|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co się z nią stało?
Opinie męskiej części moich znajomych znam, chciałbym zapytac o to rowniez kobiety. Otóż rok temu poznałem dziewczynę, 7 lat młodsza ode mnie. Widziałem, ze od początku jej imponowalem i ze chciała czegoś więcej niż zwykła znajomość. Mi całkiem się spodobała, może nie mój typ jeśli chodzi o wygląd, ale poza tym Ok. Ja przyznam się szczerze, ze dałem jej nadzieje na coś więcej, mówiłem ze tęsknie etc ale średnio mi zależało. Seks był. Z czasem zaczęliśmy się spotykać coraz rzadziej, o co ona miała duże pretensje. Zacząłem randkowac z innymi które dużo bardziej odpowiadały mi pod katem wygladu ale były mniej inteligentne. Stwierdziłem, ze może spróbuje jeszcze raz z nią i po kilku miesiącach takiego troche olewania jej odnowiłem znajomość. Ona oczywiście się zgodziła, była przeszczęśliwa. Zaczęliśmy się spotykać ale znów.... seks super ale poczułem ze to nie to. Ona się zdenerwowała gdy jej to powiedzialem. Fakt. Mówiłem ze tęsknie bo tęskniłem i mi jej brakowało ale sam nie wiem co to za uczucie które mam teraz w sobie. Tydzień temu zerwała znajomość. Myślałem, ze się rozmyśli, napisze znowu i znów będzie jak wcześniej. Ona jednak się nie odzywa. Ja sam nie wiem czego chce, dziewczyna jest bardzo inteligentna, dużo sobą reprezentuje ale czasem myśle ze jeśli chodzi o wygląd to mógłbym postawić większe wymagania. Wiem, ze to co pisze zle wyglada ale nie oceniajcie tylko doradzcie bo chciałbym dalej mieć kontakt. Sam nie wiem dlaczego ale coś mnie do niej ciągnie.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się z nią stało?
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czego oczekujesz. Podobasz się jej bardziej niż ona tobie, a nie sprawisz przecież, żeby podobało ci się coś, co ci się nie podoba. Ona ewidentnie chce innego rodzaju znajomości niż ty.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj spokój tej dziewczynie, dobrze zrobiła zrywając z Tobą znajomość.
Sam nie wiesz czego chcesz, bawisz się dziewczyną, robisz jej nadzieje i traktujesz jak koło zapasowe. Sama kopnęłabym Ciebie w cztery litery.
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Daj jej spokoj, widac ze chodzi ci tylko o wyglad. Spotykaj sie dalej z ladnymi ale malo inteligentnymi skoro takie masz priorytety, a jej daj szanse na znalezienie kogos wartosciowego kto doceni ja pod kazdym wzgledem.
|
|
|
|
|
#6 |
|
uparta chmura
|
Skoro twierdzisz, że możesz mieć 'lepszą' to znajdź sobie taką, a jej daj w końcu święty spokój. Amen.
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ale tez nie podobało mi się to, ze ona była mało niedostępna. Sama inicjowała kontakt, czasem zbyt się narzucała.
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Oprócz tego dodała, ze to dla niej bardzo ciezka decyzja. Ja rozumiem, gdybyśmy byli para, ale nią nje byliśmy i dziwią mnie jej pretensje i przywiązanie |
|
|
|
|
#8 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty jesteś tak samo "mało niedostępny".Byle jakaś dziewczyna chciała, to z majt wyskakujesz nawet jeśli ci się fizycznie nie podoba do końca i Ci nie zależy. To czego chcesz od niej ![]() Może dziewczyna doszła po tych szopkach z tobą do wniosku, ze jak już nie ma wyboru i musi się spotykać z łatwymi panami, to niech chociaż będą ładniejsi od Ciebie. I to się z nią dzieje wielkiego. ładniejszego sobie znalazła i teraz jest mało dostępna dla niego, a niedostępna dla Ciebie.
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Ona póki co nikogo nie ma, nie zostawiła mnie dla innego, po prostu nie chciala już mieć kontaktu, zjechała mnie od góry do dołu, ze dawałem jej nadzieje(????), aż musiałem ja zablokować
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
To raczej, co z toba sie dzieje? Ona byla stabilna w swoich uczuciach i wiedziala, co chce.To ty jej dupe zawracasz i, az slychac w tobie to"aaaa tak, aaa nie".
