![]() |
#1 |
BAN stały
|
Podmywajcie się po wydaleniu się
Myjcie pupę po zrobieniu kupy, dziewczyny. Pewnie wiele z Was to robi ale nie wszystkie więc to apel do tych ostatnich. Nawet jak nic nie zostaje na papierze toaletowym to umyć pupę. Jak nie ma bidetu (ja nie mam w domu) to puścić wodę (ja muszę poczekać z pół minuty zanim pocieknie gorąca - piec jest w piwnicy a ja na piętrze mieszkam) usiąść na krawędzi wanny pupą do wewnątrz i przemyć bieżącą wodą używając palców, nawet nie potrzeba mydła do tego ale oczywiście lepiej mydłem. Ileż to roboty? Ręcznik mieć obok aby jeszcze przed powstaniem się wytrzeć żeby woda dolnego przyodziewku nie zmoczyła który nie jest zdjęty a tylko opuszczony.
To ja facet się podmywam a Wy nie, nie wstyd Wam? A co jak facet chce Wam pupkę polizać? Nie lepiej mieć ten komfort czystości i nie uciekać z pupą? Wiem że nie wszystkie el przecie wiele z Was lubi mieć polizaną. Wy faceci też się tak podmywajcie zwłaszcza Ci co lubicie tą idiotyczną pozycję 69. Poza tym niejednej może przyjść do głowy polizać. Oto słowo ... na niedzielę. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- P.S. Bo wiesz, niektórzy faceci są na tyle wrażliwi że jak już się tam nakierują, to przystąpią do i nie zaniechają lizania mimo że nie będzie czysto, żeby nie sprawić Wam przykrości, nie wprawić Was w poczucie wstydu, zakłopotania i nie powiedzą Wam o tym. Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2019-02-17 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Podmywajcie się po wydaleniu się
Myślę że musi się zmienić mentalność. Jak sobie sprowadziłem do domu z Chin klapę do sedesu z wysuwana dyszą do podmywania to wszyscy znajomi się mega dziwili. No to ja się ich pytam, czy jak ubrudzą sobie rękę od kupy to też tylko papierem przecierają?
Muszę przyznać, że szczególnie żona jest bardzo zadowolona z zakupu. Nie ma w tej chwili żadnych problemów np. z zapaleniem dróg moczowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ci...kę też da się podmyć tak na krawędzi wanny, przed chwila sprawdziłem tzn. nie mam ci...ki ale jest mniej wiecej w tym miejscu co penis. Trzeba tylko uważać żeby nie bujnąć się do tyłu i głowa o ścianę a może mi isę tylko wydaje (jestem nietrzeźwy). Siadając proponuję Paniom pochylić się mocno do przodu. Zresztą mi lekki zapach siusków wokół ci...ki zupełnie nie przeszkadza a nawet przeciwnie. Piszę tylko pod kątem prewencji zapalenia dróg moczowych o czym Przedmówca.
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- P.S. Tak, w celu podmycia ci...ki na krawędzi wanny podejśc do niej już w pozycji skłonu i nie podnosząc tułowia siąść głęboko - krawędź wanny przylegać ma do nóg blisko tylnych części kolan. I nie unosić tułowia, problem możecie mieć taki (którego nie ma przy p[odmywaniu pupy) że nie da się jedną ręką z bliska kierować wody z węża / prysznica a druga podmywac ale co to za problem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Co cie właściwie obchodzi cudza dupa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
A w kontekście czego piszę o tym? Masz caps'em więc: ŻEBY NIE ŚMIERDZIAŁO PODCZAS JEJ LIZANIA.
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Niose kaganek oświaty a raczej higieny intymnej w mym własnym interesie; forum bardzo popularne wśród kobieta a i wpisy wysoko w Google wyświetlają się na słowa kluczowe. Może trafię na taką co to przeczytala i podmywać się zaczęła. Oczywiście wiele się podmywa już. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro sypiasz z dziewczynami, które przed seksem chociażby nie przejadą się mokrymi chusteczkami, to cóż... Ten apel jest pokroju "bądźmy wszyscy dla siebie mili". Z pewnością przyniesie gigantyczny skutek. "Nie lepiej mieć ten komfort czystości i nie uciekać z pupą?" I uciekać mogą również, ponieważ nie lubią lizania. "mimo że nie będzie czysto, żeby nie sprawić Wam przykrości, nie wprawić Was w poczucie wstydu, zakłopotania i nie powiedzą Wam o tym. __________________" To niech dalej milczą, żeby nie sprawić przykrości... Edytowane przez Vanir410 Czas edycji: 2019-02-17 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Robię tak od lat i polecam ale to powinna być prośba do twoich partnerek a nie ogółu. Jak ktoś chce chodzić z brudnym tyłkiem to co ci do tego? Ja też wolę umyte zęby ale nie zaczepiam ludzi pytając czy na pewno umyli zęby po śniadaniu. Nie mój problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Chłopy, lubicie jak kobieta tuż przed seksem weźmie prysznic jak na filmach hamerykańskich? Przecież kobieta ma pachnieć kobietą a nie mydłem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
zuy mod
|
Czy Ty naprawdę dałeś instruktaż jak się podmywać?
