Nowy Facet? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-05-18, 19:58   #1
fd96288be01918bf69910a7119308dad48ae6f94_60fdecf2360cd
Konto usunięte

Nowy Facet?

Po jakim czasie od rozstania z ex poznalyscie kogos nowego? (mowimy o zwiazku min 1-2 lata)

Czy najlepiej jest dac sobie duza przerwe (jesli tak ile) pobyc samemu czy szukac nowej osoby w miare szybko (chodzi o randki internetowe)

Jakie macie rady po rozstaniu zeby wyjsc na prosta!
fd96288be01918bf69910a7119308dad48ae6f94_60fdecf2360cd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 20:02   #2
lakier_do_paznokci
Rozeznanie

Dot.: Nowy Facet?

3lata przechodzilam przez rozne dziwne fazy od melzowania, po spotykanie sie z facetami, aby tylko zapchac pustkę. A na końcu tej "fazy" postanowilam na siebie rozwoj duchowy, fizyczny, schudlam, zmienilam tryb zycia, zaczelam fajny kierunek, aż poznałam narzeczonego obecnego, ale to nie bylo na siłe, miłośc przyszla sama

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
lakier_do_paznokci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 20:13   #3
stussy
przyczajony tygrys

[1=fd96288be01918bf69910a7 119308dad48ae6f94_60fdecf 2360cd;88712030]Po jakim czasie od rozstania z ex poznalyscie kogos nowego? (mowimy o zwiazku min 1-2 lata)

Czy najlepiej jest dac sobie duza przerwe (jesli tak ile) pobyc samemu czy szukac nowej osoby w miare szybko (chodzi o randki internetowe)

Jakie macie rady po rozstaniu zeby wyjsc na prosta![/QUOTE]

Będąc w ultra toksycznym związku poznałam mojego obecnego TŻa
Zerwałam z toksykiem z którym byłam ponad 3 lata i chyba w miesiąc byłam w nowym związku

Ale to inna sprawa bo między mną a toksykiem była sama nienawiść a nie czułosc

Za to jak zakonczyłam najlepszy związek po 3.5 roku to przez około rok-dwa lata nie mogłam dojść do siebie bo go mega kochałam nadal

Taedium vitae
stussy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 20:20   #4
skara
Zakorzenienie

Ja nigdy nie przechodziłam ze związku w związek. Owszem, bywały w międzyczasie jakieś randki, ale jednak miałam dłuższe przerwy (pierwsza około pół roku, druga około roku).

skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 20:34   #5
Likka9
Zakorzenienie

Poznałam tż będąc narzeczona innego w ciągu dwóch dni zakończyłam 5 letni związek,wszystko odwołałam. To nie był zdrowy związek,ale byłam za młoda i głupia,żeby to zrozumieć. Także przeszłam z jednego związku w drugi praktycznie z dnia na dzień.

Likka9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 21:30   #6
karawanna
Zakorzenienie

Indywidualna sprawa, każdy jest inny i inaczej przechodzi "żałobę" po rozstaniu. Też każdy związek był inny - niektórzy długo nie mogą się otrząsnąć, dla innych rozstanie jest ulgą, bo miłości już dawno nie było. Nie jestem fanką wchodzenia z jednego związku w kolejny, ale życie różnie się układa. Na pewno nie ma co szukać kogoś na siłę, bo wtedy na bank nikt wartościowy się nie trafi.
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-18, 21:38   #7
13e04aff77a26badce511545edbe1fb21313cff4_62d888f2f2271
Konto usunięte

[1=fd96288be01918bf69910a7 119308dad48ae6f94_60fdecf 2360cd;88712030]Po jakim czasie od rozstania z ex poznalyscie kogos nowego? (mowimy o zwiazku min 1-2 lata)

Jakie macie rady po rozstaniu zeby wyjsc na prosta![/QUOTE]

Po żadnym czasie. Zakończyłam związek i nikogo nie poznałam.
13e04aff77a26badce511545edbe1fb21313cff4_62d888f2f2271 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-05-18, 23:08   #8
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584
Konto usunięte

Nigdy nie było tak, że kogoś poznałem i zostawiłem wtedy obecną partnerkę dla tej osoby. I oby tak zostało.
Inna sprawa, że nie narzucałem sobie żadnych ram "żałoby" czy że nie wypada itp. Także bywało tak, że i pół roku byłem sam, a innym razem dosłownie parę dni po zerwaniu poznałem nową partnerkę.
Jak zaiskrzyło to nie widziałem żadnych powodów by się ograniczać, szczególnie, że nie jestem osobą tęskniącą za byłymi, szybko się leczę.
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-19, 11:18   #9
NocnaWiedma
Lady in red.

