![]() |
#1 |
BAN stały
|
Znajoma dziewczyna skanuje mnie wzrokiem i patrzy często (jestem facetem!).
Witam Panie.
Na początek chcę powiedzieć, że założyłem tu konto, ponieważ chcę poznać opinię z kobiecego punktu widzenia. Nie chcę brać opinii od pseudopodrywaczy czy innych "znawców", bo to żałosne, więc uznałem, że kobiety będą wiedzieć najlepiej. Mam pytanie... Mam dobrą znajomą. Znamy się kupę lat. Kiedyś wiem, że jej się podobałem, bo smoliła cholewki do mnie (10-15 lat temu), ale później poznała faceta, z którym jest do dziś (są razem 12 lat, 5 lat po ślubie). Otóż - za każdym razem gdy widzimy sie na jakiejś imprezie zauwazylem ze obcina mnie wzrokiem (od stóp do głów, klatka, krocze, twarz, po prostu to widzę). Nie ukrywam ze dobrze jestem zbudowany 195 cm/105 kg. Kiedy tylko na nią spojrzę to przyłapują ją na tym, ze zerka na mnie od twarzy przez caly tułow. Zwlaszcza jak jestem w obcisłej połowce. Zauwazylem tez ze jak rozmawiamy to ma taki wtedy charakterystyczny tez zachłanny wzrok (to da sie wyczuc). Co to dokładnie - wg Was kobiet - oznacza? Ten temat to nie prowokacja, serio mam taką sytuacje. Dziewczyna ma męża, ale to był ślub raczej z rozsądku (facet ma nadwagę, jest średnio urodziwy, ale dziany) i to jest jedyny partner w życiu od początku. Jak to oceniacie? Prosze was o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam, Rafał. Cytuj |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Znajoma dziewczyna skanuje mnie wzrokiem i patrzy często (jestem facetem!).
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Znajoma dziewczyna skanuje mnie wzrokiem i patrzy często (jestem facetem!).
Cytat:
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5 |
uparta chmura
|
Myślę, że najprawdopodobniej, nadinterpretujesz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#6 |
BAN stały
|
Dobrze zbudowany i 100 kg przy 196 wzrostu?
![]() Tobie raczej kości wystają może chce cie nakarmić stad ten wzrok? |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
uparta chmura
|
Myśl, że ona wymyśla jakiś wzór matematyczny, mnoży, dzieli itp twój wzrost przez wagę, próbując ustalić wielkość twojego przyrodzenia.
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Pytanie jest na poważnie, to nie jest trolling. Nie chciałoby mi się zakładać tu konta dla jaj, a tak chcę poznać opinię, bo mam od dawna taką sytuację.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Animal Liberation
|
Nie widzicie, że to troll od "kobiety oceniają facetów po wyglądzie", wraca tu co rusz z kolejną prowokacja.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Taki morderczy wysiłek w założeniu konta i nawet sensownego pytania nie umiesz zadać, a co dopiero poważnego xd Czego oczekujesz - poradnika od kobiet jak poderwać mężatkę? Cienki bolek z ciebie jeśli potrzebujesz opinii w takiej sprawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
uparta chmura
|
Cytat:
Ona pewnie normalnie się patrzy, tylko ty sobie to wmawiasz. Tak jest, uwierz mi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Oznacza tyle, że się gapi. Nikt tutaj nie będzie się lepiej domyślać przyczyny tylko dlatego, że jest kobietą. To nie ma nic do rzeczy.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czy z chłopakiem ci się nie układa? Jak nie masz nic sensownego do napisania, to nie pisz. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;88570572]Oznacza tyle, że się gapi. Nikt tutaj nie będzie się lepiej domyślać przyczyny tylko dlatego, że jest kobietą. To nie ma nic do rzeczy. Ty też masz nadwagę, ale co z tego? Co ma twoja subiektywna ocena atrakcyjności faceta do jej ślubu niby z rozsądku?[/QUOTE] BMI to przestarzały gniot. Regularnie chodze na siłownie, bf mam 14%. Zresztą nie zamiarzam ci nic udowadniać. Czekam na merytoryczne wypowiedzi (o ile to możliwe tutaj). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Wyśmiewanie przemocy domowej i argument ad cyckum, dobrze, ze chociaz popatrzeć na Ciebie milo, bo czar pewnie pryska jak się odzywasz
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Femme fatale
|
Cytat:
I nie zapytałeś o to braci samców?? Speców od PR i dobrego podrywu? ![]() Pewnie masz się za przystojnego młokosa w sile wieku +30, który może mieć każdą no bo te mityczne 195 cm i 105 kg wagi (to każda na to poleci ''if you know what i mean'') ![]() Cytat:
![]() ![]() Typ ponad 30stka, znajomą zna 10-15 lat czyli kuupę czasu (być może można powiedzieć, że znają się jak ''łyse konie''(?)), ale języka w gębie brak, żeby wprost zapytać tylko się kaja i pyta na forum zwykłych randomów co ten zachłanny wzrok może oznaczać ![]() ''No nigdy bym też na to nie wpadła'', że no może chodzi o to, że ''też chce Cię zaliczyć'' tylko jak widać do tej pory panna nie mówi tego wprost, albo patrząc na Ciebie myśli sobie, że też marzy się jej taki dobry na medium wysmażony krwisty stek niczym bloody mary. Żałosny to jest ten wątek już nie wspominając o Autorze. Żaden normalny typ nie pyta o takie rzeczy będąc dorosłym 34 czy tam 35 letnim chłopem. No troll jak się patrzy. Trollololo jak się patrzy, marna prowokacja, żeby g#noburzę w internetach odbyć, za 3...2...1...