A moze, bys tak dojrzal wreszcie? |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Nie uważam, ze dałem jej nadzieje na zwiazek... rozmowy były dosc luźne, raczej traktowałem ja jako koleżankę ale to prawda ze tęskniłem, ze czasem mi jej brakowało. Ale... często gdy spotkałem się z jakaś piękna kobieta byłem onieśmielony, nawet jeśli nie była zbyt mądra. Tutaj laska walnęła mi tekstami które przytoczyłem wyżej, zablokowałem ja bo strasznie mnie zjechała, jak desperatka.Dodam, ze wziela się za siebie, od kilku miesięcy ćwiczy i chudnie i teraz trochę boje się ze zrobiłem głupotę bo może się wyrobi i mi będzie głupio.
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- I to nie moja wina ze się nie zakochałem. Chciałem mieć fajna kolezanke i to kumplowanie się by mi odpowiadało a ona powiedziała ze nie będzie potrafiła się kolegować z osoba do której coś poczula |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Daj jej juz spokoj, bo ona sie zaangazowala, jest jej przykro i dlatego tak sie zachowuje. Podjela sluszna decyzje, by zakonczyc ta znajomosc i uszanuj to. Jesli masz ciagle watpliwosci to to po prostu nie TO i tyle.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Nie o to chodzi, po prostu ona powiedziała tez wiele niemiłych slow-ze zmarnowała na mnie czas, ze mam spadać z jej zycia, ze i tak wie ze więcej sobą reprezentuje niż te laski z którymi się spotykalem
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- No i co, moze w ktoryms z punktow nie miala racji? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ona rzeczywiście taka inteligentna, to pewnie doszła w końcu do wniosku, że jesteś manipulantem i kłamca. I szuka szczęścia gdzie indziej.
Nic nie widzisz poza swoim penisem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#19 |
|
uparta chmura
|
Ona chyba jednak taka inteligentna to nie jest, skoro zadała się z takim.. jak ty Btw Nie martw się, jak ci się nie podobała jak teraz wygląda, to jak schudnie to raczej to się nie zmieni.
In a rainbow Now our rainbow is gone I am lost in a rainbow Now our rainbow is gone Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2019-02-08 o 14:59 |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Nie tylko wygląd, napisałem, ze bardzo podobała mi się pod względem „ogarnięcia życiowego”. Ambitne studia, z tzw. „dobrego domu”, miała klasę(która w moich oczach straciła w naszej ostatniej rozmowie która przytoczyłem wyżej. Na pewno nie była typowa dziewczyna jakich się teraz wiele spotyka na ulicy, nie była brzydka i tego tez nie powiedzialem. Po prostu inna niz wszystkie, ja lubie dziewczyny w mini etc, jak chciałem żeby coś takiego założyła to mówiła, ze dla innych facetow powinno sie wygladac właśnie z klasa a resztę pokazuje się w łóżku. Ja lubiłem gdy szedłem z jakaś dziewczyna i była „odstrzelona” i faceci na Krakowskim sie odwracali i nie krytykujcie, bo każdy lubi co innego
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- I wybaczcie, ale nie jestem trollem tylko zagubionym facetem który myślał ze może kiedyś coś z tego będzie, lecz się po prostu nie zakochał. A ona ma do mnie pretensje jakbym zrobił niewiadomo co |
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Szampan dla dziewczyny, ze kopnela Cie w dupe
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Nie rusza mnie aż tak to ze mnie kopnęła w dupę bo i tak raczej nic poważniejszego by z tego nie było, narobiła sobie nadziei. Bardzo zdenerwowały mnie jednak jej wyrzuty i jakies żale
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Masz bol odwolka ze smiala tak postapic.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#25 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dobrze zrobiła, bo dałeś jej nadzieję, a jeśli uważasz że nie to lepiej weź się za naukę kontaktów międzyludzkich. Rzucanie tekstami "tęsknię za Tobą" to właśnie robienie nadziei na związek. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Starałem się jej wytłumaczyć ze pretensje mogłaby mieć jakbyśmy byli w związku ale w tej sytuacji? Niczego jej nie obiecywałem, nawmawiala sobie różnych rzeczy i zasypała mnie jakimis żalami
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
uparta chmura
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;86476650]No nie wcale Cie nie rusza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Haha Tytuł powinien brzmieć - ale jak to, ona już Mnie nie chce, ta tłusta locha, jak śmie xD xD xD
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Nigdzie nie napisałem, ze byla tłusta, nie miała idealnej figury ale nie miała jakiejś dużej nadwagi. Kilka kilogramów może. I naprawdę proszę bez żartów bo ona tez niezle mnie zjechała. Od góry do dołu.
|
|
|
|
|
#30 |
|
uparta chmura
|
Więc teraz wystarczy zwykłe przepraszam i więcej nie zwracaj jej gitary. Wina ewidentnie jest po twojej stronie. Zaakceptuj to.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Ale Ty jesteś tak samo "mało niedostępny".