Moje podejście jest takie, że najpierw daję sobie czas na przepracowanie poprzedniej relacji, wyciągnięcie wniosków i zamknięcie do końca emocji z tym związanych. Potem zazwyczaj mam czas, że mam potrzebę pobyć singielką. Także nie przechodzę ze związku w związek. Tak po paru miesiącach zaczynam być otwarta na to by się z kimś umówić..
Stary 2021-05-19, 13:14   #10
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

roznie, od kilku miesiecy do kilku lat. polecam jak najdluzsze przerwy
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-19, 13:36   #11
Kanelbulle
Przyczajenie

Poznałam swojego męża będąc w związku z innym gościem przez ponad dwa lata. Ta relacja przez ostatnie pół roku była mocno naciągana i myślę, że zarówno z mojej strony, jak i tego byłego, z braku laku (tak, wiem, zaraz będą pytania typu "to po co?", "na co?" - sama nie wiem, można to było rozegrać inaczej, można było odejść wcześniej, no ale wyszło jak wyszło). Przez te sześć miesięcy miałam wystarczająco dużo czasu, by oswoić się z myślą, że nic z tego nie będzie.

Spotykając swojego męża zakończyłam relację z tamtym gościem dosłownie w jeden dzień - nigdy więcej się nie skontaktowałam, nigdy więcej się nie widzieliśmy. I dobrze wyszło - dzisiaj jestem szczęśliwa i uważam małżeństwo za jedną z najlepszych rzeczy, jakie mnie w życiu spotkała.

Swoją drogą to chyba nie ma nigdzie napisane, ile czasu musi upłynąć, zanim się człowiek zwiąże z nową osobą ani "jak być powinno"? Znam ze swojego środowiska historie podobne do mojej, gdzie ludzie potrafili kończyć związki trwające dużo dłużej - dla osób, z którymi również dzisiaj są w związkach małżeńskich, wydaje mi się, że szczęśliwych. Także nie ma reguły.

Kanelbulle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-05-19, 20:22   #12
OkiemMezczyzny
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kanelbulle Pokaż wiadomość
Poznałam swojego męża będąc w związku z innym gościem przez ponad dwa lata. Ta relacja przez ostatnie pół roku była mocno naciągana i myślę, że zarówno z mojej strony, jak i tego byłego, z braku laku (tak, wiem, zaraz będą pytania typu "to po co?", "na co?" - sama nie wiem, można to było rozegrać inaczej, można było odejść wcześniej, no ale wyszło jak wyszło). Przez te sześć miesięcy miałam wystarczająco dużo czasu, by oswoić się z myślą, że nic z tego nie będzie.

Spotykając swojego męża zakończyłam relację z tamtym gościem dosłownie w jeden dzień - nigdy więcej się nie skontaktowałam, nigdy więcej się nie widzieliśmy. I dobrze wyszło - dzisiaj jestem szczęśliwa i uważam małżeństwo za jedną z najlepszych rzeczy, jakie mnie w życiu spotkała.

Swoją drogą to chyba nie ma nigdzie napisane, ile czasu musi upłynąć, zanim się człowiek zwiąże z nową osobą ani "jak być powinno"? Znam ze swojego środowiska historie podobne do mojej, gdzie ludzie potrafili kończyć związki trwające dużo dłużej - dla osób, z którymi również dzisiaj są w związkach małżeńskich, wydaje mi się, że szczęśliwych. Także nie ma reguły.

Tutaj nie ma żadnej tabelki przeliczeniowej ani suwaka logarytmicznego. Tyle ile potrzebujesz aby zamknąć stary związek i być gotowa na nowy. Sama to poczujesz jak wstaniesz z łóżka rano któregoś dnia i pomyślisz: chce mi się żyć, być szczęśliwa.

OkiemMezczyzny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-19, 20:35   #13
Limonka2738
Zakorzenienie

Ponoć po długim (czyli wieloletnim) związku zdrowo jest sobie około rok przerwy.

Ja bardzo rzadko spotykam kogoś, kogo choćby lubię, plus zakochuję się jeszcze wolniej, a do tego jeszcze ta druga osoba musi być zainteresowana, więc... no parę lat to co najmniej.

Ale każdy człowiek jest inny, różnie się też w życiu układa. Czasem spotkasz tą super osobę dzień po rozstaniu i co masz zrobić? Czekać rok, żeby było ok?

