|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Gry o koniach
Witam serdecznie !
Dziewczyny mam problem ![]() Na komunię dostała komputer i teraz namiętnie kolekcjonuje gry. Szczytem marzeń jest wzbogacenie kolekcji o gry o koniach ![]() Dlatego zwracam się do was z pytaniem - czy znacie moze takie gry jak : - saddle up - time to ride - equestriad 2001 - mary king's riding star Może wiecie gdzie można je zakupic, bo na allegro ich nie widziałam a może ktoraś z was posiada taką a już z niej "wyrosła"? ![]() ![]() Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gry o koniach
Oj dołaczam się do pytania, gdyż moja również 10-letnia siostra ma bzika na punkcie koni (to ciekawe, ale również najchętniej by zrobiła stajnie w domu
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Najwidoczniej jednak jesteśmy same z tym problemem, chyba większość dzieciaków to jednak miłośnicy kotów i psów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No tak, niestety bo przynajmniej siedziałaby na tym komputerze i grala, a nie zmoliła i gadała mi o koniach :/
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja kocham konie i jeżdże w klubie a te wsztstkie gry mam przywiezione z USA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MUSEarka
|
ja także kocham konie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
mam prośbę: jeśli ktoś wie gdzie można kupić grę o koniach "Let's ride friends forever" niech da znać bo to jest podobno super gierka. a może ktoś ją ma? jeśli ktoś ją ma to niech napisze mi swój adres e-mail to wyśle na niego swój adres pocztowy i może ktoś mógłby mi wysłać grę pocztą(ale prosiła bym o wysłanie oryginału to bym sobie zainstalowała,skopiowała i odesłała więc do paczki dołączyć adres). ja nie jestem taka jak inni: jestem uczciwa,więć odesłała bym płytę jak najszybciej. możecie mi wieżyć!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No nie powiedzialabym znam bardzo duzo osob kochajacych konie a i wystarczy wejsc w google i w blogi, aby sie o tym przekonac, tylko poprostu wielu nawet jesliby to nie stac na takie gry(opłata za gre+np. transport z Ameryki)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
hmm... Czy w takim razie ktoś zna adres jakiegoś internetowego,zagraniczne go sklepu? Tak się składa,że ja też często odwiedzałam blog tej Katii na www.amazing-horses.blog.onet.pl ale ona chyba go skasowała(i źle zrobiła bo to był super blog)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
No właśnie spróbuje sie jakos z nia skontaktowac! moze poprostu zmienila adres, tak jak to robila ostatnio, Można wpisać tez w googlach: Gry końskie forum, powinno duzo byc! A adresów to juz poszukam
![]() http://www.ebgames.com/product.asp?c...duct_id=646997 http://www.windowsmarketplace.com/de...itemid=3429223 http://www.amazon.com/Valuesoft-Lets.../dp/B000PWTKK4 http://www.planetozkids.com/ozzoom/g...horse-game.htm Ja tez chetnie bym zamowila przez internet, ale przy moich rodzicach to jednak tez niemozliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Adakon a chodzi ci tylko o gre "Lets ride friends forever" ??
A przed chwila znalazlam takie cos: TO JEST CZARNA OWCA SIECI, KTÓRA ZEPSUŁA HUMOR KONIARZOM W SIECI!!!! PRZEZ NIĄ NIE ISTNIEJE BLOG AMAZING_HORSES STWORZONY PRZEZ KATII!!! JEśLI JESTEśCIE W STANIE (CI KTóRZY KORZYSTALI Z AMAZING-HORSES) skopiujcie tą notkę!!!! http://add-horses-jitte-2.blog.onet.pl/ Słuchajcie, ona sama łamała przepisy, a jeszcze oskarżyła Katii za bloga publikowanie gier (sama publikowała), przez co blog KATII już nie istnieje!!!!!!!!! BEZ LITOŚCI!!! GŁUPOTA NIE ZNA GRANIC!!! No to extra, wlasnie teraz kiedy wreszcie moge sciagnac to skasowala ![]() Mógłby mi ktoś przegrać Lets Ride Friends Forever i Equestrian Challenge??? BARDZO PROSZĘ! Ile by to wyszło za płytkę i wysłanie??Zapłace Edytowane przez anmi0 Czas edycji: 2007-10-07 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Przy moich rodzicach również jest niemożliwe kupienie gry przez internet(czy z Polski,czy z Ameryki czy z kąd kolwiek) a chodzi mi jedynie o grę "Let's ride friends forever". Jeśli ktoś ma to może mi przysłać pocztą? Zapłacę ile trzeba (za płytę,przesyłkę itp. oczywiście jeżeli możliwości finansowe moich rodziców i moje na to pozwolą). Anmi0, kto łamał przepisy i oskarżał Katii? Bo ja nie rozumiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No ta dziewczyna co podałam adres bloga! ale na szczescie nie na zawsze skonczyla z grami dla nas!