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2021-03-11 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
uparta chmura
|
Weś ić z tond.
#19 |
Femme fatale
|
Ale ''zakochany w sobie'' typ przekonany o swojej zayebistości. ''Jam z narodu wybranego''.
Udowodnij może samemu sobie swoją odwagę ![]() Do tego potrzeba narządu gębowego i słuchowego. To chyba w kolejnym wcieleniu. A ja czekam tymczasem na Twojego bana :cwaniak:
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2021-03-11 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
mam pewna teorie na ten temat, ale musialbys odpowiedzec na kilka pytan:
jaki jest wzrost jej meza? czy jest ponizej 170? jak sie plasuje na skali Norwooda? domyslam sie, ze maz taka czworeczka jaka jest glebokosc Waszych oczodolow oraz obrot kacika oczu (drapiezca vs ofiara)? jakie sa obwody Waszych nadgarstkow? jak bardzo wydajne sa kosci szcekowe Twoje i meza? Wymienilam tutaj oczywiscie najwazniejsze kryteria, niezbedne do analizy Twojego problemu pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88570719]mam pewna teorie na ten temat, ale musialbys odpowiedzec na kilka pytan:
jaki jest wzrost jej meza? czy jest ponizej 170? jak sie plasuje na skali Norwooda? domyslam sie, ze maz taka czworeczka jaka jest glebokosc Waszych oczodolow oraz obrot kacika oczu (drapiezca vs ofiara)? jakie sa obwody Waszych nadgarstkow? jak bardzo wydajne sa kosci szcekowe Twoje i meza? Wymienilam tutaj oczywiscie najwazniejsze kryteria, niezbedne do analizy Twojego problemu pozdrawiam[/QUOTE] A co z hajsem? Musi być jeszcze porównanie majątków autora vs męża laski. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;88570795]A co z hajsem? Musi być jeszcze porównanie majątków autora vs męża laski.[/QUOTE]
Typowa kobietka - obszczekać, obśmiać, zmanipulować co nie wygodne. ![]() Czyli tak jak myślałem - typowy wizaż, proste dziewczyny, jadowite, nie odpowiadające na pytanie, hipokrytki, manipulantki, o coś zapytać to lawina hejtu ![]() Współczuje waszym misaczkom, ale w końcu dziurką pozwalają się udobruchać w razie czego ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;88570795]A co z hajsem? Musi być jeszcze porównanie majątków autora vs męża laski.[/QUOTE] Jesteś tanią cyniczką więc daruj sobie ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() A propos narządu gębowego - przypomnij sobie swoje słowa, jak najbliższym razem rzucisz focha na misiaczka i nie będzie łaskawa powiedzieć o co chodzi - pamiętaj, buzia jest też od gadania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, będę to wyśmiewał - skoro wy możecie, to dostajecie odpowiedź. Aż tak boli ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
astro-loszka
|
Myślę, że głęboko nadinterpretujesz jej zachowanie. Gapi się, bo ma na to ochotę, ale nie musi mieć to związku ze stanem jej małżeństwa. Z gapienia się nie musi nic wynikać.
#25 |
Konto usunięte
|
Jestem zawiedziona tym troliskiem. Z tegorocznych najsłabszy. Liczyłam na lepszą zabawę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Naprawde przykro sie to czyta.
Obrazasz nas, bo rzekomo nie odpowiadamy na Twoje pytania, a sam nie odpowiedziales na zadne z moich. A staralam sie tylko dojsc do sedna problemu i przeanalizowac go |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Taki obeznany jak wygląda "typowy wizaż" i mimo tego to właśnie tutaj smaruje wielki opis pytając o opinie na temat swoich tanich przechwałek właśnie te złe typowe wizażanki, te złe jadowite kobiety. Gratuluję rozsądnych wyborów i optymalizacji celów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Ale jakiej odpowiedzi oczekujesz? Skąd obce kobiety mają wiedzieć czego ona chce? Skoro tak ją dobrze znasz i zastanawia Cię jej zachowanie to nigdy nie wpadłeś na to, żeby jej zapytać o co chodzi?
Cytat:
długość penisa [cm] = 200 - wzrost [cm] Tak myślę, że może dziewczyna też ten wzór zna i zawsze jak na niego patrzy to sobie myśli, że kurde, fajny, fajny facet, wysoki, wysportowany, przystojny, do tego całkiem inteligentny (myślę, że taki wniosek można śmiało wysunąć po wypowiedziach autora), ale kurde, 5 cm - trochę mało. Dlatego może tak Cię obczaja, lubi sobie popatrzeć, ale nigdy nie zaryzykuje, bo długość penisa jest dla kobiet tak naprawdę najważniejszym kryterium rozważania partnera do związku (spokojnie, na drugim miejscu jest hajs, a zaraz potem wzrost, koniecznie >180 cm). Masz od razu odpowiedź czemu wybrała jego - on ma hajs (2. miejsce), a Ty rokujesz dopiero w kontekście wzrostu (3. miejsce). Dziewczyna widać, zaradna i sobie wszystko obliczyła co korzystniej wychodzi, stąd zostałeś sam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.