|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy poznała innego
Odnoszę wrażenie, że dziewczyna z którą spotykam się od paru miesięcy z kimś kręciła na boku. W poniedziałek wyszła z pracy o 19 - co u niej jest porą normalną. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to, że:
Zadzwoniłem o 20 - nie odebrała i wysłała sms - nie mogę teraz rozmawiać, jestem zajęta później zadzwoń Zadzwoniłem o 22 - rozłączyła Zadzwoniłem o 22:10 - zadzwoniłem i nie odebrała Odezwała się po 23. Mówiła, że z pracy wyszła o 19 i że był ciężki dzień i w zasadzie nawijała tylko o pracy. Jedynie wspomniała, że po pracy wyszła na spacer. Pojawiają się pytania. Spacer 4 godziny? I podczas spaceru była tak zajęta że nie mogła gadać przez kilka godzin i rozłączała? Gdy kiedyś zadzwoniła kiedy byłem ze znajomymi, odebrałem, przeprosiłem i poinformowałem, a nie pisałem smsów. To jakby z kimś się spotkała i nie chciała by ten ktoś wiedział, że rozmawia z innym chłopakiem. Od paru dni mam zgryza z tego powodu. W jaki sposób z nią o tym porozmawiać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
watch me as I sleep
|
Dot.: Czy poznała innego
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nikt tutaj nie odpowie na to pytanie.
Czy to pierwsza taka sytuacja? Kręciła coś wcześniej? Uznałbym że dramatyzujesz, ale faktycznie ten długi spacer brzmi dziwnie, gdyby powiedziała że była na drinku z koleżanką czy coś innego to spoko, ale spacer tyle godzin po pracy, tym bardziej że była wykończona? Generalnie jak jej nie ufasz i taka sytuacja wyprowadza Cię z równowagi (co innego mieć wątpliwości i żyć normalnie, a co innego osiwieć z tego powodu) to bez sensu to ciągnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pytanie brzmi - czy kiedyś Cię zdradziła, kręciła na boku z innymi facetami czy w jakikolwiek inny sposób dała Ci powody, aby podejrzewać ją o zdradę?
Jeżeli nie to jeden wieczorny spacer po pracy, gdzie nie chciała z Tobą rozmawiać to naprawdę za mało, aby snuć takie teorie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jezus Maria a może miała stresujący dzień i chciala pobyć sama ze sobą bez kontaktowania się z kimkolwiek. Bycie w związku nie oznacza, że masz się meldować drugiej osobie po skończeniu pracy. Nie bądź bluszczem.
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- W ogóle to czemu od razu zakładasz że poznała innego? Mogła się w tym czasie zajmować setkami innych rzeczy. To że partnerka przez jeden wieczór się nie odzywa nie znaczy że kręci właśnie z innym facetem. Serio nawet mając chłopaka można mieć swoje własne oddzielne życie prywatne i nie oznacza to zdradzania. Nie jesteście ze sobą sklejeni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż bardziej stawiam na to pierwsze, bo zamiast zadzwonić raz i odpuścić, poczekać aż dziewczyna sama się odezwie jak będzie mogła, to on dzwoni dalej, pisze a ona go rozłącza. Może być i jedno i drugie, laska ma dość naskakiwania i kogoś poznała, to by było całkiem logiczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86860748]zamiast zadzwonić raz i odpuścić, poczekać aż dziewczyna sama się odezwie jak będzie mogła[/QUOTE]
Przecież ona mu sama napisała, aby zadzwonił później. I tak zrobił. Co w tym złego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
W normalny. Mówisz jej to, co tu napisałeś i czekasz na reakcję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Femme fatale
|
Cytat:
Czytając Twój wywód, który napisałeś, nie chciałabym być z takim facetem jak TY. Wychodzisz mi na totalnego bluszcza. Laska wyszła z pracy i nawet jakbyś sms'em ją zapytał czy wyszła z pracy już, ona by Ci odpisała, że tak, odparła, że nie jedzie do domu tylko idzie na spacer to byś się czuł jak? Oszukany? Myślałbyś, że Cię zdradza bo nie jedzie potulnie do domu? Za dużo kminisz. Ty masz jakieś życie po za dziewczyną i po za snuciem domysłów co ona robi, czy czasem nie doprawia Ci rogów? No ja bym się czuła jak na uwięzi z kimś takim jak Ty... Weź się ogarnij i opanuj. Tak Ci radzę. A jak chcesz z nią porozmawiać to wprost. Nawet jak sfrajerzysz i wyjdziesz na idiotę to trudno, chcesz być pewny więc prosto z mostu. Otwarte karty na stół. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gazela inteligencji
|
A ja bym tez miała w tej sytuacji podejrzenia, bo można przecież powiedzieć, że jest się zmęczonym i nie chce się gadać. Tylko że ja bym od razu (jak się sama odezwała) próbowała wyjaśnić wątpliwości, teraz jak z tym wyskoczysz, to jeśli sytuacja była „czysta” (na co szansa jest ogromna, mimo tego, że też bym miała podejrzenia), to wyjdziesz na paranoika, który rozmyśla nad jedną głupią sytuacją kilka dni. Ja bym teraz dała sobie spokój, a jeśli coś takiego się powtórzy, to wyjaśniłabym od razu.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A na moje to możemy sobie gdybać. Tu jest zbyt wiele niewiadomych.
1. Mogła mieć ciężki dzień, była wykończona psychicznie i serio potrzebowała tego czasu w samotności. 2. Jesteś toksyczny i zawsze tak ją harasujesz, więc Cię odrzuciła i oddzwoniła, jak uspokoiła się/przemyślała sobie i doszła do wniosku, że już może z Tobą rozmawiać. 3. Ma kogoś na boku i nic Ci nie powiedziała. 4. Chciała się zobaczyć z koleżanką, ale jesteś zaborczy i byś jej zrobił jazdę. 5. Szykowała dla Ciebie niespodziankę. I możemy tak sobie gdybać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.