Napisz do Katii ona ci wszystko powie, trzeba sie wpisac do pewnej subskrypcji to dostaniesz adres nowego bloga oraz bedziesz powiadamiana o nowosciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
To całe szczęście!!! Bo bardzo lubiłam jej blog! anmi0-jaki ona ma adres e-mail bo chcę do niej napisać tak jak mówiłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez anmi0 Czas edycji: 2007-10-13 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Rozmyśliłam się już nie chcę tej gry ale czy ktoś mi powie czy w Polsce można kupić jakieś FAJNE gry o koniach? Takie gdzie konia się czyści, karmi, trenuje, czyści się mu stajnię itp. Bo takich szukam ale nie wiem czy są w Polsce takie gry... A, jeszcze jedno: czy ktoś wie czy gra Pony Girl jest dostępna w Polsce? Bo oglądałam filmik z niej na www.youtube.pl i gdyby była w Polsce to bym kupiła...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
aktualnie w Polsce można było dostać:
-akademię jazdy konnej, -racing horse tycoon, -Horse Racing manager teraz można dużo gier kupić na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem nową użytkowniczką forum. Serdecznie wszystkich witam
*** Czy ja dobrze widzę...?*ociera oczy* czy ktoś daje tu linki Katiib? Biedna...Gdyby tylko wiedziała jak ją zdradzono...Po pierwsze: Katii dawała tylko linki tym którzy nie tylko napisali w komentarzu "chcę grę". Szkoda że na świecie są tacy ludzie jak Jitte (między innymi). Ona po prostu zgłosiła piractwo i bloga nie ma. Obecnie ma swoją stronę internetową, ale jej nie podam ponieważ jestem wierna Katii'sie. A co do ściągania gier- ona ich już nie ma. Jedyne co zostało to...pamięć. *** Gry o koniach dostępne w Polsce: -Wesołe Ranczo -Wild life Park 2: Świat koni -Horse Racing Tycoon -Cross Horse -Przygody Barbie: Zawody Jeździeckie -Kocham Konie -Horse Racing Manager -Akademia jazdy konne 3D Innych nie widziałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Squeto--> www.freewebs.com/katiib zapraszam na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Jest taka gra ,,Świat Koni'' można ją teraz kupić w TESCO za 40 zł.
Edytowane przez tussha Czas edycji: 2008-04-12 o 11:04 Powód: Zła odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Witam wszystch
![]() Mam jedno pytanie: ma ktoś grę Riding Star 2 lub Equestraid 2001 i mógłby mi ją przegrać? Mogę odwdzięczyć się inną grą. (tych dwóch brakuje mi do kolekcji ![]() Wielkie dzięki z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Prosze bardzo mi zalezy ale niestety nie mam pieniedzy zeby sobie kupis ![]() Jakby ktos mogl mi przegrac to prosze o odp. to podam swoj adres ![]() Albo prosze o kontakt 11521017 to moj nr GG Edytowane przez kunegundaa Czas edycji: 2008-11-12 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Ja znam duzo gierek o konikach. Szukam takze jednej. Nigdzie nie moge znalesc "Horse Life" PC. Jesli ktos wie gdzie moge szukac to prosze o pomoc, bo kolekcjonuje gry o koniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
może Horsez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
I wracam
Moje "łupy", które udostępniam do pobierania (dla chętnych podam link na PW, jak również sposób ściągania): - "Apassionata - A Passionate Horse Show" - "Barbie Riding Club" - "Barbie Zawody Jeździeckie - Tajemnicza Przejażdżka" - "Bella Sara" - "Cheval Academie" - "Dein erstes Pferd" - "Deine Reitschule" - "Frankie Dettori Racikg" ("Melbourne Cup Challenge") - "Horse Life 2" - "Horse racing Manager" - "Horsez. Odziedziczona stadnina" - "Imagine Champion Rider" - "Jump & Ride Riding Academy" ("Akademia jazdy konnej 3D") - "Konie i kucyki. Akademia Jazdy Konnej" - "Let's Ride. Friends Forever" - "Let's Ride. Silver Buckle Stables" - "Lucinda Green's Equestrian Challenge" - "My Horse and Me" - "My Horse and Me 2" - "My Riding Stables" - "Pferdehof. Mein Pferd" - "Pony Friends 2" - "Pony Luv" - "Racing Horse Tycoon" - "Ride! Equestrian Simulation" - "Riding Star" - "Riding Star 3" - "Saddle Up! Time To Ride" - "Star Stable" - wszystkie 4 części - "Starshine Legacy" - 4 części - "World Riders competition" (zestaw 3 gier: "I want to race", "I want to ride" i "I want to jump") Kolekcja cały czas się rozbudowuje (czytaj: sporo mam na płytkach, ale chwilowo napęd DVD padł; jak naprawię to na pewno wrzucę obie części "Horsez", "Riding Star 2", "Wildlife Park 2: Świat Koni" i sporo innych) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
![]()
Mogłabym poprosić o :
1"Horse Life 2" 2"Horsez. Odziedziczona stadnina" 3"My Horse and Me 2" 4"Barbie Zawody Jeździeckie - Tajemnicza Przejażdżka" 5"Pony Luv" I jak masz to: 6"horse life 1" ![]() Edytowane przez oska1992 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- bardzo prosze o podanie polskiej wersji gry My Riding Stables jestem pod numerem gg 6154086 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
lukasziola - na chwilę obecną gier już nie udostępniam w żadnej formie (jakoś za bardzo się to ociera o łamanie praw autorskich ;-)). Zresztą My Riding Stables mam w wersji anglojęzycznej (niemiecki, francuski i hiszpański też tam jest).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.