|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
(: rozowy tusz :)
hej dziewczyny chce was sie poradzic
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (: rozowy tusz :)
A ja mam pytanko czy on naprawdę jest różowy czy tylko taki widmo-różowy?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie jest razaco rozowy :P ale jest hmm no rozowy ;P na moich ciemnych rzesach widac ze mam rozowe rzesy a pod slonce to juz w ogole olezanka miala chyba ten niebieski a ona jest ciemna blondynka to u niej efet byl neonowo razacy... mo w kazdym razie sie podoba ale uzywam go zado bo ciezo go zmyc i nie wiem do jaieo makijazu stosowac no i on tworzy efekt naturalnych dlugasnych 'mokrych' rzesek
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tesz mam ten tusz ale dla mnie to porazka :/
co do cienia to wydaje mi sie ze podkresli rozowy cien szary/srebrny cos takiego lub jakis fiolecik oczywiscie nie kazdy bedzie pasowal musisz sobie jakis ladny dobrac ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no tak niby niebieski/ blekitny ale ja mam piwno zielone oczy i te olory sie nie lubia a tak mysle ze jak walne rozowy tusz niebiesi cien czy srebrny to bede wygladac "bazarkowo" a przy rozowym cieniu zgina :/ sama juz nie wiem :/
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skoro ten jest rażąco różowy to cień możesz kupić jasny różowy (ładnie ci w różu - ostatni makiajż był śliczny). Z jasnym beżem powinien też ładnie kontrastować. Moim zdaniem też fajnie wygląda róż z turkusem (powinien ci ładnie podkreślić brąz tęczówek)
![]() A i jeszcze kolor jasnej cytrynko-limonki - na jego tle róż będzie bardzo widoczny, a do brązowych oczu pasuje (tak mi się wydaje ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja myślę że zieleń
![]() am ten tusz i jest beznadziejny :/ uzywam go jako bazy ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja bym postawiła na coś co by rozświetliło oczka, jakiś perłowy beżyk, jasny błyszczący brąz, fajnie też mogłaby wyglądać chłodna szarość.
tylko nie kombinuj z różem albo fioletem bo uzyskasz efekt Rosjanki z bazaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hmm
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja miałam ten fioletowy z AVONu i tez był bardzo fajny....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Akurat posiadam odcien fuksji z Celii to taki nasycony roz i...ogolnie daje go na juz pomalowane rzesy czarna maskara,wtedy nie ma problemu z laczeniem kolorow,efekt jest ciekawy ale nie nachalny.
W Twoim przypadku postawilabym na odcienie zieleni,ewentualnie metaliczny odcien szarosci zmieszanej z niebieskiem(podobny kolor ma sypki Bell). Na pewno nie maluj oczu na rozowo bo efekt bedzie oplakany a rzesy znikna. Jezeli nie cien to postawilabym na kolorowa kreske -jednak z drugiej strony musisz tez isc na wyczucie-z jakimi kolorami najlepiej sie czujesz i nie dawalabym jednak rozu na cale rzesy.Sproboj wersji o ktorej pisze powyzej,dobra kombinacja to takze z brazowa maskara.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
super jest rózowy tusz słynnej marki Vollare Eyes Color
![]() ![]() aha i mają tez z tej serji zielone i 2 rodzaje błękitnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Mam te tusze z Avonu. mam fioletowy i rózowy. ja lubie ten róż łączyc z fioletami, beżami i żółtymi kolorami.
Najczesciej jednak maluje rzęsy górne fioletem a dolne podkreślam różowym. Ja jestem zadowolona z tych tuszów za ta cene, mozna poekserymentować a co najlepsze mam takze poprzednia ich wersje w kosmetyczne w lecie stuknie im dwa lata, a wygladaja jakbym dopiero je kupiła. Nie sa wyschnięte jak pomalowałam nimi rzesy to wygladaja jak po tym nowym, ale oczywiscie rozum nie pozwala mi ich uzywać, czas je wywalic w koncu mam nowe ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
myślę, że fajny by wyglądał cień w odcieniu złota lub jakiś jasny, perłowy beż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() a z vollare nie widzialam u mnie kolorowych tuszow ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.