|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Genioplastyka w Polsce albo okolicach?
Dziewczyny czy któraś z was może polecić kogoś na wykonanie genioplastyki? Szukam raczej w Polsce albo jakiś krajach sąsiadujących, nie coś na końcu świata. Niższe ceny zawsze fajnie, ale nie kosztem jakości bo nie chce sobie zafundować zakażenie na twarzy. Ja mam wyleczoną wadę zgryzu, ale cofnięta bródka została. Chciałabym raczej ten typ operacji, gdzie przecinają i przesuwają kość z przodu brody, ale jak znacie kogoś kto robi dobre implanty to mówcie tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Genioplastyka w Polsce albo okolicach?
Mialam genioplastyke we Francji 3 lata temu, jestem bardzo zadowolona. Mieszkam tutaj i prawie wszystkie koszty mialam zwrocone z ubezpieczenia, niestety nie wiem, jak by to wygladalo przez NFZ na miedzynarodowa karte zdrowia. Sam zabieg natomiast bardzo polecam, tylko wlasnie u dobrego chirurga, bo niestety widzialam tez niezbyt dobre efekty. Implanty ponoc czesto powoduja infekcje i duzo ludzi je wyciaga i koniec koncow i tak robi genioplastyke na kosci.
Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2022-06-10 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.