|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Suchy zębodół POMOCY!
Hej wszystkim,
Szukam rady, pomocy, wskazówki, jakiegokolwiek pocieszenia, że będzie lepiej.... 1.5 tygodnia temu miałam usuwany ząb - ósemka dolna. Po trzech dniach udałam się do dentysty, bolało, dostałam tabletkę, jednak po tygodniu ból był większy, cały policzek, głowa, wszystkie żeby... Okazało się, że to suchy zębodół. Chirurg chyba łyzeczkowal miejsce, bez podania znieczulenia... Ból okropny, kolejnego dnia dentystka zrobiła to samo, dała jakiś czerwony żel do wpuszczenia wieczorem, w sobotę w dzień było lepiej, ale dziś znowu szczękościsk, dziwne uczucie, ni to ból, nie dyskomfort.... Na samą myśl, że znowu pójdę czwarty raz już i znowu będzie tak bolało i dalej niewiadomo czy pomoże wpadam w panikę... Czy ktoś miał taki przypadek? Może jakieś rady co u was pomogło? Ile czasu może to trwać? A może znajdę tu jakiegoś dentystę, który nakieruje... Bo aktualnie nie mogę nic zrobić, na niczym się skupić... W głowie tylko, że znowu pewnie znowu marsz do dentysty.... Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ❤️ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Suchy zębodół POMOCY!
Konsultacja u doktora Adama Balczyńskiego, im wczesniej tym lepiej. Lepszego specjalisty od ósemek nie znajdziesz, zresztą poczytaj sobie opinie w necie. Szczerze to nie wiem czy znajdziesz tez drugiego tak zaangażowanego i wrażliwego na pacjenta dentyste. Z pewnością będzie wiedział co się dzieje i w jaki sposób temu zaradzić. Doktor przyjmuje w Scandinavian Clinic, plac Szczepański
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.