![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
rude włosy
mam pytanie: mam ochote przefarbowac sie na rudo. jestem typem chlodnym:lato-zima;mam niebieskozielone oczy z ciemna obwodka,piegow brak, cera raczej jasna,naturalne wlosy ciemny braz-taka gorzka czekolada, oprawa oczu szatyn. czy bedzie pasowal do tego typu urody taki kolor jak w zalaczniku? tzn taki cieply rudy? to pierwsze szalenstwo z kolorem wlosow w moim zyciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: rude włosy
Ja wiem na pewno, że rudy nie pasuje dziewczynem z trądzikiem, różowawym kolorze skóry i tym, które się bardzo czerwienią.
Wydaje mi się, że będzie Ci pasował taki piękny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja bym na Twoim miejscu przefarbowała się na rudy w tym trzecim odcieniu, a swoją drogą rudy to ciekawy kolorek też zawsze mi się podobał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
mała księżniczka
|
ja niedawno farbowałam włosy na czekoladowy brąz.. iwyszedł rudy .. nie wime jakim jestem typem, ale na pwno nie takim od rudych włosów, ale efekt możesz podziwiac np w avatarku.. uwlebiam moje farbowane rud włosy.... i polecam,, spróbuj, te farby szybko schodzą wiec jak sie nie spodoba to nie masz sie co martwic
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dziekuje za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
myślę, że rudy pasuje wielu osobom o jasnej karnacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,że nie wstawiłaś swojego zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Rudowłose, a czy macie mocne odrosty? Bo ja bardzo chciałabym sie pofarbować na taki piękny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Swego czasu bardzo podobal mi sie ten kolor, prawie go sobie zrobilam ;-) Nie lubie generalnie rudych wlosow, ale to jest wyjatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hey.. widze że masz ten sam problem co ja - typ lato czyli zimny a zastanawiasz się nad rudymi włosami
![]() ![]() ![]() więc sama nie wiem.. wiesz ja sie boje szczerze! ale jak chcesz spróbuj ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. ![]() razem od 29.01.2005r. ![]() zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. ![]() `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
rudy kolor włosów - to moje marzenie
![]() ale piekielnie się boję zafarbować... jak tylko zaczne siwieć to będzie to mój pierwszy kolor jaki nałożę na włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja już prawie byłam zdecydowana na rudy w odcieniu miedzi
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Też marze o rudych włosach,mam tylko jedno pytanie.Czy jak się przfarbuje na rudy to od razu zmienie swoj typ kolorystyczny??Teraz jestem lato-zima z nasileniem na zime.Mam bardzo jasną cerę (nie opalam się) ,niebieskie oczy i obecnie ciemne włosy.Zastanawiam sie czy jak sobie zrobie rudy kolorek to nie okaże się,że moje ukochane kolorki nie będą już do mnie pasować i zarówno kolorówka kosmetyczna jak i ciuchy będą do wymiany...Jak to jest????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja tam sobie zafarbowalam na rudze miedziane jakis miesiac temu i jestem zdowolona
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ależ kusicie
![]() Extreme dziękuję za odpowiedź ![]() Ja pofarbuję po 1 lipca (postanowiłam sobie, ze odczekam 2 m-ce przez kolejnym malowaniem włosów ![]() Mój wymarzony kolorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś jednak odpowie jak to jest z tą zmiana typu kolorystecznego po przefarbowaniu włosów na rudy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja jestem typowym latem, ale od jakiegoś czasu farbuję się na czerwono i maluję w ciepłych kolorach i bardzo zawzięcie udaję jesień
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No tak,tylko,że ja lubię właśnie zimne kolory i nie chciałabym zmieniać całego swojeto typu..........tylko te rude włosy tak mi się marzą.....hmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
właściwie to ja ciągle używam do tego podkładów i pudrów w zimnym odcieniu, różu czasem też i to się zgrywa. Poza tym mam niebieskie oczy, a niebieski do ciepłych nie należy
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja mam problemy z trądzikiem (obecnie mniej widoczne, ale jednak) a mimo to marzy mi się niezbyt ciemny rudy wpadający w brąz (coś a'la, hmm... Ania z Zielonego Wzgórza pod koniec pierwszej części filmu
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
O ile wiem to czerwnienie nie są zalecane do buzi z przebarwieniami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
hmm ja jestem właścicielką naturalnego miedzianego blondu a cała reszta twarzy nalezy do charakterystyki lata (granatowe oczy, jasna oprawa oczu, chłodny odcień skóry, bladoróżowe usta, oraz kilka(naście) piegów na nosie
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Rude włosy są piękne
![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
to prawda są piękne ale akurat ja mam z nimi problem .
miałam włosy w kolorze blond plus pasemka i końcówki włosów pomalowane w odcieniu palonej kawy ( taki ciemny brąz ) rozjaśniłam włosy jak zawsze niestety te brązowe pasemka rozjaśniły się na RUDO .. trochę dziwnie to wygląda na moim platynowym blondzie .. nie mam pojęcia co zrobić .. rozjaśniłabym ten rudy ale nie chcę już niszczyć włosów rozjaśniaczem .. najlepiej chyba je przyciemnić żeby wyglądały tak jak wcześniej .. chyba że macie jakieś inne pomysły jak pozbyć się tych rudych pasemek ... ?? nie chcę czekać aż same się zmyją .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Mi się też marzy/ł rudy, kupiłam farbę z garniera jednak strasznie nietrwała była po tygodniu włosy wyblakły, teraz są bardziej brązowe niż rude. Możecie polecić jakieś farby w odcieniach rudych które trzymają się dłużej? -ach i słyszałam o jakiejś hennie? - jak to działa?
![]() btw, mam ciemne oczy naturalny kolor włosów ciemny i z niebieskim- zimnym makijażem rude włosy ładnie wyglądają. wg mnie :F
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Marcc, ja mam Palette Deluxe miedziany mahoń. Jak na razie, trzyma się ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Mini007, ładnie tzn. ile już?
http://img.nokaut.pl/p/fe/16/fe1619b...634500x500.jpg ten tak?
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.