|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niedrogie wakacje
Czy moglibyście polecić jakieś niedrogie miasto, w którym można będzie spędzić przyjemnie 5-7 dni urlopu ? Najlepiej nad morzem lub jeziorem, jakieś niedrogie domki dla dwójki dorosłych plus dziecko ? I żeby dojazd był busem lub pociągiem, gdyż nie posiadamy auta. Liczę na waszą pomoc, im więcej opini tym lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Niedrogie wakacje
ja tanio wakacje nad morzem spędziłam w Gdańsku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja 3 lata temu z moim partnerem wyjechaliśmy nad morze - kupiłam nocleg na grouponie i wyjechaliśmy na tydzień. Więc rozejrzyj się tam, może znajdziesz atrakcyjne oferty. Ah, my jeszcze jechaliśmy we wrześniu, więc po tym najgorętszym sezonie, i były to bardzo udane wakacje. Nawet pogoda była piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Do 3miasta na pewno jeździ Flixbus ( dawniej polskibus ), gdzie bilety są tanie. Wygodniej jednak chyba będzie z dzieckiem pociągiem. [1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8388991 1]ja tanio wakacje nad morzem spędziłam w Gdańsku ![]() ![]() Świetny pomysł z akademikami, ale w Gdyni będą bliżej morza i ogólnie Gdynia jest tańsza. ![]() Moja rodzinka jeździła do Domu Marynarza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mamy wiele tanich wspaniałych miejcówek w Polszce dla wypoczynku. Zależy od tego co lubisz. Morzna fajne pojechać do Gdańska nad morze, czy naprzykład Mazury, poprostu kocham to miejsce!!!Polecam Zalesie.Bardzo często wybieram sie tam w wakacje. Jak dla mnie piękne miejsce, dużo zieleni, jezior i czystego powietrza. Można tam na prawdę wypocząć.
Góry to wogóle odzelny temat: Zakopane(Tatry), bieszczady,beskidy dla aktywnego wypoczynku! I oczywiśce dużo pięknych miast takich jak Wrocław, Kraków i td. Również polecam wycieczke na Śliak orlich gniazd, zobaczić wspaniałe zamki! Poszukaj informacje w interecie, znajdziessz cos co tobi pasuje,polecam strone Mamy wiele wspaniałych miejcwek w Polszce dla wypoczynku. Zależy od tego co lubisz. Morzna fajne pojechać do Gdańska nad morze, czy naprzykład Mazury, poprostu kocham to miejsce!!!Polecam Zalesie.Bardzo często wybieram sie tam w wakacje. Jak dla mnie piękne miejsce, dużo zieleni, jezior i czystego powietrza. Można tam na prawdę wypocząć. Góry to wogóle odzelny temat: Zakopane(Tatry), bieszczady,beskidy dla aktywnego wypoczynku! I oczywiśce dużo pięknych miast takich jak Wrocław, Kraków i td. Również polecam wycieczke na Śliak orlich gniazd, zobaczić wspaniałe zamki! Poszukaj informacje w xxx Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2018-06-11 o 17:37 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja myślę, że warto wziąć pod uwagę wypad gdzieś nad jezioro. W Polsce jest coraz więcej takich ośrodków, gdzie mają nowoczesne, czyste domki itp.
Cenowo też to nie wygląda źle. Poszperaj trochę w internecie. Jest taka stronka Czystejeziora.pl i tam możesz poczytać o takich sprawdzonych miejscach. Moim zdaniem warto, Trafisz tam na parę przydatnych namiarów albo chociaż wyrobisz sobie opinię czy jechać nad jezioro, czy szukać czegoś w górach albo nad morzem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
polecam zwiedzić wszystkie parki narodowe - to jest dobry challenge
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Polecam zwiedzić Wrocław, piękna starówka i mają afrykanarium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
To zależy gdzie, bo jak w Polsce to Kraków, Szczecin i Gdańsk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Wrocław i Zakopane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.