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-20, 00:48   #14
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Ponoć po długim (czyli wieloletnim) związku zdrowo jest sobie około rok przerwy.

Ja bardzo rzadko spotykam kogoś, kogo choćby lubię, plus zakochuję się jeszcze wolniej, a do tego jeszcze ta druga osoba musi być zainteresowana, więc... no parę lat to co najmniej.

Ale każdy człowiek jest inny, różnie się też w życiu układa. Czasem spotkasz tą super osobę dzień po rozstaniu i co masz zrobić? Czekać rok, żeby było ok?
No u mnie to było jakieś 3-4 miesiące, myślę że nie ma żadnej reguły typu: to musi być rok. Ani reguły, że lepiej szybko próbować od nowa na portalach randkowych.

Moim zdaniem, jeśli poznasz kogoś fajnego, chcesz iść z nim na randkę, to warto, nawet po to by miło spędzić z kimś czas, zamiast siedzieć w domu i dla zasady przeżywać roczną żałobę. Ale też nie robić nic wbrew sobie - czyli nie spotykać się z jakimś facetem na siłę, żeby cokolwiek sobie lub innym udowadniać. Odmawiać, gdy się rzeczywiście nie ma na coś ochoty.

Jak przetrwać żałobę? Mi pomogło calkowite wykasowanie numeru oraz historii naszych wiadomości / Sms. Bo wcześniej analizowalam te wiadomości kilka razy, zastanawiałam się, co poszło nie tak, co można było zmienić, dlaczego tak się stało. Jak skasowałam całą historię jednym kliknięciem, poczułam się wolna poza tym polecam spotkania ze znajomymi, zrobienie coś dla siebie: wizyta u fryzjera, zakupy, wyjazd za miasto, wycieczka.... Także żeby zrobić coś nowego dla siebie, coś czego się nigdy nie próbowało, np. jakiś fajny masaż/zabieg u kosmetyczki. Typu: Nigdy nie przedłużałas sobie rzęs? Zaszalej i zrób to, będziesz wyglądać świetnie i poprawisz pewność siebie nigdy nie odważyłaś się kupić seksownej czerwonej krótkiej sukienki? Może teraz jest czas? mi to pomagało.

fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-22, 19:00   #15
goslawka
Zadomowienie

Ja po rozstaniu miałam około rok przerwy zanim weszłam w poważny związek. W tym czasie poznawałam nowych ludzi i chodziłam na randki.

goslawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-22, 19:16   #16
Mamrot28
Rozeznanie

Nie ma recepty. Wszystko zależy od nas samych. Od siły i głębokości uczucia.
Po pierwszej poważnej relacji było mi ciężko ale niestety to los zadecydował, że ja zostałam a jego zabrakło. W kolejne relacje bałam się angażować. Zupełna blokada. Jedna randka i koniec.
Druga poważną relacja - partner rok próbował się ze mną spotkać - ja ciągle gdzieś zblokowana, zresztą sytuacja rodzinna i zdrowotna nie była dla mnie najlepsza. W sumie znajomość blisko dwa lata - zakończyła sie dwa miesiące temu. Aby uwolnić się psychicznie od partnera wywaliłem wszystkie nasze zdjęcia, wiadomości ale wiadomo uczucie nadal jest. Ile czasu potrzeba? Tego nikt nie wie, to pewnie się poczuje.

Mamrot28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-22, 19:23   #17
OkiemMezczyzny
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mamrot28 Pokaż wiadomość
Nie ma recepty. Wszystko zależy od nas samych. Od siły i głębokości uczucia.
Po pierwszej poważnej relacji było mi ciężko ale niestety to los zadecydował, że ja zostałam a jego zabrakło. W kolejne relacje bałam się angażować. Zupełna blokada. Jedna randka i koniec.
Druga poważną relacja - partner rok próbował się ze mną spotkać - ja ciągle gdzieś zblokowana, zresztą sytuacja rodzinna i zdrowotna nie była dla mnie najlepsza. W sumie znajomość blisko dwa lata - zakończyła sie dwa miesiące temu. Aby uwolnić się psychicznie od partnera wywaliłem wszystkie nasze zdjęcia, wiadomości ale wiadomo uczucie nadal jest. Ile czasu potrzeba? Tego nikt nie wie, to pewnie się poczuje.

To też wynika z tego kto rzuca. Możesz być z kimś i nie kochać od roku i wejdziesz w nowy związek na drugi dzień bo jesteś gotowa, a jak czujesz pokrzywdzona, porzucona to i kilka lat zanim dojdziesz do siebie. Powtórzę wtedy kiedy poczujesz się gotowa na coś nowego.

