|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Podkłady AVON
Hej Dziewczyny! Chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o podkładach z Avonu. Chodzi mi konkretnie o podkład matujący o konsystencji mussu i o podkład w płynie.Który z nich jest lepszy według Was? Zastanawiam sie nad kupnem no i teraz który?!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkłady AVON
Po pierwsze sprawdz oceny w KWC, po drugie poproś konsultantkę o próbkę podkładu w płynie. Możliwe że ma swój podkład lub jakiś tester, albo popytaj koleżanek, czymożesz wypróbować podkład. Skąd jesteś? Jeśli jest w waszym mieście Cok to poproś żeby Cię do niego zabrała i przetestuj podkłady na dłoni.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
z tych które ja uzywalam antystresowy byl chyba nalepszy bo ten o konsystencji musu tez jest okej ale chyba za jasny kolor mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odcien Nude wpada ma domieszke zoltego a Almond rozu;nie wiem jak wypada Rimmel Recover 100 i jaka masz karnacje wiec trudno jest tak dobrac w ciemno.
Mialam okazje testowac podklad w musie Avonu i zrobil na mnie dobre wrazenie,lepiej sie rozprowadza niz mus Maybelline i nie podkresla suchych partii.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
M-ka na te podkłady praktycznie ciągle są promocje. podkład w płynie w katalogu 9 będzie za 19,90; mus nie jest w promocji.
Ja mus testowałam tylko na dłoni, ma dość śliską konsystencję, ładnie sie rozprowadził na skórze. Przez net ciężko doradzić ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam podkład w płynie, bardzo gu lubię i uważam, że za tą cenę jest świetny. Wygląda naturalnie, nie brudzi, nie podkreśla skórek, łatwo się rozprowadza. Więcej jest w mojej recenzji na KWC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.