![]() W domu nie ma problemu, gorzej w miejscach publicznych, w szkole, w pracy. Aczkolwiek ja się przychylam do - co cię obchodzi cudzy tyłek? Nie każdy się decyduje na spontaniczny seks bez podmycia się, więc problemu nie ma.
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na to już odpowiedziałem. Ten temat też poruszyłem. Kobieta lepiej pachnie sobą niż mydłem jeżeli mydliła się 5 minut temu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
zuy mod
|
Tak, dorosłe kobiety nie umieją się podmywać. Człowieku, daj spokój.
Interesować ten temat może Cię tylko w przypadku Twoich partnerek seksualnych, cała reszta - nie.
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- No to niech się podmywają. A ja nie wiem kto będzie w przyszłości moja patnerką. EOT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zuy mod
|
Aha, czyli jednak nie chodzi o podmywanie się po kupie tylko o bycie gotowym do seksu z jaśnie panem.
Mi brak słów.
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Hahahaha co apel.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;86525180]Hahahaha co apel.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] cos w rodzaju"myjta sie dzieczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
lokalna gwiazda
|
Ja poproszę o przetłumaczenie tytułu, bo usiłowałam sugestię w nim zawartą sobie zwizualizować i mi nie poszło.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No jak to ![]() To megaproste ![]() Można zostać wydalonym lub samemu się wydalić (np z roboty ![]() I to właśnie po takim ,,wydaleniu się" skądś powinnaś się podmyć ![]() Nie za bardzo wiem po co, ale wg autora powinnaś ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86575866]oczyma wyobraźni widzę jak w robocie, po zrobieniu 2ki lecę się umyć. Bo może w drodze do domu, może trafi mi się lizanko.
![]() ![]() ![]() Tak sobie ułóż dietę i pory karmienia żebyś nie srał w robocie. To samo tyczy się Dziewcząt. Gdy ja chodziłem do roboty to nie miałem z tym problemu chociaż dużo jadłem w sumie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Lol co za kolo. A moze latwiej to powiedziec swojej partnerce... żeby sobie dupę umyła, a nie łudzić sie ze na forum to przeczyta eheheheh
Polecam kurs asertywności jakiś... jesli są problemy z komunikacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Odległe to czasy gdy chodziłem do roboty i szczegółów nie pamiętam ale nie głodziłem się. Jadłem w robocie drugie śniadanie, to wiem na pewno. No a wcześniej śniadanie w domu. A, jak to koleś poetycko ujął: "dwójki" nie robiłem w robocie nie z powodu ewentualnego seksu tylko dlatego że się brzydziłem publicznych kibli no i dlatego że lubię być wszędzie umyty już pal diabli seks. Dużo piłem w robocie, znaczy niealkoholowych rzeczy i dużo sikałem. I nie było tak że po powrocie do domu w te pędy biegłem do kibla. Nie cisnęło mnie. Szczerze też jestem zdziwiony że nikt tu nie napisał, że też nie robi "dwójki" w pracy.
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Ja mam prawie tylko przygodne kontakty więc głupio mi pytać czy ma tyłek umyty. Z reguły mają. Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2019-03-09 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Nie sądzisz że Twoje przygodne kontakty uciekają z pupą nie dlatego że mają nieumytą tylko dlatego, że nie mają chęci na ten rodzaj pieszczot? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86581540]Nie sądzisz że Twoje przygodne kontakty uciekają z pupą nie dlatego że mają nieumytą tylko dlatego, że nie mają chęci na ten rodzaj pieszczot?[/QUOTE]
Tak, wiem że nie każda to lubi ale to rzadkie przypadki gdy uciekają z pupą. Może być tak że połowa z takich nie lubi tego a połowa wstydzi się że może mieć niedomytą mimo że jest czyściutka. Najgorzej jak nie ucieka a ma zabrudzoną i takie nieliczne przypadki zainspirowały mnie do stworzenia tego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Może te pierwsze lubią wprawiać nowego partnera w zakłopotanie, kręci je to? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czyli ten wątek naprawdę istnieje.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Myślałam na początku że autor się po prostu spił, ale widzę że wątek się od dłuższego czasu ciągnie.
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- A tak z ciekawości. Autorze ile Ty masz lat, jeżeli piszesz ze odległe czasy to były jak siedziales w robocie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- [1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;86604317]zdecyduj się o kogo Ci chodzi? O nieumyte a nieuciekające z pupą czy o te które się wstydzą że mają pupę nieumytą?[/QUOTE] O jedne i drugie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
TAK!!!! I nie wyobrażam sobie, jak ludzie mogą się nie podmywać po tym. To tak jakby ktoś się obesrał na rękę i próbował to zmyć papierem toaletowym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
I jeszcze słówko do tych dla których podmycie się jest problemem w pracy. Wystarczy przecież namoczyć pod kranem kilka garści papieru toaletowego i też się da podmyć, względnie dobrze. Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2019-03-21 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.