|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Niech mi ktoś wytłumaczy jak to zrobic :)
Helou
Nowicjuszką nie jestem bo farbkuje się juz od gimnazjum (kaprys mamy) Ale teraz mam ochotę troche zmienić włoski Mam taki łądny brąz do tego po 2 rasemka odbarwione i zafarbowane na trupi fiolet.Chciałabym całą główkę pozbawić kolorku i zrobić coś jak ciemny fiolet albo czarno fioletowe i troche jasne. Oczywiście chce to zrobicsama i bez pomocy mamy czy fryzjera ![]() I chciałabym się dowiedzieć czy jak sobie zrobie dekoloryzację i pofarbkuję sama to jest szansa że mi mózgu nie wypali? Nigdy sama nie robiłą dekoloryzacji i nie iwem czy to takie bezpieczne i łatwe? Jak myślicie? Czy może lepiej rozjaśniać włosy farbami o jaśniejszych tonach?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech mi ktoś wytłumaczy jak to zrobic :)
Ja bym wogóle nie ryzykowała robienia takich eksperymetów w domu. Bardzo łatwo możesz sobie zniszczyć włosy a wręcz je spalić, dlatego ja radze wybrać się do jakiejś dobrej fryzjerki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Niech mi ktoś wytłumaczy jak to zrobic :)
No właśnie tego się najbardziej boję ze nic mi z włosów nie zostanie
Moglibyście mi polecic coś niedrogiego w Krakowie to za pierwsza wypłate pojde do fryzjera A narazie sprubuje moze na tym brążie zrobic fiolet ciemny jak myślicie wyjdzie? Przynajmniej żeby refleks był bo juz mam dosc farbowania tych dwóch białych pasemek henna fioletową bo sie po 2 myciach zmywa i znów wygladam jakbym miałą siwe włoski ;-)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Nowicjuszką nie jestem bo farbkuje się juz od gimnazjum (kaprys mamy) 

Moglibyście mi polecic coś niedrogiego w Krakowie to za pierwsza wypłate pojde do fryzjera