|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kursy maturalne - gdzie najlepiej?
mam takie pytanie - moja siostra chce zrobić kurs przygotowujący do matury z matematyki, po prostu jest z matmy słaba a chce się jak najlepiej do niej przygotować. zajęcia w szkole to dla niej trochę za mało, chciałaby powtórzyć materiał z całego okresu nauki i potrzebuje do tego dodatkowych zajęć. może ktoś z was korzystał z takiego kursu? jak tak to gdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Interleukina Druga
|
Dot.: kursy maturalne - gdzie najlepiej?
Ja znalazłam dobrych nauczycieli i płaciłam im za korepetycje. I polecam takie rozwiązanie. Skoro ma problemy z matematyką i poza powtórką czasami potrzebowałaby ponownego wytłumaczenia zagadnień to lepiej celować w zajęcia indywidualne niż grupowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
nauka to ciężki temat, szczególnie jak czas goni np. przed maturą. byłam w tej samej sytuacji kiedyś xd ale oprócz typowych korków polecam przyjrzeć się swojemu systemowi uczenia się i nad nim popracować. ja zainwestowałam w takie warsztaty efektywnej nauki "efektywny dorosły" i mega dużo mi dały. poprawiła mi się koncentracja, nie rozpraszam się jak kiedyś no i uczę się na własny, sprawdzony, wygodny sposób. żałuję, że nie wiedziałam tego co wiem teraz przed maturą, na bank napisałabym ją lepiej....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Myślę, że lepiej jest chodzić na zajęcia do korepetytora, będzie to bardziej efektywne. Znam też świetną stronę, na której uczyłam się angielskiego xxx, gdzie jest wielu korepetytorów i możesz wybrać każdego i uczyć się online. Jest to bardzo wygodne!
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2022-07-13 o 08:21 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mam bardzo miłe doświadczenia z Cosinusem jeżeli chodzi o szkolenia. Trochę w tym roku drożej jest ale jakość usług się nie zmieniła. Jeżeli szukasz informacje o karierze i rozwoju, to możesz zawsze sprawdzić na pracujbezbarier ![]() Tam mają trochę ciekawostek zawsze. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2022-07-13 o 08:22 Powód: link |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej, ja korzystałam z kursu z matematyki u szkolamaturzystow.pl . Stacjonarnie z kursu można skorzystać na terenie Krakowa i Olkusza. Z tego co wiem, to oferują też kursy online. Polecam
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2022-07-13 o 08:21 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Polecam materiały z kanału Youtube eTrapez. Mają też tanie kursy do kupienia.
Jak jest słaba, to, o ile pozwalają finanse, lepiej byłoby ogarnąć indywidualne korepetycje. Edytowane przez chitrv Czas edycji: 2022-03-22 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja korzystałam z pewnamatura.pl i napisałam na 96%. Mój brat korzystał z Lecha Jankowskiego i też był zadowolony
zapomniałam ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-02-12 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.