Gry albo aplikacje - seks - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-12-28, 14:14   #1
PASJEE
Przyczajenie

Gry albo aplikacje - seks

Dzień dobry. Bardzo proszę o pomoc. Wiem, przeglądałam forum ale nie znalazłam nic konkretnego.

Chodzi mi o grę dla dwojga iz chce wnieść coś nowego z mężem. Grę a

najlepiej app kę przy której można się dobrze zabawić, poigraszkowac czy poeksperymentować Ale coś naprawdę ciekawego. Albo proszę o poddanie pomysłu na sprośną zabawę we dwoje. Z tego co widziałam no z appek to tylko jakieś typu "prawda wyzwanie" ale jak dla mnie nuda a pytania słabizna. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w poddaniu pomysłu albo linka do jakiejś fajnej apki lub gry. Pozdrawiam
PASJEE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-01-01, 14:59   #2
Majaga91
Przyczajenie

Dot.: Gry albo aplikacje - seks

Też szukalismy czegoś ciekawego i nie wpadło w ręce nic co by zainteresowało Nas.
Majaga91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-01-09, 14:34   #3
paukaczmar
Przyczajenie

My lubimy grać w karty, a dodatkowo takie z pozycjami seksualnymi, których próbujemy https://sensualnie24.pl/karty-do-gry-dla-par-kamasutra
paukaczmar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-01-15, 11:26   #4
Majaga91
Przyczajenie

Wolę na telefon, żeby się nawzajem nakręcić w ciągu dnia.😉
Majaga91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-07-12, 18:04   #5
FelipeStehr
Przyczajenie

Podczas omawiania gier ważne jest, aby wziąć pod uwagę kontekst i pragnienia obu uczestników gry. Niektórzy ludzie mogą czuć się komfortowo i dobrze się bawić grając w sprośne gry, ale ważne jest, aby upewnić się, że wszyscy zaangażowani są zgodni i nie czują się niekomfortowo. Oto kilka sprośnych gier dla dwojga, które mogą generować śmiech i zabawę. Możecie grać razem na stronie xxx. Ten, kto pierwszy odgadnie wynik, złoży drugiemu życzenie. Karty przeciwko ludzkości. Jest to gra karciana, w której gracze otrzymują niekompletne zdania lub pytania, a pozostali gracze muszą wybrać najzabawniejszą lub sprośną odpowiedź.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2024-02-29 o 12:29 Powód: link
FelipeStehr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-10-11, 21:39   #6
MOja_tana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PASJEE Pokaż wiadomość
z appek to tylko jakieś typu "prawda wyzwanie" ale jak dla mnie nuda a pytania słabizna.
Też tak oceniam. Dlatego taką grę kiedyś z moim TŻ mocno zmodyfikowałam. Sami utworzyliśmy sobie po kilkanaście kart z zadaniami. Ty wypisujesz swoje pomysły na kartach a On swoje. I teraz można to różnie zmodyfikować. Albo cenzurujecie nawzajem swoje karty i "dopuszczacie" do gry (no wiesz, żeby nie dostać czegoś czego absolutnie nie zrobisz), albo idziecie na całość i bez kontroli. Albo mieszacie wszystko i losujecie albo na przemian losujecie raz z Twoich a raz z Jego. My robiliśmy takie zadania nie tylko na noc, ale takie których wykonanie czasem zabierało kilka dni. Nie wiem czy przyzwoitość pozwala podawać tutaj przykłady.

Drugi pomysł, taka aplikacja na telefon kostka. Nie pamiętam nazwy ale można było samemu wpisywać czynność i miejsce. Później to losowało dwie kostki np:
Całuj, Masuj, Liż, Dotykaj, ...

usta, piersi, pośladki, członek,, uda, wagina, ...

I losujesz np, całuj-piersi, dotykaj-usta, ssij-penis.

Czasem zestaw czynność-miejsce nie za bardzo się zgrywa, wtedy losujecie jeszcze raz aż jest sensowne/wykonalne.
MOja_tana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości