|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem z wągrami
Witam drogie Wizażanki! Na wstępie chciałabym napisać, że jest to mój pierwszy dodany wątek, więc proszę o wyrozumiałość. Otóż od dosyć dawna, bo jakoś 2 lata zmagam się z problemem zaskórników. Wszystko ładnie, gdyby nie to, że ich się po prostu nie da pozbyć. Mam 15 lat, cerę tłustą, trądzikową. Próbowałam już cytryny, 3 razy robiłam maseczkę PILATEN, raz taką zwykłą z żelatyny, ostatnio soda oczyszczona + woda i powiem Wam, że mogłabym powiedzieć, że bardzo ładnie się spisała, gdyby nie to, że usunęła wągry tylko z zewnątrz (nosek był gładki, ale było widać ciemne punkciki tak jakby 'w środku' i po 1 dniu wszystko wróciło znowu do normy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z wągrami
Hej,
Nie męcz wągrów już mechanicznie. Myślę, że delikatny kwasowy tonik codziennie wieczorem pomoże. Ja używam tego i sobie chwalę: xxx Do tego zerknij na markę The Ordinary. Peeling chemiczny raz w tygodniu. Tylko ostrożnie z nimi i nie stosować częściej niż jest napisane. The Ordinary 30% AHA 2% BHA jest takim najpopularniejszym ich peelingiem.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-03-21 o 09:54 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.