|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymiana pierścionka zaręczynowego Apart
Mój chłopak w końcu zdecydował się oświadczyć i podarował mi piękny pierścionek z Apartu. Niestety pierścionek okazał się za duży. Nie da się go zmniejszyć - diamenty mogłyby się uszkodzić przy tak dużym zmniejszaniu (z rozmiaru 14 do 10). W aparcie jest możliwość wymienienia pierścionka na mniejszy model ale od pani w salonie dowiedziałam się że czas oczekiwania na nowy pierścionek to 3-4 tygodnie "ale dokładnego czasu nie da się określić". 😔
Czy któraś z Was także wymieniała swój pierścionek w aparcie? Jak długo czekałyscie? Nie ukrywam że chciałabym nosić go na palcu jak najszybciej 😔 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana pierścionka zaręczynowego Apart
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Ja też wymieniałam. Nie pamiętam ile to trwało, ale całkiem możliwe że właśnie 3-4 tygodnie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Interleukina Druga
|
Nie wymieniałam pierścionka, ale kolczyki - miały wadę, której nie zauważyłam przy zakupie. Cała procedura reklamacji i otrzymania nowego towaru (zaznaczyłam, że chcę ten sam model, ale zupełnie nową parę, której aktualnie nie mieli w sklepie i musieli sprowadzić) trwała 2,5 tygodnia.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Matko, strasznie długie to czekanie
Miałam nadzieję, że może tylko tak mówią w salonie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ja wymieniałam kolczyki - 2 tygodnie. Nie zastanawiaj się nawet nad zmniejszaniem, tylko wymieniaj
Ten pierścionek będziesz nosić lata i szkoda żeby cos obnizyło jego wytrzymałość
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Koleżance w jednym salonie powiedzieli dwa tygodnie chyba, że uda się do jakiegoś głównego salonu to wymienią na miejscu więc dopytaj czy w innym salonie istnieje możliwość wymiany na miejscu
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi ![]() Pierścionek jest już do odbioru, czekałam równy tydzień |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz co wydaje mi się, że powinnaś go oddać normalnie do Apartu i poczekać.
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Jeśli tak powiedziała Pani z Apartu to znaczy, że tak jest. Na Twoim miejscu najszybciej bym go oddała skoro chcesz go nosić najprędzej. Nic Ci nie da ociąganie się z oddaniem, a wręcz przeciwnie - przy takiej różnicy rozmiarów możesz go jeszcze zgubić - chociaż wątpie, że go normalnie nosisz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.