|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak umeblować kuchnię
Mam zagwozdke przeprowadzkowa i chętnie posłucham jak postapiliscie w podobnej sytuacji.
Otóż mamy dom, który zostało tylko umeblowac. Tylko albo aż ![]() M.in.chodzi o kuchnie... mamy jej 16mkw i nie wieny czy Ikea czy na wymiar. Ciśnie nas czas bo aktualnie wynajmujemy i zwyczajnie nam się nie kalkuluje dłużej czekać... Wy warto kupić meble rzędu 600-700zł i na spokojnie przemyśleć kuchnie i ja rozplanować? Ewentualnie w lecie kuć ściany tak jak tego potrzebujemy? Czy wprowadzić się do szafki że zlewem i żyć na kartonach? Czy bez "wczucia" się w pomieszczenie trzasnąć kuchnie i się nie zastanawiać? Na stanie dwuletnie dziecko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak umeblować kuchnię
Postawiłabym zlew i kuchenkę, kilka półek z czegokolwiek, nawet z kartonów. Tak, żeby nie było za wygodnie. O od razu zaczęłabym myśleć o zaprojektowaniu kuchni docelowej - na wymiar. A to czy zrobionej w Ikei, czy przez stolarza to kwestia zawartości portfela. Ja wybrałam stolarza. Mogę się podzielić doświadczeniami i namiarami na stolarzy. Bo jestem ze swojej kuchni bardzo zadowolona (zamawiałam kuchnie w studio mebli kuchennych w Krakowie, konkretnie tutaj https://mebleprato.pl/ ). Dodam, ze przy budowie domu rownież mieszkałam jakiś czas na kartonach. Wolalam się szybciej wprowadzić niż płacić za wynajem duże pieniadze.
Edytowane przez Bonestella Czas edycji: 2020-07-03 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.