|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zaróżowiony nos, cienie pod oczami
Mój wygląd ma dla mnie, niestety, wielkie znaczenie. Niestety bo baardzo się sobie nie podobam. Łee, nie mogę już na siebie patrzeć
![]() ![]() Tak samo jest z tymi koszmarnymi cieniami pod oczami. Przez pewien czas uzywalam kremu "rozjaśniającego" z oliwek ale to nic nie dało :/ POmóżcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Help!
Co ja ci moge powiedziec.Nie tylko ty to masz
![]() Glowa do gory Sa pewnie jakies kosmetyki,ktore to zatuszuja. Ale jakie to nie wiem.Jest tu mnostwo dziewczyny,ktore znajda ci jakies kosmetyki.Z pewnoscia ci pomoga. ![]() A jak nie to poprostu polub cienie pod oczami i twoj rozwoy nosek.Wady zmien w zalety. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na cienie pod oczami- dobry korektor. Odrobinę ciemniejszy od fluidu. Jest dużo korektorów różnych firm, napewno coś sobie wybierzesz (ja używam kompaktu Avonu tego podwójnego green medium, kosztował 16,9) A co do noska, to może jakaś alegria na pyłki?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No i oczywiście na noc stosuj porządny krem pod oczy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.