|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Gry albo aplikacje - seks
Dzień dobry. Bardzo proszę o pomoc. Wiem, przeglądałam forum ale nie znalazłam nic konkretnego.
Chodzi mi o grę dla dwojga iz chce wnieść coś nowego z mężem. Grę a najlepiej app kę przy której można się dobrze zabawić, poigraszkowac czy poeksperymentować Ale coś naprawdę ciekawego. Albo proszę o poddanie pomysłu na sprośną zabawę we dwoje. Z tego co widziałam no z appek to tylko jakieś typu "prawda wyzwanie" ale jak dla mnie nuda a pytania słabizna. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w poddaniu pomysłu albo linka do jakiejś fajnej apki lub gry. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gry albo aplikacje - seks
Też szukalismy czegoś ciekawego i nie wpadło w ręce nic co by zainteresowało Nas.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
My lubimy grać w karty, a dodatkowo takie z pozycjami seksualnymi, których próbujemy https://sensualnie24.pl/karty-do-gry-dla-par-kamasutra
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Wolę na telefon, żeby się nawzajem nakręcić w ciągu dnia.😉
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Podczas omawiania gier ważne jest, aby wziąć pod uwagę kontekst i pragnienia obu uczestników gry. Niektórzy ludzie mogą czuć się komfortowo i dobrze się bawić grając w sprośne gry, ale ważne jest, aby upewnić się, że wszyscy zaangażowani są zgodni i nie czują się niekomfortowo. Oto kilka sprośnych gier dla dwojga, które mogą generować śmiech i zabawę. Możecie grać razem na stronie xxx. Ten, kto pierwszy odgadnie wynik, złoży drugiemu życzenie. Karty przeciwko ludzkości. Jest to gra karciana, w której gracze otrzymują niekompletne zdania lub pytania, a pozostali gracze muszą wybrać najzabawniejszą lub sprośną odpowiedź.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-02-29 o 12:29 Powód: link |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Drugi pomysł, taka aplikacja na telefon kostka. Nie pamiętam nazwy ale można było samemu wpisywać czynność i miejsce. Później to losowało dwie kostki np: Całuj, Masuj, Liż, Dotykaj, ... usta, piersi, pośladki, członek,, uda, wagina, ... I losujesz np, całuj-piersi, dotykaj-usta, ssij-penis. Czasem zestaw czynność-miejsce nie za bardzo się zgrywa, wtedy losujecie jeszcze raz aż jest sensowne/wykonalne. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.