OkiemMezczyzny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-29, 19:55   #18
Kr0pek
BAN stały

Ja na miejscu kobiet bym się tak nie chwalił, że było się w związku i poznało innego faceta zakańczając poprzedni z dnia na dzień. Nie świadczy to dobrze o takich osobach...
Jak relacja była zła to trzeba było ją zakończyć, a nie dalej w niej tkwić.... w międzyczasie szukając innego faceta, by przeskoczyć z dnia na dzień do innego gniazdka.
Kr0pek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-29, 19:59   #19
NocnaWiedma
Lady in red.

Cytat:
Napisane przez Kr0pek Pokaż wiadomość
Ja na miejscu kobiet bym się tak nie chwalił, że było się w związku i poznało innego faceta zakańczając poprzedni z dnia na dzień. Nie świadczy to dobrze o takich osobach...
Jak relacja była zła to trzeba było ją zakończyć, a nie dalej w niej tkwić.... w międzyczasie szukając innego faceta, by przeskoczyć z dnia na dzień do innego gniazdka.
Na miejscu kobiet. Taaa, a na miejscu mężczyzn?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-05-29, 20:36   #20
Kr0pek
BAN stały

Jak najbardziej też.
Nie widzę tylko tak bezpardonowych wypowiedzi mężczyzn, którzy byli w związku, ale na boku mieli kochankę i pewnego dnia kopnęli dziewczynę i poszli do kochanki.
Skupiłem się na tym wątku, gdzie wyczuwam brak zażenowania faktem, że tkwiło się w relacji, a na boku kogoś poznawało.

Jak już było "bezpiecznie" można było powiedzieć "temu złemu", że to koniec i papa.
Poziom obłudy master.
Kr0pek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-29, 23:51   #21
Krystal_26
Zadomowienie

Myślę, że kilka miesięcy przerwy się przyda. Żebyś ty też czuła się dobrze sama ze sobą, zastanowiła się nad tym co ty lubisz, jakie są twoje potrzeby, nie porównywała za bardzo nowych facetów z byłym. A po rozstaniu najlepiej rzeczywiście uciąć kontakt z byłym, nie obserwować na mediach społecznościowych, jak możesz to raczej unikaj jakichkolwiek spotkań z nim w ogóle, nawet większą grupą. Jak będziesz go śledzić na Facebooku czy co chwila na niego gdzieś wpadać w pracy, w gronie znajomych, to ciężko zapomnieć
Krystal_26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-30, 17:34   #22
Sersei
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krystal_26 Pokaż wiadomość
Myślę, że kilka miesięcy przerwy się przyda. Żebyś ty też czuła się dobrze sama ze sobą, zastanowiła się nad tym co ty lubisz, jakie są twoje potrzeby, nie porównywała za bardzo nowych facetów z byłym. A po rozstaniu najlepiej rzeczywiście uciąć kontakt z byłym, nie obserwować na mediach społecznościowych, jak możesz to raczej unikaj jakichkolwiek spotkań z nim w ogóle, nawet większą grupą. Jak będziesz go śledzić na Facebooku czy co chwila na niego gdzieś wpadać w pracy, w gronie znajomych, to ciężko zapomnieć
Może coś źle robię w swoim życiu, ale powiedz mi po co mam czekać tyle miesięcy jak facet okazał się dupkiem? Mam nosić po nim żałobę? Nie rozumiem tego.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Ja wiem jakie są moje potrzeby i co ja lubię a co nie. Czy mam faceta czy nie są one takie same(?)

Sersei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-31, 20:56   #23
lanolin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sersei Pokaż wiadomość
Może coś źle robię w swoim życiu, ale powiedz mi po co mam czekać tyle miesięcy jak facet okazał się dupkiem? Mam nosić po nim żałobę? Nie rozumiem tego.

The same sama nie lubię tych żałób po związkach. Zwłaszcza, że raz sobie taką kilkumiesięczną przerwę zrobiłam. Po czym wpadłam w związek z facetem, którego nawet nie chcę znać. A im krótsza przerwa między jednym a drugim związkiem, tym mam chłodniejszą głowę i jestem bardziej czujna.
lanolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-31, 22:01   #24
thankyounext_
Rozeznanie

Gdzie Wy dziewczyny znajdujecie tych facetów że z jednego związku wchodzicie w drugi? Pytam poważnie

thankyounext_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-31, 22:19   #25
Likka9
Zakorzenienie

Ja swojego poznałam na domówce 🤪 Odprowadził mnie do domu,pamiętam że do 5:00 rozmawialiśmy na ławce pod blokiem i przepadlam, następnego dnia przewrót życia o 180st.

