|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wakacyjny makijaż z katalogu AVON
Ostatnio przeglądałam katalog Avonu i znalazlam w nim śliczny makijaż
![]() ![]() make up jest na stronie 39 i 41 czekam z niecierpliwością na odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjny makijaż z katalogu AVON
Opaloną skórę rozświetlamy w pewnych miejscach, na poliki róż w kolorze słonecznego brązu, oczy obrysowane cieniami w kolorach beżu, kawy z mlekiem - wszystko z dimieszką złota. Lekko wytuszowane rzęsy. Usta naturalne.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
estello, usta jednak wydają się byc trochę ozłocone. a twarz - rozświetlamy - czym? jak? w jakich miejscach? oczy ta pani ma pomalowane sztyftem i nawet mozna go kupić w avonie ( poprzedni katalog) Ale co z tą cerą? żeby nie "waliła: złotem tylko dyskretnie błyszczała? proszę o konkretne porady i wskazówki a nie o to co widać na zdjęciu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym użyła prasowanego pudru Sephory)24zł na powierzchni ma wytłoczone gwiazdki) - nadaję delikatnego blasku
![]() Ciężko coś konkretnie doradzić - nawet jeśli babki w katalogu pomalowane są kosmetykami Avonu to Photoshop robi swoje ![]() Usta musnęłabym bezbarwnym, półmatowym balsamem, lub matowym błyszczykiem w kolorze cielistym. Cienia poszukaj w Inglocie lub np. IsaDorze - ważne żeby był w ciepłym odcieniu z domieszką złota. O którym sztyfcie mówisz?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam duży problem z wizażem - użyj wysuzkiwarki, było trochę zdjęć jak używać rozświetlacza. Nie mogę edytować postu, a strony przestają się ładować, postaram się odpowiedzieć jutro
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie znam nazwy tego sztywtu z avonu ale okazało się że modelka ma nim pomalowane oczy i usta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej hej sztyfcik to ten takibrazujacy 3ni1 z avonku sa 3 kolorki ja mam dwa z czego ten ejden to totalna porazka...mam kuleczki brazujece..ktore okazly sie etz totalna porazka
![]() ![]() ![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mary q , ten potrójny puderek sephory to jaki to? mozesz zalączyć fotkę albo napisac dokładną nazwę?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o ten sztyft Arabian Glow 3 w 1 to totalna porazka, przejrzyj KWC.
Ten puder z gwiazdkami beżowy teoretycznie jest chłodny - na skórze pozostawia tylko blask, myślę, że każdy może go używać, ale jest też jego złota wersja http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8354 Potrójny puder to http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13461 jest złotawy, ładnie wygląda na skórze jest jeszcze w kremie brązer złotawy plus rozświetlacz http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14441 Mam wszystkie trzy ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
o dzieki Estello ze mnie wyreczylas
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.