|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Inneov?
Czesc Dziewczyny! Mam do was pytanie.Czy ktoras z was uzywala tych tabletek na wlosy INNEOV? Podobno sa bardzo dobre-tak przeczytalam w internecie.
Piszcie prosze
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
czesc uzywam inneov juz od 4 mn-c i widze znaczna poprawe, wlosy gestsze i mocniejsze, mam zamiar kontynuowac kuracje, bo te tabletki czynia cuda. Co prawda nie odrazu, na efekt musialam czekac 3 mn-c, ale oplacalo sie!! Na pocztaku po 2,5 mn-c nie widzialam zadnej roznicy i w przeciadu 1,5 mn-c nagle CUD!!!!Zmiana z dnia na dzien! Jednak trzeba byc wytrwalym, sa dosc drogie, wiec wiekszosc liczy po 1 mn-c stosowania na zmiany, jednak jak jest w ulotce napisane od 3 do 6 mn-c.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inneov?
karolcianew dobrze że napisałaś ze szczegółami jak to jest. Ja jem Inneov od 1,5 miesiąca, włosy faktycznie mniej wypadają ale żadnej regeneracji jak na razie nie zauważyłam. Już chciałam zrezygnować po skończeniu opakowania ale skoro tak piszesz to idę zamówić następne opakowanie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zjadłam 2 pudełka i nic
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Moja mama używała i nic - włosy ani sie nie wzmocniły ani nie zregenerowały ani wogule nie poprawiły swojego stanu
Nie polecam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Nic się nie polepszy w miesiąc to przecież niemożliwe! Niestety,żeby było widać efekty(nie ważne czy chodzi o włosy,cerę czy co inego)trzeba mieć cierpliwość i pieniądze :/ A raczej wszystkie się szybko zniechęcamy...heh mogliby jakieś cudo wymyślić o przyspieszonym działaniu :P
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

Nie polecam