę, że warto wziąć pod uwagę wypad gdzieś nad jezioro. W Polsce jest coraz więcej takich ośrodków, gdzie mają nowoczesne, czyste domki itp.
Cenowo też to nie wygląda źle. Poszperaj trochę w internecie. Jest taka stronka Czystejeziora.pl i tam możesz poczytać o takich sprawdzonych miejscach.
Moim zdaniem warto, Trafisz tam na parę przydatnych namiarów albo chociaż wyrobisz sobie opinię czy jechać nad jezioro, czy szukać czegoś w górach albo nad morzem.
choleroza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-28, 09:37   #7
pinklotus
Przyczajenie

polecam zwiedzić wszystkie parki narodowe - to jest dobry challenge

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-07-27, 12:23   #8
glass30
Przyczajenie

Polecam zwiedzić Wrocław, piękna starówka i mają afrykanarium
glass30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-27, 13:48   #9
amoretka88
Przyczajenie

To zależy gdzie, bo jak w Polsce to Kraków, Szczecin i Gdańsk
amoretka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-01, 12:42   #10
overflow
Przyczajenie

Ja polecam Wrocław i Zakopane
overflow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości