![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Gdzie w Łodzi
witam wizażanki
![]() ![]() mam do was pytanie : gdzie w Łodzi można nie za mega wielkie pieniądze, i na dodatek ślicznie i dokładnie, zrobić sobie pazurki? mam ochotę zrobić akryle ale jak ostatnio je miałam to żałowałam że je w ogóle miałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: ŁDZ - pazurki tanio i ładnie, gdzie?
/reklama usunięta/
Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-07-21 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja po raz kolejny mogę z własnego doświadczenia polecić WomenNails. Tyle tylko że u nich najtańsze pazurki kosztują chyba 120-150 zł. A dopełnienie 60 zł. Nie jest tanio, ja za moje ostatnie (aquaelementy, małe heksagony i 6 suszonych kwiatków) zapłaciłam 250 zł chyba, ale z drugiej strony ja już miałam przejścia jeśli chodzi o pseudo stylistki ( przerobiłam 3) i odkąd trafiłam do Anetki nie zamierzam zmieniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja bym polecala Butterflynails, bo udziela sie na wielu forach dyskusyjnych i widac ze sie na tym zna. Przebywanie w necie laczy sie tez ze znajomoscia wszelkich nowinek.
Osobiscie u niej nie robilam, opisuje tylko moje wrazenie po przebywaniu na wielu forach internetowych. A u Jakubowskich w Womennails oprocz ceny by mi przeszkadzalo to ze te ich pazurki niezbyt naturalnie wygladaja (jak na moja estetyke). Dodaje ze nie jestem reklama buterflynails - znam ja tylko z nicka i z wypowiedzi z forum.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nie bardzo na temat ale na jedną rzecz zwróciłam uwagę ...Tiara, napisalas ,że pazury z WomenNails wydają Ci sie zbyt sztuczne...Jak najbardziej - masz prawo do takiej a nie innej opinii ale wydaje mi się ,ze w dzisiejszych czasach paznokcie przestały byc postrzegane tylko jako zrogowaciała forma naskorka a stały się po prostu biżuterią!!
I coraz wiecej dziewczyn bedzie sie decydowalo na nietypowe, kolorowe, blyszczace zdobienia a nie na "tipsiastą" imitację paznokcia. Ale to taka mala dygresja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Na prawde Tiarko myślisz że nienaturalne? Mnie już kilka osób mówiło właśnie coś zupełnie odwrotnego. Kiedyś jak powiedziałam że idę zrobić sobie pazurki koleżanka powiedziała: po co przecież swoje masz ładne i długie, a patrzyła na akrylki
![]() ![]() Właśnie przejrzałam stronkę Butterflynails no i pazurki są bardzo ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
Kształt paznokcia dopasowuje sie do naturalnej płytki i gustów klientki. Jest tez różnica w robieniu pazurka na tipsie czy też formie. Na tipsie nie uzyska się takiego tunelu jak na tipsie, a odgrywa on istotna role dla wytrzymałości paznokcia. Według mnie naturalnie powinien wyglądać jedynie akryl naturalny - do malowania lakierem i french, bo wiadomo, że przezroczysty, brokatowy, hologramowy, czy z zatopionymi kwiatkami itp. itd. nikomu nie urośnie. Ale rzecz gustu. Tiara i carla1010 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Butterflynails nie wiem co to tunel bom laik, to co zasłyszałam i wiem co to to krzywa C, linia usmiechu, szablon, tips, aquaelementy, heksagony, suszone kwiatkii, tłuczona muszla, i masa perłowa. W reszta to dla mnie magia
![]() Ale w sumie to chodziło mi o spiłowanie na końcach, i masz racje wszystko rzecz gustu, jedni lubią pazurki w migdałek inne troszke jak łopatka, jedni lubią naturalne, inni akryl czy żel. Ja uwielbiam cudeńka na pazurach i mimo iz 2 tygodnie temu zrobiłam nowe to już myślę o kolejnych ![]() ![]() Buziaki Butterfly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Znam to skądś, ale szewc bez butów chodzi i nie mam czasu zmienic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja nie narzucam swojego zdanie, po prostu niektore pazurki u Jakubowskich sa dla mnie mocno przesadzone i uwazam ze nawet pazurek pelen zatopionych ozdob moze wygladac naturalnie. Pazurki od Jakubowskich ( przynajmniej te na stronce, DLA MNIE naturalne nie sa, co nie znaczy ze brzydkie, fatalne itp. Sa OK ale ja na takie bym sie nie zdecydowala). Podkreslam ze chodzi mi o pazurki widziane na stronce.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
a ja polecam moją siostrzyczkę... BETIK
![]() ![]()
![]() |
#12 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Betik ładne trzaska pazurki - jak wiekszość dziewczyn po kursie w Beautice - Aneciak, ale tu była prośba o tanio a Beatka w salonie już nie ma tak tanio... Ale tez polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Kobitki ja również uważam, że nie trzeba wydać majątku aby mieć ładne pazurki, czy ładnie i dobrze zrobione włoski, albo fajne ciuszki. Tyle że wolę wydać więcej i nie mieć zniszczonych pazurków, albo poprzez brak sterylizacji jakąś chorobą. Robiłam pazurki i za 100 i za 60 ale no jakosć była niestety marna. Łącznie z tym, że kobitka zerwała !!!! mi żelowe pazurki przed założeniem nowych akrylowych, a ja głupia nie wyszłam.
Za 40 zł nie wierzę żeby dobrze zrobić pazurki niestety dobre materiały kosztują.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
A u Jakubowskich kto robi Ci pazurki? Aneta czy Tomek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Aneta i raz Kasia, ale chyba najładniejsze robi Tomek. Ale u mnie to kwestia przyzwyczajenia u Kasi jakoś mi dziwnie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
A jeśli chodzi o Anetkę to na początku wywarła nie najlepsze wrażenie, teraz chodzę do niej już ponad 1,5 roku i się przyzwyczaiłam, a nawet mogę powiedzieć że polubiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() pazurki zkaladam w salonie w cenach od 100zł wzwyż lub w domku -ale to juiz baaardzo rzadko bo nie mam za wiele czasu.. w domku mam cenki od 60zł wzwyż..wstawie kilka fotek moich prac ;-) nie jakies tam bajery tylko takie tam pazurki ;-) to tylko pare przykladowych moich pazurkow..w zaleznosci od zdobien wzrasta cena itd..nie bede zachwalala siebie bo nie o to chodzi.kazdy ma swój wybór ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
jeszcze pare znalazłam ;-)
wiecej fotek nie mam bo sa na karcie w aparacie a ten ma mój chłopak dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Tak zwana "siła sióstr"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
hihi:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Beticzku listeczków nie widziłam ładniutkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
akurat listki wyszły mi średnio moim zdaniem ale juz mam kwiatki zamiast listeczków ;-)
zreszta ja co 2 tyg mam nowe szponki ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
I to jest przykład jak ładnie i tanio zrobić pazurki. Podobnie pewnie Butterfly choć Twoich cen nie znam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]()
Betik, a może do mnie do stolicy przyjedziesz?
![]() Twoje fotki mnie poraziły!!! Sa suuuuper! Zwłaszcza te różówo czarne z kwiatakami! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
Dzis kombinowałam wzorek - niestety nie mam tipsów clear- chciałam cos takiego sobie machnąć ale jakos do końca nie jestem przekonana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.