![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mamy Październikowe 2019
Lista Październikowych Mam:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ![]() ![]() - _Chilled_ ![]() - Dzastin08 ![]() - triss ![]() - anteczka90 ![]() - Gryzelda88 ![]() - sugar cube ![]() _________________________ ______________ Najbliższe wizyty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _______________ Obstawiamy płeć: Sylwia880 - dziewczynka ♀️, ![]() Czubasek20 - dziewczynka ♀️, ![]() ![]() alexxandra84 - dziewczynka ♀️, ![]() EwelinciaLipiec - chłopiec ♂️ - ![]() ![]() sharlotka87 - dziewczynka ♀️ - ![]() Calineczka81 - chłopiec ♂️ - ![]() ![]() chudziaszek11 - chłopiec ♂️, ![]() UltraMarryna - chłopiec ♂️ Margosia__- chłopiec ♂️ carmelove_03 - chłopiec ♂️, ![]() meryy82 - dziewczynka ♀️ gaiete - chłopiec ♂️ martus9191 - chłopiec ♂️, ![]() agnieszka_wilczewska - dziewczynka ♀️ - ![]() ![]() Jolkaaa - dziewczynka ♀️ AgaMM91 - chłopiec ♂️ Laura Rose - dziewczynka ♀️ Fubizka - dziewczynka ♀️ - ![]() Tija - ![]() ![]() _________________________ ____________ Zapraszamy wszystkie dziewczyny z terminem porodu na Październik 2019 🧡 To będzie wspaniały październik! ![]() Edytowane przez UltraMarryna Czas edycji: 2019-04-30 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Październikowe 2019
![]()
Hej
![]() Przycupnę na razie, bo przyda się móc pogadać z kimś na tym samym, zupełnie początkowym etapie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mi termin wg om wychodzi na 3.10 Ale różne kalkulatory pokazują 2-6 października. Napisz coś o sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]()
Hmmm... Magdalena, 27 lat, mam prawie siedmioletnią córkę. Udało się w trzecim cyklu starań i cały czas to do mnie nie dociera, bo nie byłam na wizycie ani na becie. Tylko dwa testy i brak @ potwierdzają ciążę, więc ciągle to dla mnie totalna abstrakcyjna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja mam 29 lat. Jedną córkę 1.5 roczną. To był nasz 13cs i obecnie czwarta ciąża. Też tylko zrobiłam test. Jeden we wtorek drugi wczoraj - krecha ciemnieje
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze raz gratuluje ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ty urzędujesz na czerwcówkach czy lipcówkach? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak kochana ja mam tp na poczatek czerwca ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Spokojnej ciąży dla ciebie i reszty przyszlych mam pazdziernikowych ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Na USG idę w 7tc (wychodzi między 6.02 a 13.02) Do mojego dotychczasowego lekarza nie umawia się na termin, tylko siadasz i czekasz. Ale zastanawiam się nad jeszcze jednym i nie wiem czy nie umowie sobie wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzisiaj zrobilam ostatni test. Porównałam do czwartkowego - ciemnieje - jest dobrze
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
Idę w pon. Wcześnie, na za wiele nie liczę, ale muszę przetestować lekarza i popytać o parę spraw związanych z tężyczką. No i na betę bym się wybrała w tygodniu.
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Musiałam wygooglować co to ta tężyczka jest bo nie wiedziałam
![]() Ja bety raczej nie będę robiła, tak zdecydowałam. Do lekarza będziesz chodzić prywatnie czy na nfz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]()
Prywatnie, mam luxmed. A Ty?
Teoretycznie da się tylko suplementować, żeby ograniczyć objawy, ale pojęcia nie mam, jak wpływa to na przebieg ciąży, bo w poprzedniej jeszcze tego nie miałam. A czemu nie chcesz bety robić, jeśli mogę spytać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Co do bety. Nie wiem w sumie. W poprzednich ciążach wiedziałam że coś jest nie tak to robiłam betę dla sprawdzenia. Teraz czuje że jest dobrze i nie wiedzę takiej potrzeby. Z resztą nawet jeśli przyrost wyszedłby ok to wcale nie znaczy że np. za tydzień nie zatrzyma się. Więc właściwie jest to zbędne. Może gdybym miała za darmo to pewnie bym zrobiła, bo co mi szkodzi, a tak to nie zwracam sobie tym głowy ![]() ![]() Jak się czujesz w ogóle? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
Wiesz, że mnie ta beta korci nawet nie tyle ze względu na przyrost tylko, żebym uwierzyła w to, że faktycznie w ciąży jestem
![]() A wiesz, czuję się bardzo dobrze. Fakt, nieco bardziej chce mi się spać, ale to też może być związane z tym, że naprawdę dużo pracuję. Prawie tydzień lekko pobolewał mnie dół brzucha i piersi, teraz w zasadzie wszystko przeszło. Żadnych wymiotów, mdłości, nie odrzucają mnie zapachy i może ten brak objawów też sprawia, że ciężko mi w to uwierzyć... Chociaż w pierwszej ciąży czułam się super dobrze, nie miałam praktycznie żadnych objawów czy zachcianek, jedynie senność przez pierwszy trymestr i opuchlizna w ostatnich miesiącach - ale też były upały a pracowałam do ósmego, więc nie brały się z nikąd. A jak u Ciebie? Na kiedy planujesz L4? Powiedziałaś już komuś czy wolisz czekać? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
![]()
Ultra wpadlam dla Ciebie powodzenia
![]() Pozdrawiam lutowka 2019 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja pracuje u siebie więc podobnie jak w pierwszej ciąży będę działać praktycznie cały czas tyle, na ile będę mogła sobie pozwolić. Co więcej mam ten komfort, że mogę pracować z domu ![]() ![]() Ale nie mogę się doczekać USG! ![]() [1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;86423971]Ultra wpadlam dla Ciebie powodzenia ![]() Pozdrawiam lutowka 2019 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ooo! Motopana - jak miło ![]() ![]() I powodzenia dla Ciebie. Czekamy z niecierpliwością na Misię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Ciekawe kiedy zaczną przybywać nowe mamusie ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
Duzo zdrowka i nudnych ciąż dziewczyny !
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
Olusia dzięki!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Mamy październikowe 2019
Hej nieśmiało się witam czy są już tu jakieś mamusie z terminem na październik???? Ja wprawdzie jestem jeszcze przed testowanie ale za to pełna nadziei że się udało. Jak naradzie temp utrzymuje się na 37 kreskach więc wszystko idzie w dobrym kierunku. Wg Om termin bym miała na 6.10. Pozdrawiam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam się nieśmiało wprawdzie jeszcze przed testowaniem ale zamierzam w piątek. Wg Om termin mam na 6.10 mam nadzieję że zobaczę 2 krechy.... Temp narazie sie utrzymuje także jest nadzieja.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]()
Gaiete sama za siebie też trzymam. Dziękuję Ci
![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
Byłaś u lekarza? Robiłaś betę?
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]()
Po wizycie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Jak ja się nie mogę doczekać wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziękuję <3 też nie mogłam się doczekać... A jak było chwilę przed, to tak się zestresowałam, że trzęsłam się przez 15 minut
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A ja sądziłam że drugą ciążę będę przeżywać bardziej na lajcie, myliłam się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.