Stary 2021-06-01, 05:38   #26
Sersei
Raczkowanie

U mnie to sami się znajdują i to w najbardziej dziwnych miejscach. Ostatni to w Castoramie. Musiałam kupić kontakt do łazienki bo mi tak bzyczal jak włączałam a czasem ok. No bałam się, że mi się to zapali. Byłam sama i dzwonię do brata czy mi założy. A on, że jak kupie to wpadnie do mnie i założy. No to zrobiłam zdjęcie bo chce mieć wszystkie takie same w mieszkaniu. Pojechałam i szukam a tego tam wiele. Znalazłam ale był tylko na jeden pstryczek a ja mam na 2. I tak mówię pod nosem No rzesz k... Jakis Koleś stał obok i mówi czy może jakoś pomóc. Mialem rzucić spadaj, ale spojrzałam na niego no i procesor w mózgu zaczął pracować intensywnie. Mówię jaki mam kłopot a on szukał ze mną i jeszcze poszedł po obsługę. Koniec końców ja wyszłam ze sklepu z kontaktem a on z moim nr telefonu.

Sersei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-01, 17:49   #27
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sersei Pokaż wiadomość
U mnie to sami się znajdują i to w najbardziej dziwnych miejscach. Ostatni to w Castoramie. Musiałam kupić kontakt do łazienki bo mi tak bzyczal jak włączałam a czasem ok. No bałam się, że mi się to zapali. Byłam sama i dzwonię do brata czy mi założy. A on, że jak kupie to wpadnie do mnie i założy. No to zrobiłam zdjęcie bo chce mieć wszystkie takie same w mieszkaniu. Pojechałam i szukam a tego tam wiele. Znalazłam ale był tylko na jeden pstryczek a ja mam na 2. I tak mówię pod nosem No rzesz k... Jakis Koleś stał obok i mówi czy może jakoś pomóc. Mialem rzucić spadaj, ale spojrzałam na niego no i procesor w mózgu zaczął pracować intensywnie. Mówię jaki mam kłopot a on szukał ze mną i jeszcze poszedł po obsługę. Koniec końców ja wyszłam ze sklepu z kontaktem a on z moim nr telefonu.

578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-06, 14:45   #28
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thankyounext_ Pokaż wiadomość
Gdzie Wy dziewczyny znajdujecie tych facetów że z jednego związku wchodzicie w drugi? Pytam poważnie

Dołączam się do pytania.

Znaczy JAKIEGOŚ to bym znalazła. Ale takiego, który się nadaje do związku? Ciężko... Jestem już rok po rozstaniu i ani jeden się chociaż trochę nie nadawał.

(I nie mówię, że ma być przystojny czy bogaty. Szukam kogoś, z kim mi kliknie relacja. Chociaż przystojnych bogaczy oczywiście nie wykluczam. )

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-06, 15:21   #29
Likka9
Zakorzenienie

U nas chyba większość ludzi w otoczeniu poznaje się przez wspólnych znajomych.

Stary 2021-06-06, 21:48   #30
Azhaar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Dołączam się do pytania.

Znaczy JAKIEGOŚ to bym znalazła. Ale takiego, który się nadaje do związku? Ciężko... Jestem już rok po rozstaniu i ani jeden się chociaż trochę nie nadawał.

(I nie mówię, że ma być przystojny czy bogaty. Szukam kogoś, z kim mi kliknie relacja. Chociaż przystojnych bogaczy oczywiście nie wykluczam. )
Same here.
Jedna sprawa, to przetrawienie zakończonego związku a zupełnie osobna to znalezienie kogoś odpowiedniego.
Ostatni zwiazek zakończyłam spokojnie, bo już od jakiegoś czasu czułam, że uczucie się wypaliło. Więc nie miałabym problemu wejść w nowy zwiazek dosyć szybko - nie miałam potrzeby niczego "leczyć". Ale nie tak łatwo znaleźć idealnego kandydata na partnera

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Likka9 Pokaż wiadomość
U nas chyba większość ludzi w otoczeniu poznaje się przez wspólnych znajomych.

No w moim wieku wiekszość znajomych i ich znajomi są juz pozajmowani

Sporo relacji jednak sypie się po paru randkach bo to jednak nie to. Albo zarywają tacy, którzy kompletnie nie są w moim typie pod względem wyglądu, ale jednoczeście są dosyć nachalni, wiec nie ma opcji poznać tej osoby koleżeńsko.
Azhaar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości