|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kosmetyki dla alergików
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki dla alergików
Tuszu przez bardzo długi czas używałam Isa Dory. Podobno dla alergików super. Rzeczywiście oczy mnie nie piekły, ale tusz sypał sie po jakimś czasie. Cienie z kolei, bardzo mnie uczulały. Oczy piekły. Teraz kupiłam sobie nowy tusz AA i jest EKSTRA. Nie uczula, nie sypie się i kosztuje TYLKO 12zł.
Jakie jeszcze kosmetyki Cie interesują? Uzywałam już chyba wszystkich. Zarówno z górnej jak i dolnej półki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja do twarzy uzywam tylko kosmetykow aa (tonik oczyszczajacy AA z serii help , na dzien krem matujacy, a na noc tlusty tez z tej serii help ) i widze znacza poprawe mojej skory. kiedys mialam straszne uczulenia i podrazniona skore twarzy a teraz jest ok. co do innych partii ciala na szczescie nie jest tak zle z tymi uczuleniami wiec moge uzuwac innych "kolorowych" kosmetykow ale u mnie wszelkiego rodzaju uczulenia zawsze pojawialy sie na twarzy i dopoki nie przerzucialam sie calkowicie na aa mialam straszliwe klopoty, wiec bardzo polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wyszukiwarka
![]() Było już dużo wątków na ten temat. Najbezpieczniejsze dla alergików sa kolorówki Vichy i La Roche Posay. AA nie polecam - pic na wodę, uczula masakrycznie ![]() Ja jestem wielki "uczuleniowiec" z atopowym zapaleniem skóry i megawrażliwą cerą i wiem jedno - po prostu trzeba szukać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.